2009 Ekim Anneleri

:bbo::bbo::bbo:
kıs nasıl ayakta duruyorsun ozaman??? ben gece uyuyamıyorum ama sabah 6 dedimi sızıyorum saat 12ye 1 e kadar artık :))))

naaapiyim mecbur uyuyamiyorum bi türlü iskence gibi. ilk lerde cok zor cektim ama zamanla herseye alisiliyor napiiimm. bezen 40 dakkalik uykuyla gezindigim oluyor. o zaman cok asabiilesiyorum dogal olarak....

iyi geceler kızlarrrrrrrr

hoşcakalın kızlarrrrrrrrrr

gecmışı oku oku bıtıremedım

nura dogum yapmış maşallah dokuluyoruz yaprak gibi allah analı babalı buyutmek nasıp etsın inş

öpüldünüz nisan kacarrrrr

ya görünürde kilom yok aslında beni gören herkes aaa hiç kilo almamıssın bu kadar normal diyıor ama tartı öle demiyor ((( ben normalde cok zayıfdım ya şimdi bu halim beni korkutoyor :))))

zayıfken hamile kalanlarda 15 kilo bile normail dio benim dr ben 15e yol almayınca kızar gibi oldu onan önce sormuodu bile

naaapiyim mecbur uyuyamiyorum bi türlü iskence gibi. ilk lerde cok zor cektim ama zamanla herseye alisiliyor napiiimm. bezen 40 dakkalik uykuyla gezindigim oluyor. o zaman cok asabiilesiyorum dogal olarak....

ah canım benim yaaaa ben halime şükredeyim bari ozaman...
zayıfken hamile kalanlarda 15 kilo bile normail dio benim dr ben 15e yol almayınca kızar gibi oldu onan önce sormuodu bile

benimki de normal ama dikkat et diyor tabiiii:))))

benim bildiğim şeker yükleme testi en son 28.haftaya kadar yapılabiliyo.

bede öle biliyorum

Allahallaaaaa. deli kadin niye öle yaptiysa bende kisitli bi zamanda yapildigini aslinda duymustum ama.....
bende habire seker yedim mübarek insaaallah bisiy olmamistir. doktorumda pazartesi ama ben o zamana dek duramam telefon acarim artikin. endiseleniyorum simdi bebisime bisi olmasa bari

kızlar bişey sorcam ya meşhur bi anne bebek kitabı vardı alcam ondan ama adı gelmiyo aklıma

yok canım bebişe bişey olmaz canını sıkma.ama eğer yüksekse dikkat etmen lazım bebiş ve senin kilo açından sorun olmasın diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…