2009 Ekim Anneleri

günaydın kıslarrr dün gece geceledir çekmediğim uykuyu çekmişim yahu ohhhh valla nispet gibi olmasın kıslar ama rahatladım yaa

günaydıııınnn opuyorumnanaktan

maşallah gizoşcum uyuyabilmişsin canım...

sağol arzucum yağmurun sesinde baya rahat uyudum 2 kere kalktım gece ama gene yatmayı başardım canımm bu bana bi kaç gün yeter kaydirigubbakcemile3 nasılsın tatlım oğluş nasıl keyifler nasıl

aynen canım yağmur bize de ninni gibi geldi... sadece wcye kalktık. oğluşum uyuyor şimdi teyzesi kahvaltı bekliyor benden birazdan hazırlıycam... Dora'cık nasıl Şeniz

doracım ii babamızla beraber kalktı şimdi sütünü içti hıçkırıyor içerde heralde :)) birazdan gezmeke gitcezz heralde ona seviniyo :)))

oyyy yerim ben onuuu hıçkırırmışta yarasın paşana canımmm opuyorumnanaktan

aybikemmm hoşgeldin canımcım a.s.

tesekkur ederim canim.

kıss çıkıyommu evden ben aaaaaaaaa bi dün öğlen sıkıldım gittim bi de bugün çıkayım nolcek gel gir koluma beraber gidelim şeker kaydirigubbakcemile

günaydın
nurefsan
elif
zeynep opuyorumnanaktan

iyidir oğluş aybikem,kızçemiz nasıl Şeniz

zeynepcim iyi haberlerle gel inşallah

bende birazdan çıkıcam doktor teyzemize gidicez bakalım ne haberler vericek dokotr teyzemiz bize..inşallah güzel haberlerle gelicem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…