2009 Ekim Anneleri

insallah uyuyabilirsin gizemcim yaaaa...ben de bu gece herifi göndermedim yatak odasına yanımda uyu diye..oda sen gel oraya getir bilgisayarı dedi tv yok orda dedim zıtlasırken kanepede sızdı kaldı:)))))

ayh oku oku bitmedi telefonda susmadı sey telefonu gibi gene yalnızım bu gece ewde herkes sıkıntı yaptı herhalde geldim sonunda

off ya benimde hiç uykum yok acıktım bide deli gibi:kedi:

bu saatte de yemek yesem dr gene kızcak

ben acıktım sanki yaaafffff...
ama kilo almısım yiyemem ki..ama acıktım...

selammmm kızlarrr yinee geceler yineee bennn yine uykusuzlukkk oyyyyyy bideee 10 dk bir tuvalete gidiyormmm daraldımmm yaaa

hmmmm ben kac gramlik ictim bilmiyorum ama 1 saat sonrakinde 174 cikti benim. 180 e kadar yolu varmis. doktorda dikkat et filan demedi bende löp löp götürdüm tatlilari. ay korktum simdi yaaaa acaba cok kötü bisiymi yaptim.......

canım korkutmayayım şimdi sen gene de sor dr a belki ben yanlış biliyorumdur ya da baska bişidir ama özellikle bişi demediyse yoktur bişi korkma hiç dr a sor

canim o benim uykumu almis halim yani 4 saatlik uyku benim en fazla uyuyabildigim günlerde uyudugum uyku.... haline sükret valla

:bbo::bbo::bbo:
kıs nasıl ayakta duruyorsun ozaman??? ben gece uyuyamıyorum ama sabah 6 dedimi sızıyorum saat 12ye 1 e kadar artık :))))

illa yiceksen yemek yeme canım kahvaltı gibi yap ben öle yapıorum

gene kanına girmiim ama cok mu kilo aldın ki

ya görünürde kilom yok aslında beni gören herkes aaa hiç kilo almamıssın bu kadar normal diyıor ama tartı öle demiyor ((( ben normalde cok zayıfdım ya şimdi bu halim beni korkutoyor :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…