gunaydin kislarr.bende fena uyumadim naniknanik
offf yapilcak cok is var ama yapan yok :bbo:
karnimin ustu kasinio tatli tatli
kaşıma cicim çatlarsınzemuszemus
karnimin alti hic kasinmamisti ama catladi.bu kasinio ya ne olacagini dusunmek bile istemiorum
Bukett canım benimde üstler kaşınıyo aynı ööle tatlı tatlı. Üstleri çatlamasın yaa mafoldumben
amanınnnnnnn tickerim 9, aya geçmiş çok sevindirik oldum şimdi bakkk opuyorumnanaktan
Bukett canım benimde üstler kaşınıyo aynı ööle tatlı tatlı. Üstleri çatlamasın yaa mafoldumben
dur kıs heran olabilirsin daha 3teyiz..üzülme yanim:)))zuzum 4. olamadımm, ama kocam rüyasında doğurmuş görmüş çakır gözlü kızımız olmuş ama ben hala hamileymişimkaydirigubbakcemile3
dün yürüyüş yapmak iyi geldi, arada belim ağrıdı ama düzenli değildi...
gunaydin kislarr.bende fena uyumadim naniknanik
offf yapilcak cok is var ama yapan yok :bbo:
karnimin ustu kasinio tatli tatli
:kedi:
kaşıma sende gülimopuyorumnanaktan
maşallah cnm...
kocanın burnundan getirdinmi annat bakimzemuszemus
kızlar benim doğumla alakalı çok aşırı belirtilerim yok ara sıra belim falan ağrıyo rahatsızlanıyorum ama aşırı derecede bi belirti yok.herkes göbeğimin daha aşağı düşmediğini söylüyor.doğum tarihine görede 23 günümüz kaldı.ne zaman başlayacak bu belirtiler.yoksa geçmi gelecek benim oğlum.rahatı iyi galiba içerde.
war war bende bi anormallik acyip uykum geliyo nstde..gerçi geçen sefer 1 saat sürdü ondan belkim degetirmem mi kıs akşam zorla beni yemeğe çıkardı yemekte hiç konuşmadım konusstuysamda tavırlı cevap verdim burnu baya sürttü akşam ordan da hastaneye gittik nst çekimi için hastanede de hiç konuşmadım ama yavrumun kalp atışlarını duyunca bütün sinirim derdim bittiçok güzeldi bayılıyom ben bu nst ye :)))
dur kıs heran olabilirsin daha 3teyiz..üzülme yanim:)))
senin kocan niyeti bozmuş yafrum bunu doğurtup ikinciyi yapcak anlaşılan kaydirigubbakcemile3
kaşımaalmaz: çatırdarsınnn
getirmem mi kıs akşam zorla beni yemeğe çıkardı yemekte hiç konuşmadım konusstuysamda tavırlı cevap verdim burnu baya sürttü akşam ordan da hastaneye gittik nst çekimi için hastanede de hiç konuşmadım ama yavrumun kalp atışlarını duyunca bütün sinirim derdim bittiçok güzeldi bayılıyom ben bu nst ye :)))
seninkinin keyfi yerinde anlaşılan..olsun ii yinede yoksa nası çalışırdın..
zuzum tam üstüne bastın, ayanı kaldırzemuszemus
Benim kociş en başından beri diyo zati ikinciye çok ara vermeyiz diyezemuszemus
ii aferin kuşum, annasın suçunu:umursamaz:
kıs ben pek sevemediydim nst yi ter içinde kalmıştım:bbo: bakalım salı günü belki gene girerimCADIARZU
bidahaki gidişine girersin artık cnm bence..Yaa ben niye girmiyom ki bu nst ye. Belki Pazartesi ben de girerim
zuzucum bende heyecan yapıyorum artık olsun istiyorum bir an önce.dayanacak halim kalmadı valla.ne olacaksa olsun bi an önce.doğsun gelsin evimizin prensi.
Yaa ben niye girmiyom ki bu nst ye. Belki Pazartesi ben de girerim
benimki de ööle:))) geçen gün dedim ki yaa ben bu tekmeleri hareketleri çok özlicem dedim..kocim ne dese beğenirsin; üzülme aşkım sen özledikçe yenisini yaparız yine hissedersin kafamçokkarıştı kuluçka makinasıyız ya kaydirigubbakcemile3
bidahaki gidişine girersin artık cnm bence..
azkaldı cnm..sabır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?