nurefsancım maaşallah kuzuna..sen pek kilo alamıyodun galiba ama bebişin almış...keşke benim kızımda bana benzese:)
:bbo::bbo::bbo:
kıs nasıl ayakta duruyorsun ozaman??? ben gece uyuyamıyorum ama sabah 6 dedimi sızıyorum saat 12ye 1 e kadar artık :))))
ya görünürde kilom yok aslında beni gören herkes aaa hiç kilo almamıssın bu kadar normal diyıor ama tartı öle demiyor((( ben normalde cok zayıfdım ya şimdi bu halim beni korkutoyor :))))
barby_zennure cnm sana ne zaman yappıldı ki bu test cnm
iyi geceler kızlarrrrrrrr
hoşcakalın kızlarrrrrrrrrr
gecmışı oku oku bıtıremedım
nura dogum yapmış maşallah dokuluyoruz yaprak gibi allah analı babalı buyutmek nasıp etsın inş
öpüldünüz nisan kacarrrrr
32- 33. haftalarda canim
bana baya erken yapılmıştı sana göre 26.haftadaydı sanırım senin niye o kadar gec ki
bilmiyorum doktor o zaman dedi. daha önce bisiy demedi.fark ediyormuki zman acisindan degerler
benim bildiğim şeker yükleme testi en son 28.haftaya kadar yapılabiliyo.
naaapiyim mecbur uyuyamiyorum bi türlü iskence gibi. ilk lerde cok zor cektim ama zamanla herseye alisiliyor napiiimm. bezen 40 dakkalik uykuyla gezindigim oluyor. o zaman cok asabiilesiyorum dogal olarak....
zayıfken hamile kalanlarda 15 kilo bile normail dio benim dr ben 15e yol almayınca kızar gibi oldu onan önce sormuodu bile
seldus kız yemek mi yiosun merak ettim şimdi yeme bak kanına girdim diye suclu hissettim kendimi:kedi:
yok yemiyorum canım ama yemeyi düşünüyorum ne yesem diye:))))
benim bildiğim şeker yükleme testi en son 28.haftaya kadar yapılabiliyo.
bede öle biliyorum
cok dayanamıosan kahvaltı et bari hem hafif olur kanına girdim bi kere ne diim:kedi:
Allahallaaaaa. deli kadin niye öle yaptiysa bende kisitli bi zamanda yapildigini aslinda duymustum ama.....
bende habire seker yedim mübarek insaaallah bisiy olmamistir. doktorumda pazartesi ama ben o zamana dek duramam telefon acarim artikin. endiseleniyorum simdi bebisime bisi olmasa bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?