benimki de ööle:))) geçen gün dedim ki yaa ben bu tekmeleri hareketleri çok özlicem dedim..kocim ne dese beğenirsin; üzülme aşkım sen özledikçe yenisini yaparız yine hissedersin kafamçokkarıştı kuluçka makinasıyız ya kaydirigubbakcemile3
bidahaki gidişine girersin artık cnm bence..
azkaldı cnm..sabır..
ayhh sen daha milli olmadın mınaniknanik
günaydın güzel annişler bebikler nasıl
biz hiiç uyuyamadık bu gece 4te yattım 8de uyandım hala uykum yok ufff
Olamadım yaaa. Sanırsam benim doğumla ilgili hiç bi belirtim yok dr. da onun için takmıyo beni. 37 biticek nerdeyse yaa mafoldumben
ayhh sen daha milli olmadın mınaniknanik
ayy zuzum seninkide benimkinden betermiş haakaydirigubbakcemile3
hatta benim kociş 40ından sonra koruncakmıyız napcaz demeye başladı
Anacım bu kocişler deli yaa. Daha birinciyi çıkarmadan 2.nin derdinde hepsi. kaydirigubbakcemile3
günaydin canim artik uykusuzluga alistik bu rutin hale geldi ben önemsemiyorum sende önemseme sersem tavuklar gibi gezelim birazcik hehehe
Olamadım yaaa. Sanırsam benim doğumla ilgili hiç bi belirtim yok dr. da onun için takmıyo beni. 37 biticek nerdeyse yaa mafoldumben
laelaelaelaelae o nedemek elam ne demek istedi gulcanim ????????? milli olmadin ne demek ??????? :))))))))))) :1ninca:
aynen öle geziyorum zaten ama asabiyet apıo herhalde acısı da kocişten cıkıo yazık adam hemen 2yi istiodu hatta 3 cocuk diodu ama aksam bize bi tane yeter dedi bezdirdim herhalde iyi oldu ama kötükedihüso
aynen öle geziyorum zaten ama asabiyet apıo herhalde acısı da kocişten cıkıo yazık adam hemen 2yi istiodu hatta 3 cocuk diodu ama aksam bize bi tane yeter dedi bezdirdim herhalde iyi oldu ama kötükedihüso
hehehehehe olsun olsunnnnnnnnn böylece kiymet bilirler simdi ve lohusa zamani birazcik daha naz :)) yapmak lazim sonra zaten pekte umursamazlar , benimki dizimin dibinden ayrilmiyor bisi olacak diye sen bir dogursaydin diyip duruyor :)))))))
olabülü cnm bizim dr lerde 37den sonra sokuyolarmış normal şartlarda benim bağlanmamda zaten kasığımdaki sancı yüzünden olmuştuyerimseniben
nann ilkay gözlerin açıldı birden milli lafını duyuncaa:roflol: o düşündüğünden değilkaydirigubbakcemile3 gülican henüz nst ye hiç girmemişte ondan dedim hala milli olamadın mı diyeenaniknanik
onlar işin heycanında eğlencesinde..sıkıntıyı çeken biziz ondan..bi de işlerine gelmiyo sıkıntıya gelmek te ondan( 40 sonrası için)) :))))
muhahahahaaaa:roflol: inci bu takdiği bizdemi uygulasak neekaydirigubbakcemile3
hehehhehehe :roflol:ilam elam yaaaa sen cok yasa valla aklima cok sey geldi :)))))))
kiz gulcanim bir dahaki gidisinde girdirmek zorundalar yoksa kendin söylersin ,
benimde sali günü randevum var hem kontrol hem nst girecem bakalim hayirlisi
hehehhehehe :roflol:ilam elam yaaaa sen cok yasa valla aklima cok sey geldi :)))))))
kiz gulcanim bir dahaki gidisinde girdirmek zorundalar yoksa kendin söylersin ,
benimde sali günü randevum var hem kontrol hem nst girecem bakalim hayirlisi
onlar işin heycanında eğlencesinde..sıkıntıyı çeken biziz ondan..bi de işlerine gelmiyo sıkıntıya gelmek te ondan( 40 sonrası için)) :))))
bencede sencee:jeyyar:
(ayy bu smile yi yapınca fatoş geldi aklıma, naptı doğurdumu acaba)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?