2009 Ekim Anneleri

gunaydin kislarr.bende fena uyumadim naniknanik
offf yapilcak cok is var ama yapan yok :bbo:
karnimin ustu kasinio tatli tatli

Günayydın kısslar geçmiş okumakla bitmedi. Ne heyecanlı bi günmüş dün. 2 bebişimiz daha olmuş sıra 4. de. Bakalım bu hızla devam etcek mi. Yoksa bayramı mı beklicek 4.

Bukett canım benimde üstler kaşınıyo aynı ööle tatlı tatlı. Üstleri çatlamasın yaa mafoldumben

o kaşıntı bende de var ama karnım hiç çatlamadı kalçalarım çatladı benim minik minik :sinifsinif:

karnimin alti hic kasinmamisti ama catladi.bu kasinio ya ne olacagini dusunmek bile istemiorum

:kedi:

Bukett canım benimde üstler kaşınıyo aynı ööle tatlı tatlı. Üstleri çatlamasın yaa mafoldumben

kaşıma sende gülimopuyorumnanaktan

amanınnnnnnn tickerim 9, aya geçmiş çok sevindirik oldum şimdi bakkk opuyorumnanaktan

maşallah cnm...
kocanın burnundan getirdinmi annat bakimzemuszemus

dur kıs heran olabilirsin daha 3teyiz..üzülme yanim:)))

senin kocan niyeti bozmuş yafrum bunu doğurtup ikinciyi yapcak anlaşılan kaydirigubbakcemile3

gunaydin kislarr.bende fena uyumadim naniknanik
offf yapilcak cok is var ama yapan yok :bbo:
karnimin ustu kasinio tatli tatli

kaşımaa lmaz: çatırdarsınnn

kızlar benim doğumla alakalı çok aşırı belirtilerim yok ara sıra belim falan ağrıyo rahatsızlanıyorum ama aşırı derecede bi belirti yok.herkes göbeğimin daha aşağı düşmediğini söylüyor.doğum tarihine görede 23 günümüz kaldı.ne zaman başlayacak bu belirtiler.yoksa geçmi gelecek benim oğlum.rahatı iyi galiba içerde.

:kedi:

kaşıma sende gülimopuyorumnanaktan

maşallah cnm...
kocanın burnundan getirdinmi annat bakimzemuszemus

getirmem mi kıs akşam zorla beni yemeğe çıkardı yemekte hiç konuşmadım konusstuysamda tavırlı cevap verdim burnu baya sürttü akşam ordan da hastaneye gittik nst çekimi için hastanede de hiç konuşmadım ama yavrumun kalp atışlarını duyunca bütün sinirim derdim bitti çok güzeldi bayılıyom ben bu nst ye :)))

seninkinin keyfi yerinde anlaşılan..olsun ii yinede yoksa nası çalışırdın..

war war bende bi anormallik acyip uykum geliyo nstde..gerçi geçen sefer 1 saat sürdü ondan belkim de

dur kıs heran olabilirsin daha 3teyiz..üzülme yanim:)))

senin kocan niyeti bozmuş yafrum bunu doğurtup ikinciyi yapcak anlaşılan kaydirigubbakcemile3

kaşımaa lmaz: çatırdarsınnn

zuzum tam üstüne bastın, ayanı kaldırzemuszemus
Benim kociş en başından beri diyo zati ikinciye çok ara vermeyiz diyezemuszemus

ii aferin kuşum, annasın suçunu:umursamaz:
kıs ben pek sevemediydim nst yi ter içinde kalmıştım:bbo: bakalım salı günü belki gene girerimCADIARZU

seninkinin keyfi yerinde anlaşılan..olsun ii yinede yoksa nası çalışırdın..

zuzucum bende heyecan yapıyorum artık olsun istiyorum bir an önce.dayanacak halim kalmadı valla.ne olacaksa olsun bi an önce.doğsun gelsin evimizin prensi.

benimki de ööle:))) geçen gün dedim ki yaa ben bu tekmeleri hareketleri çok özlicem dedim..kocim ne dese beğenirsin; üzülme aşkım sen özledikçe yenisini yaparız yine hissedersin kafamçokkarıştı kuluçka makinasıyız ya kaydirigubbakcemile3

Yaa ben niye girmiyom ki bu nst ye. Belki Pazartesi ben de girerim
bidahaki gidişine girersin artık cnm bence..
zuzucum bende heyecan yapıyorum artık olsun istiyorum bir an önce.dayanacak halim kalmadı valla.ne olacaksa olsun bi an önce.doğsun gelsin evimizin prensi.

azkaldı cnm..sabır..

Yaa ben niye girmiyom ki bu nst ye. Belki Pazartesi ben de girerim

ayhh sen daha milli olmadın mınaniknanik

ayy zuzum seninkide benimkinden betermiş haakaydirigubbakcemile3
hatta benim kociş 40ından sonra koruncakmıyız napcaz demeye başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…