bazılarının 9 ay sürüyormus ınsalalh bizimki sürmez kızlar.. sadece bulantıyı ben yasadım ılk zamnlaara bı kac kere cıkardım rockvell rahatlıyor ınsan cıkarınca ama sinir oluyorum..cıkarmamak ıcın yer yemez tabı yedıgım 4 zeytın falan yatıyorum yada meyve ne yresem yatıyorum bır sure ıyıce sinidirilsin diye hani bebeklere mama verırlerde zıplatmazlar ya o hesap bende kusmayım dıye yapıyorum ama mutfaga gırersem ne olsa cıkıyor hıc gırmıyorum mutfaga
ben de cok cıkaramadımsadece 1 hafta falan sürdüsonra hep bulantı gece gündüz farketmiyordu..ddiğimgibi şimdi bulantılarım hafiflediamaagzımın tadı hala yok..hep bi acılık var..ne yesem gecmiyor..ilk yediğimde geciyor 2 dakika sonra yine aynıı..sinir desen bende de aynı..olur olmaz herseye sinirleniyorum..cok hasasım bu aralar cooook hassas :))))
agız tadı olmamasıda cok sinir bozucu..dişlerım fırcalıayırum sürekli bıraz degısır gıbı oluyor ama yıne aynı.... şeker yıyorum arada... suan bıle agızım içi iğrenc gelıyor bana
kızlar siizn karnınız arada seyriyormu yani sankı bıranlıkda ols aiçten kalpgibi atıyor gibi oluyormu
kızlar siizn karnınız arada seyriyormu yani sankı bıranlıkda ols aiçten kalpgibi atıyor gibi oluyormu
kesinlikle benim annem de aynısını söylüyor..cok inceliyorsun diyor :))))sigarayı bıraktın demi içme sakın ha:))) benim agzımın tadı ne yapsam gecmiyor..doktor olur demişti..neeesssee dayanacaz artık napalımmirmirmirmirmirmirmirmir
evet benim çok oluyor ya hatta bazen sancı da yapıyor seyrerken..korkuyorum ozaman bişey mi oluyor diye(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?