kız seldus sen beni tanımıyosun dimi???? şu yazını görünce şok geçirdim resmen. normal hayatta arkadaşlarımı yada tanıdıklarımmı gördüğümde söylediğim ilk cümlemdir bu benim............
gizemcim hoşbulduk bu arada ... butün dışarılardaydım giremedim nete ancak girebildim. şimdi de bi yarım saatlik işim var... gene gelecem
seldusum ne kadar güzel bir anisi var sende yusuf isminin cok hosuma gitti bende cok mutluyum bu isme karar verdigim icin bastan istememistim ama pisman oldum -. simdi cok mutluyum yusuf pasam benim annesi yemis lolosunu cükünü :))))))
seldusum ne kadar güzel bir anisi var sende yusuf isminin cok hosuma gitti bende cok mutluyum bu isme karar verdigim icin bastan istememistim ama pisman oldum -. simdi cok mutluyum yusuf pasam benim annesi yemis lolosunu cükünü :))))))
evet canım hala suat beye gidiyorum..artık sonuna yaklaştık yakında ayrılıyoruz vereliniortak
selam kızlar biz geldik
herkes ii dimi doguran eden yok musyastan sora
meraba kızlar cok kalabalık guzel kızımdan guzel haberler getirdimkuvezden cıktı bebegim normal oda sartlrında bakıyorlar kucagıma aldım minik kelebegimi yarın kan degerlri iyi olursa evimize gelicek insallah oyuncak gibi kucucuk melegim
uykumuz geldi kaçıyoruz bizzz...gün boyu kimsecikler yok akşam coşuyo topic..bırakıp ta gidesim gelmio ama hazır uykum warken gidiimm..uyurum işallahh...tikat edin bebiklere..ii gecelerr
meraba kızlar cok kalabalık guzel kızımdan guzel haberler getirdimkuvezden cıktı bebegim normal oda sartlrında bakıyorlar kucagıma aldım minik kelebegimi yarın kan degerlri iyi olursa evimize gelicek insallah oyuncak gibi kucucuk melegim
varrrrrrrrr nura dogurmuss:CüvCüv:
sırnaşık şey cumle bozuklugu var delikafadulden es anlamli iki kelimeyi ayni cumlede kullaniosun naniknanik:roflol:
hımm az kaldı sizin.ayyy benimki ekim sonu.artık sabırsızlanıyorum.bide iyice ağırlaştık hareket etmek çok zor geliyo.bıraksan oturduğum yerden on gün kalkmam.
sorma canım heleki yattığım yerden kalkarken çok zorlanıyorum...dr nasılsın dediğindede yuvarlanıp duruyorum işte diyorum oda gülüyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?