2009 Ekim Anneleri

selam kızlar bıkac gundur girmedım ne hızlıyız öyle sayflara birikmiş... ne güzel... ama okuması vakıt alıyor son sayfaları kacıryoruz tabii. benım bulnatılar devam edıyor .. bır arkadas10.haftada hafifler falan yazmıs hafıflermıkı..yemek yemeyı özledım artık krakerdende tiksiniyorum.bebeişim beslensınde.ınsalah tabıı bu durumda bebeiş kendı kendıne yuvarlanıp gıdıyor..doktor agıtmemeıze daha 13 gün var ..

kızlar az daha sabır ...insallah cok yakında gececek..benim ki bi kac gündür azaldı cok sükür.hatta bugün hiç olmadı bile diyebilirim :))))

canim cikardinmi daha kotudur eminim. Ben bi turlu cikaramiyorum da habire durduk yerde bulantili. sabah aksam farketmiyor. Sinirli hareketler yapmaya basladim artik esime falan. Kendi keyfim yerinde olmadigi icin hicbiseyi cekemiyorum. Birde ev isleri var tabi. Mecbur yapmak lazim. Hic dinlenmek yok.

nisasum ve seldus selam kizlar.

Gercekten krakerden bile tiksindik. Bazen aklima bi yemek geliyor off ne gzuel yenirdi simdi diyorum 1 dakika sonra tiksinti geliyor. Sonra kendime kiziyorum niye aklina getirdin simdi o yemegi diyorum. :))))))))) Sapittim iyice. Ama az kaldi insallah gecer.

bazılarının 9 ay sürüyormus ınsalalh bizimki sürmez kızlar.. sadece bulantıyı ben yasadım ılk zamnlaara bı kac kere cıkardım rockvell rahatlıyor ınsan cıkarınca ama sinir oluyorum..cıkarmamak ıcın yer yemez tabı yedıgım 4 zeytın falan yatıyorum yada meyve ne yresem yatıyorum bır sure ıyıce sinidirilsin diye hani bebeklere mama verırlerde zıplatmazlar ya o hesap bende kusmayım dıye yapıyorum ama mutfaga gırersem ne olsa cıkıyor hıc gırmıyorum mutfaga

Anladim canim. Bende aynen oyle yapiyorum. gunun yarisi yatmakla geciyor. kendi kendimize cozumler bulacagiz artik. kimisinin 9 ay suruyormus evet insallah biz oyle olmayiz. :1hug:

ben de cok cıkaramadımsadece 1 hafta falan sürdüsonra hep bulantı gece gündüz farketmiyordu..ddiğimgibi şimdi bulantılarım hafiflediamaagzımın tadı hala yok..hep bi acılık var..ne yesem gecmiyor..ilk yediğimde geciyor 2 dakika sonra yine aynıı..sinir desen bende de aynı..olur olmaz herseye sinirleniyorum..cok hasasım bu aralar cooook hassas :))))

agız tadı olmamasıda cok sinir bozucu..dişlerım fırcalıayırum sürekli bıraz degısır gıbı oluyor ama yıne aynı.... şeker yıyorum arada... suan bıle agızım içi iğrenc gelıyor bana

agzimin tadi benimde yok seldus. Soguk soguk biseyler yiyince gececek zannediyorum ama nafile. sudan bile midem bulandi ama mecbur iciyorum bol bol. Benim sinirlerim ancak vucudum eski haline gelirse yatisabilir fisfisfis midemin falan duzelmesi lazim yoksa herkezi paylamaya devam kaydirigubbakcemile ustume gelmesinler vallahi hamileyim :CüvCüv:

aynen canim. igrenc agzimin ici sanki. sigara icerken bile boyle hissetmiyordum agzimi. sanki kokcakmis gibi geliyor ama kokluyorum kokmuyor. bide o cikmasin :bbo: en tik oldugum konu zaten agiz kokusu. annemle konustum telde gecen gun amma pimpiriklisiniz diyor kaydirigubbakcemile3 oyle ama napalim devir degisti.

kızlar siizn karnınız arada seyriyormu yani sankı bıranlıkda ols aiçten kalpgibi atıyor gibi oluyormu

kesinlikle benim annem de aynısını söylüyor..cok inceliyorsun diyor :))))sigarayı bıraktın demi içme sakın ha:))) benim agzımın tadı ne yapsam gecmiyor..doktor olur demişti..neeesssee dayanacaz artık napalımmirmirmirmirmirmirmirmir

annelerimiz cok daha sabirli ve gucluymus diyorum ben canim. annem 3 dogumundada ne epidural ne bisey hicbisey yapmamislar. zaten yokmus sanirim o zaman. Agri kesici igneyi dogum bittikten sonra vuruyorlarmis fisfisfis Zaten bizim gibi dusunmeye vakitleri yokmus galiba. is guc coluk cocuk gelen giden. sigarayi hamile kalmadan 1 ay once birakmistim canim. icermiyim hiiiic. allah korusun. hem canim istemiyor hemde bebegime yapamam bu kotulugu. ama dogsun emzirme devri gecsin sonra yakarim bi cigara

evet benim çok oluyor ya hatta bazen sancı da yapıyor seyrerken..korkuyorum ozaman bişey mi oluyor diye (((

gecengun benimde oyle canim. sanci oldu yani bide ayni zamanda. ama kendi kendime dedimki bu haftalar bebegin en cok gelistigi haftalarmis. el, kol, bacak girintileri olusuyormus. normaldir herhalde dedim. :CüvCüv:

slm hamişler gününüz nasıl geçiyor bakalım bende 8.haftaya girdik bakalım bugün elevit kullanmaya başladıktan sora rahatladım bulantılarım çok azaldı ama ağladığımda üzüldüğümde ki çok alıngan oldum herşeye ağlıyorum o zaman sol tarafımda sancım oluyor heralde bebeğim annem ağlama diye diyor...ona ninni dinletmeye başladım eşim ninni cd si almış:))) duyuyormudur bilmiyorum ama öyle temenni ediyorum:)))

ben zaten 1 haftadır falan erkek olacakmıs gibi hissediyorum önceden hiç bişey hissetmiyordum ama bakalım hayırlısı artık..saglıklı olsun da kız erkek farketmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…