Allahallaaaaa. deli kadin niye öle yaptiysa bende kisitli bi zamanda yapildigini aslinda duymustum ama.....
bende habire seker yedim mübarek insaaallah bisiy olmamistir. doktorumda pazartesi ama ben o zamana dek duramam telefon acarim artikin. endiseleniyorum simdi bebisime bisi olmasa bari
kıs suclama kendini ben sahurda da yiyorum bos yere almadık bu 3 kiloyu:))))
zaten yemek dediğim atıstırmalık bişey ekmek arası peynir yiyecem:)))))
yok yemiyorum canım ama yemeyi düşünüyorum ne yesem diye:))))
kızlarrr ben yiyorumm valla yatıyım dedimm tabi uyuyamdımmm bide midemdenn ağzıma ekşi ekşi bişey geldiii bendeee kalktımm domates salata ekmek yemeye başladımmm vallaaa
ya kızlar benim belimde acayip bi agrı var bebişte asagı dogru baskı yapıo cok fena bu gecede kimse yok kociş işte kayınvalidemler ankarada annem zaten uzakta ufff tırsıom valla
canııım :1hug::teselli:
kıslar ben de kacıyorum
uyuyamam ama en azından uzanayım biraz dinleneyim
bende azıcık dinleneyim sancım da arttı uyuyamam da bakalım geccek mi dinlenince
dogurmayasin canikom. nasil sancin varki. aman dinlen iyi gelir.
amazoncum opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanselam kızlar size güzel bir doğum haberi ile geldiimmm kaydirigubbakcemile
nuraa arkadaşımız doğum yapmış , mesajını iletiyorum:
selam amazoncum dün saat 13:00 'da sezaryenle doğum yaptım.Kızım da ben de iyiyiz. 2800 gr. kızım. Emzirme sorunumuz var. forumdaki arkadaşlara selam..
bebeğimize de annesine de sağlık sıhhat diliyorum maşallah ikisine de
canım senin adına sevindim....geçmiş olsunnnopuyorumnanaktanselduşun geleceği yok..bende bugün holter sonuçlarımı dr a gösterdim çok şükür bir sorun çıkmadı her türlü doğum yapabilirmişim...bekle beni epidural sezeryan ben geliyorum....
maşallahhh yusufa canım..kocaman adam olmuşşşşya dogurmadım ama doguracaktım:)))
sabah sizle yazıstıktan sonra uyuyayım diye yattım biraz karnımda bişey atıp duruyor ama ritmik bi şekilde ne acep bu falan derken hızlandı bebek del hıckırıyormu acaba dedim o da deil nesse yemek yedim ben kasıklarım agrımaya basladı biraz saglık ocagına gittim ilac yazdırmaya eve geldim bişey yoktu tekrar baskladı tıtık atmaya karnımda bişey ve yusuf pasam hiç kımıldamıyordu..korktum doktoru aradım saat 4 gibi..normalde randevum salı günüydü..nesse böle böle dedim oda bekleme salıyı atla gel bakalım dedi..ben apartopar gittim muayehanesine ultrasyona girdik hareketleri yavas biraz dedi ama gayet iyi keyfi yerinde görünüyor dedi..kilosu 2950 olmus düz hesap 3 kilo iste maasallah..suyun ii dedi..nesse nst ye gir dedi..benim herifin gözler acıldı daha 2 gün önce girdim eee her girişim para ..muayenede 100:))))artı 20:)))) nesse nst de bebek hareketleri az cıkınca benim de biraz sancım cıktı yarın tekrar gel kan dolasımına bakacam bebeğin dedi..eger iyi cıkmazsa hemen alırız bebeği sıkıntıya girmesin artık dogacak duruma gelmiş dedi..eger hersey yolundaysa 20 gün daha sabret ekimin basında alıcaksın kucagına insallah dedi...ayyyeve gelene kadar kociş dalga gecti hiçbişeyin yoktu sen uydurdun olunu görmek için diye:))))
maşallah canım prensesine...meraba kızlar cok kalabalık guzel kızımdan guzel haberler getirdimkuvezden cıktı bebegim normal oda sartlrında bakıyorlar kucagıma aldım minik kelebegimi yarın kan degerlri iyi olursa evimize gelicek insallah oyuncak gibi kucucuk melegim
kizlar bende bugun bebegimi gordum tam 45 dak. 3 boyutlu ve 4 boyutlu gorduk kuzumu...utangac cikti yaramaz elini yuzunden cekmedi tam yuzunu goremedik...ama cok guzeldii..
anasi gibi koca burunlu olacak galiba birde saclari varmis :)diken diken gozukuyordu :)......
dogum kanalina inmeye baslamis.
kilosuda 34+5de 2406 gram mis ..
meraba kızlar cok kalabalık guzel kızımdan guzel haberler getirdimkuvezden cıktı bebegim normal oda sartlrında bakıyorlar kucagıma aldım minik kelebegimi yarın kan degerlri iyi olursa evimize gelicek insallah oyuncak gibi kucucuk melegim
ohh keyfe bakk 45 dk:)) maşallah bebeğine cicimm..saçlarını tarz yapmış he şimdiden,anasına güzel görünmek için:)))kizlar bende bugun bebegimi gordum tam 45 dak. 3 boyutlu ve 4 boyutlu gorduk kuzumu...utangac cikti yaramaz elini yuzunden cekmedi tam yuzunu goremedik...ama cok guzeldii..
anasi gibi koca burunlu olacak galiba birde saclari varmis :)diken diken gozukuyordu :)......
dogum kanalina inmeye baslamis.
kilosuda 34+5de 2406 gram mis ..
o dönememeler özellikle bikaçgündür çok feci boyutlara ulaştı nurefsancım..noolcak bööle bilmiyorum war daha da..artcak sanırsam..şeymayı ben de mrk ediyorum rüyama bile girdi..iişallah su diilmiştir akşam gelen..esime sahur hazirligi icin uyandim bi selam vereyim dedim..
.ruyamda bile topige yazi yaziyorum:)
ruyalarda bile ayrilamiyorum sizden":)
birde geceleri yatakta donememenin nedemek oldgunu anladim ..bi doneyim diyorum karnim belim nasil aciyor anlatamam..iyice agirlastik hayirli olan zamanda hepimiz bebeklerimizi kucagimiza aliriz insaallah..kizlar sanirim benim bebek dogum kanalina inmeye basladi bahsettiginiz kutuya baski olayini su an oldukca yasiyorum ...
keremimin doktor kontrolu saat kacta acaba? insaallah iyi haberlerle gelir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?