2009 Ekim Anneleri

oyy maasallah kuzucuğuna canım:))) bende gördüm bugün olusumu oyyy cok dadluydu:)))) benimkinin de dudklar aynı babası dolma dudakllı..zaten bana pek benzemicek sanırım:))))
seldusum canım şekercimmmmmmmmmm

nurefsanxcım maşallah kuzuna tatlımm

canııım ŞenizŞenizŞeniz

:roflol::roflol::roflol::roflol:
yok kıs nerden tanıyayım ama benimde sürekkli sölediğim bi laftır zaten gayri ihtiyari yazdım onuda:))))) babama bile sölüyom o da cvp veriyor:))))

ben de öyle herkse söylüyom.. hatta yeğenlerimle tlf konuşurken de azımdan çıkıyo çatlaklar donlarına bakıp söylüyolsar:))))))

kafamçokkarıştıAy biri daha doğurmuşşşşşşşşşşşşşş
Musyası bliyodumda diğer arkadaş aniden oldu heraldeeeeeeeee
Ayrıntıları bilen varmıııııııııı:1shok:

nurefsancım maaşallah kuzuna..sen pek kilo alamıyodun galiba ama bebişin almış...keşke benim kızımda bana benzese:)

ayyy kilo deyince ben buay 3 kilo almısım yaaaaa(((((
bebişimse gecen ay 2300 dü buay 3000olmus..ben cok almısım doktor öle dedi((((

Aminnnnnnnnnn..
Neyse kızlar ben bu gece erken kaçıorum,gündüz biraz gezindik oğluşumla yorulduk..
ıyi geceler hepinizea.s.

kıslar hhazırbenim sanki uykum gelmişken gidip kıvrışayım yatamazdsam gelirim öpüyorum sizi ve melekleriniz ii geceler

ayyy herkes gidiyor uyuyun hadi insallah..benim hiiç uykum yok yine mafoldumben ben beklerim topiği:)))

seldusum ben gelirim birazdan kuş uykusu uyuyom çünkümm kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…