2009 Ekim Anneleri

canım telas yapma yarın ara sor sonuta dr olan o biz duyduklarımızı sölüoruz en dogru bilgiyi ondan alırsın

ya kızlar benim belimde acayip bi agrı var bebişte asagı dogru baskı yapıo cok fena bu gecede kimse yok kociş işte kayınvalidemler ankarada annem zaten uzakta ufff tırsıom valla

amazoncum opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
nuraya ve prensesine maşallahhhhh .....
3.bebekde geldi...ben 3 olmak istiodummm....ben bu gidişle sondan 3.olacağımm yaaadelikafadulden

selduşun geleceği yok..bende bugün holter sonuçlarımı dr a gösterdim çok şükür bir sorun çıkmadı her türlü doğum yapabilirmişim...bekle beni epidural sezeryan ben geliyorum....
canım senin adına sevindim....geçmiş olsunnnopuyorumnanaktan
maşallahhh yusufa canım..kocaman adam olmuşşşş
maşallah canım prensesine...

ben ellerini yerim onun ya...utanırmışta....canım maşallah prensesine...

esime sahur hazirligi icin uyandim bi selam vereyim dedim..
.ruyamda bile topige yazi yaziyorum:)
ruyalarda bile ayrilamiyorum sizden":)
birde geceleri yatakta donememenin nedemek oldgunu anladim ..bi doneyim diyorum karnim belim nasil aciyor anlatamam..iyice agirlastik hayirli olan zamanda hepimiz bebeklerimizi kucagimiza aliriz insaallah..kizlar sanirim benim bebek dogum kanalina inmeye basladi bahsettiginiz kutuya baski olayini su an oldukca yasiyorum ...

keremimin doktor kontrolu saat kacta acaba? insaallah iyi haberlerle gelir..

amazonnn canim senden bir ricam var dogum haberlerini ..keremimin actigi dogum listesi topigine veya 2009 ekim bebekleri topigine yazarsan listeye bilgi ekleme daha kolay olacak ...
oteki turlu sadece buraya yazilinca sayfalar ilerledikce senin yazdigin gerilerde kaliyor onuda epey aramak gerekiyor..bugun birkac saat foruma giremedim bir suru fayfa ilerlemisti..

çokkk çokk sewindim canımm..gözünüz aydın..atlattınız çok şükür..yerim senin o oyuncak gibi küçücük meleğini...
ohh keyfe bakk 45 dk:)) maşallah bebeğine cicimm..saçlarını tarz yapmış he şimdiden,anasına güzel görünmek için:)))
o dönememeler özellikle bikaçgündür çok feci boyutlara ulaştı nurefsancım..noolcak bööle bilmiyorum war daha da..artcak sanırsam..şeymayı ben de mrk ediyorum rüyama bile girdi..iişallah su diilmiştir akşam gelen..

günaydınn hepinizee... ay maşallah bana da ne güzel uyumuşum çatlatmak gibi olmasınnn zemuszemus kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…