2009 Ekim Anneleri

gunaydin canim hadi hayirlisi...
bende dun gece belimin sancisindan hic uyuyamadim suan da devam ediyor...
ya kizlar bu durumu yasayan varmi?SANKI ADET OLACAKMIS GIBI BEL AGRISI CEKEN varmi? simdi bu normal mi yoksa sanci habercisimi kafam karisti benim yaaa
yardim lutfen...
eger 3 saatten fazla surerse ebeleri yine arayacagim...

günaydın kızlar bende birazdan dr a gidicem bugün nst ye giricem bakalım neler çıkıcak sonucunda...

emin diilim ama sürekli bi ağrıysa problem yok..girip çıkıyosa sıklığı we kaldığı süre çok önemli..çünkü doğum sancıları belden weya kasıklardan wururmuş...

candy zeynep güzel hbrler bekliyoruzz

canım bende aynı durumdayım kasıklarım belim felaket ağrıyor aynı adet sancısı çekiyorum ve normal hayatım benim dr um magnezyumu günde iki doza çıkardı sabah akşam içiyorum ve faydasını gördüm çok şükür

Günaydın tüm annişlere ve bebişlerine biz oğluşumla işbaşı yaptık yine
Nurefsancım dün ben o durumu yaşadım bel ağrısı kasık ağrısı sanki adet olacakmışım gibiydi eve gidip uzanınca geçti tabi saat 5lere kadar duruşma yapınca benimkisi normal çok zorlanıyorum artık önümüzdeki haftayı da bi geçirsem izne ayrılıcam inşallah üfff

Günaydın tüm annişlere ve bebişlerine biz oğluşumla işbaşı yaptık yine
Nurefsancım dün ben o durumu yaşadım bel ağrısı kasık ağrısı sanki adet olacakmışım gibiydi eve gidip uzanınca geçti tabi saat 5lere kadar duruşma yapınca benimkisi normal çok zorlanıyorum artık önümüzdeki haftayı da bi geçirsem izne ayrılıcam inşallah üfff

zuzu cok sagol sekerim benimkisi surekli bir agri ..bebek asagi indigi icin oluyor sanirsam
oglene kadar gecmezse ebeyi arayacagim..daha benim bebek dogum kanalina inmedigi icin dogum olayim yoktur dimi:)

günaydın kıslar biz geldik oğluşumla öpüyoz sizleri dün akşam doktorum beni yine nst ye bağladı çok şükür ne sancım ne kasılmam ne de meleğimin kalp atışlarında bi problem çıkmadı allaha şükür şimdilik iyiyiz bizde bayramdan sonra işi bıakıyoz artık yaşasınnn kaydirigubbakcemile2

sagolun kizlar....
magnezyumu burda yazmiyorlar bende annemlere soyledim sagolsun postayla gonderiyorlar enfazla 1 hafta icinde elimde olur insaallah...

benim gece yatakta basladi kac saat uzandim fayda etmedi simdide oturuyorum yine agri var..birazda yuruyus yapmayi deneyecegim..

zuzu cok sagol sekerim benimkisi surekli bir agri ..bebek asagi indigi icin oluyor sanirsam
oglene kadar gecmezse ebeyi arayacagim..daha benim bebek dogum kanalina inmedigi icin dogum olayim yoktur dimi:)
sanmam canım..hem erken hem de ben de dönem dönem bel ağrısı yaşıyorum..dediğim gibi önemli olan bildiğim kadarıyla girip çııkması.ama tabi seni yanıltmam istemem yinede..we sen doktora daha yeni gittin kanala girme doğumun yaklaşması gibi bi durum olsa mutlaka söyler uyarırdı..

maşallah oğluna yasemincim uslu uslu duruyo demekki:)

zuzu internetten arastiriyorum dedigin gibi belli araliklarla sancinin gelmesi ve sidddetinin artis halinde olmasi gerekiyormus..
dun sabah doktordaydik basi asagidaydi ama 1gunde de kanala inebilirmi ki? birkac gunu bulan bir olaydir bu sanirsam..icim rahatladi biraz ..
saat 2 ye kadar gezmezse ebeyi arayip sorarim..

Günaydın kızlaropuyorumnanaktan
Herkese hayırlı cumalar:Saruboceq:

elifcim zeynepcim iyi haberlerle gelirsiniz inşallah....:Saruboceqpuyorumnanaktan
zuzum gizocum güzelce uyumanıza çok sefindim...ben yine uykususummmmmirmirmirmir
ve bugünde acaip yoğunum.....mirmirmirmir
yasemincim gözünaydın canım maşallah oğluşunaa

g ü n a y d ı n..................................

sende bendensin canım bizde işimizin başına geçtik sabah sabah.içim gidiyo baksana gizem gezmeye gizdiyo. herkes yeni kalkıp kahvaltı yapıyo.biz çalışıyoruz.benimde bu hafta son artık.bu hafta da bitince 3 haftam kalıyo.

kendinize ii bakın fıstıklar tabi bebişlerinizedee.....hepinizi çok öptüm.....opuyorumnanaktan
çok çalışmamıs lasım çokkkkkkkkk.

yok ööle hop diye inmez sanmam..şööle acıta acıta iner hem..iice paytaklaşırsın baskı hissedersin...

Günaydın kızlaropuyorumnanaktan
Herkese hayırlı cumalar:Saruboceq:

sana da elam dün nooldu bel ağrın..hala burda olduuna göre geçmiş doğurmamışsın da :)))

lalimm noolcak senin bu uykusuzluunnn...benim de başım çatlıo,nazar değdirdim kendi kendime:))))

zuzum 4. olamadımm, ama kocam rüyasında doğurmuş görmüş çakır gözlü kızımız olmuş ama ben hala hamileymişimkaydirigubbakcemile3
dün yürüyüş yapmak iyi geldi, arada belim ağrıdı ama düzenli değildi...

kıslar bissss oğluşumla kahvaltı edicez çok kaynatmayın heee gelince görüşürüz cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…