2009 Ekim Anneleri

:roflol::roflol::roflol::roflol:
yok kıs nerden tanıyayım ama benimde sürekkli sölediğim bi laftır zaten gayri ihtiyari yazdım onuda:))))) babama bile sölüyom o da cvp veriyor:))))

meraba kızlar cok kalabalık guzel kızımdan guzel haberler getirdim kuvezden cıktı bebegim normal oda sartlrında bakıyorlar kucagıma aldım minik kelebegimi yarın kan degerlri iyi olursa evimize gelicek insallah oyuncak gibi kucucuk melegim

seldusum ne kadar güzel bir anisi var sende yusuf isminin cok hosuma gitti bende cok mutluyum bu isme karar verdigim icin bastan istememistim ama pisman oldum -. simdi cok mutluyum yusuf pasam benim annesi yemis lolosunu cükünü :))))))

yusuf ismi eski bi isim ama ben cook begeniyorum ...ben ikinci bi ism daha düşünüyorum ama bualamdık daha((( hayırlısıyla gelsinler insallah ben de öle seviyom kısss olusumu evde hem de bagıra bagıra babası gülme krizi geciriyor kafayı yiyecen ya hayır olsun diyor:)))))

seldusum ne kadar güzel bir anisi var sende yusuf isminin cok hosuma gitti bende cok mutluyum bu isme karar verdigim icin bastan istememistim ama pisman oldum -. simdi cok mutluyum yusuf pasam benim annesi yemis lolosunu cükünü :))))))

sırnaşık şey cumle bozuklugu var delikafadulden es anlamli iki kelimeyi ayni cumlede kullaniosun naniknanik:roflol:

evet canım hala suat beye gidiyorum..artık sonuna yaklaştık yakında ayrılıyoruz vereliniortak

hımm az kaldı sizin.ayyy benimki ekim sonu.artık sabırsızlanıyorum.bide iyice ağırlaştık hareket etmek çok zor geliyo.bıraksan oturduğum yerden on gün kalkmam.

zuzum uykun gelmişken kalk yat tatlım kalk gece gelsen bile biz buralardayız nede olsa :)))

evet bi ednan saf heç bişeyden haberi yok yazık adama yaww

n cınar şeker çook sevindim allahın izniyle evinize gelin sağlıkla

Son düzenleme:

cok sevindim canım melegine de kavusursun alıp evinize geirdigin günü de duyalım böle senden inşallah:Saruboceq:

uykumuz geldi kaçıyoruz bizzz...gün boyu kimsecikler yok akşam coşuyo topic..bırakıp ta gidesim gelmio ama hazır uykum warken gidiimm..uyurum işallahh...tikat edin bebiklere..ii gecelerr

iyigeceler zuzu

gözün aydın canım.allah analı babalı büyütsün.inşallah heşey gönlünüzce olur

oyyy canım benim yaaa cok sevindim adına rabbim ikinizi de korusun insallah...ne güzeldir o şimdi ne hissettin kucagına işlk aldıgında nasıl bir duygu aaayyyy aylayacam gözlerim doldu mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

canim cok sevindim.masallah kizina.insallah kan degerleride iyi cikarda evinize donersiniz

hımm az kaldı sizin.ayyy benimki ekim sonu.artık sabırsızlanıyorum.bide iyice ağırlaştık hareket etmek çok zor geliyo.bıraksan oturduğum yerden on gün kalkmam.

sorma canım heleki yattığım yerden kalkarken çok zorlanıyorum...dr nasılsın dediğindede yuvarlanıp duruyorum işte diyorum oda gülüyor...

maşallah canım meleğine inşallah eve götürdüğün günleride görürsün tez zamanda...

vAYYY Masallah :)

Konuyu Toplam 18 Kullanıcı okuyor. (16 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
nurefsann, berin14, bukett, dilekhakan, dilmuh, gizem1986+, nilaykemer, nisannur, selina79, seydahancer, Ssouthernssun, SZN_58, xdreamflowerx, yediveren35, ZuZuu, zynp.ZEYNEP

sorma canım heleki yattığım yerden kalkarken çok zorlanıyorum...dr nasılsın dediğindede yuvarlanıp duruyorum işte diyorum oda gülüyor...

ben bide koşmayı atlamayı zıplamayı çok özledim.böyle kaplumbağa gibi yürümek çok zormuş.ayyyyyy hamilelik güzel olduğu kadar zormuşta.ikinci bebişi ben on yıl sonra yaparım heraldekaydirigubbakcemile3

kizlar bende bugun bebegimi gordum tam 45 dak. 3 boyutlu ve 4 boyutlu gorduk kuzumu...utangac cikti yaramaz elini yuzunden cekmedi tam yuzunu goremedik...ama cok guzeldii..
anasi gibi koca burunlu olacak galiba birde saclari varmis :)diken diken gozukuyordu :)......
dogum kanalina inmeye baslamis.
kilosuda 34+5de 2406 gram mis ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…