2009 Ekim Anneleri

Anacım bu kocişler deli yaa. Daha birinciyi çıkarmadan 2.nin derdinde hepsi. kaydirigubbakcemile3

ayhh sen daha milli olmadın mınaniknanik

ayy zuzum seninkide benimkinden betermiş haakaydirigubbakcemile3
hatta benim kociş 40ından sonra koruncakmıyız napcaz demeye başladı

Anacım bu kocişler deli yaa. Daha birinciyi çıkarmadan 2.nin derdinde hepsi. kaydirigubbakcemile3

onlar işin heycanında eğlencesinde..sıkıntıyı çeken biziz ondan..bi de işlerine gelmiyo sıkıntıya gelmek te ondan( 40 sonrası için)) :))))

günaydin canim artik uykusuzluga alistik bu rutin hale geldi ben önemsemiyorum sende önemseme sersem tavuklar gibi gezelim birazcik hehehe

aynen öle geziyorum zaten ama asabiyet apıo herhalde acısı da kocişten cıkıo yazık adam hemen 2yi istiodu hatta 3 cocuk diodu ama aksam bize bi tane yeter dedi bezdirdim herhalde iyi oldu ama kötükedihüso

Olamadım yaaa. Sanırsam benim doğumla ilgili hiç bi belirtim yok dr. da onun için takmıyo beni. 37 biticek nerdeyse yaa mafoldumben

olabülü cnm bizim dr lerde 37den sonra sokuyolarmış normal şartlarda benim bağlanmamda zaten kasığımdaki sancı yüzünden olmuştuyerimseniben

laelaelaelaelae o nedemek elam ne demek istedi gulcanim ????????? milli olmadin ne demek ??????? :))))))))))) :1ninca:

nann ilkay gözlerin açıldı birden milli lafını duyuncaa:roflol: o düşündüğünden değilkaydirigubbakcemile3 gülican henüz nst ye hiç girmemişte ondan dedim hala milli olamadın mı diyeenaniknanik

aynen öle geziyorum zaten ama asabiyet apıo herhalde acısı da kocişten cıkıo yazık adam hemen 2yi istiodu hatta 3 cocuk diodu ama aksam bize bi tane yeter dedi bezdirdim herhalde iyi oldu ama kötükedihüso

hehehehehe olsun olsunnnnnnnnn böylece kiymet bilirler simdi ve lohusa zamani birazcik daha naz :)) yapmak lazim sonra zaten pekte umursamazlar , benimki dizimin dibinden ayrilmiyor bisi olacak diye sen bir dogursaydin diyip duruyor :)))))))

muhahahahaaaa:roflol: inci bu takdiği bizdemi uygulasak neekaydirigubbakcemile3

hehehehehe olsun olsunnnnnnnnn böylece kiymet bilirler simdi ve lohusa zamani birazcik daha naz :)) yapmak lazim sonra zaten pekte umursamazlar , benimki dizimin dibinden ayrilmiyor bisi olacak diye sen bir dogursaydin diyip duruyor :)))))))

vaaay yok anam bizimkinde öle düşünceler tek fark gececiyken ewde yalnız kalınca arar oldu önceden hiiiç aramıodu lohusalıktan sonra görürüm onu :jeyyar:

hehehhehehe :roflol:ilam elam yaaaa sen cok yasa valla aklima cok sey geldi :)))))))
kiz gulcanim bir dahaki gidisinde girdirmek zorundalar yoksa kendin söylersin ,
benimde sali günü randevum var hem kontrol hem nst girecem bakalim hayirlisi

onlar işin heycanında eğlencesinde..sıkıntıyı çeken biziz ondan..bi de işlerine gelmiyo sıkıntıya gelmek te ondan( 40 sonrası için)) :))))

bencede sencee:jeyyar:
(ayy bu smile yi yapınca fatoş geldi aklıma, naptı doğurdumu acaba)

senin için fesat anacım ben napimmlülülülülülü

kacıncı haftadan sonra girmek zorundasın nst ye bende girmedim daha yarın kontrolum var bakalım napcak

bencede sencee:jeyyar:
(ayy bu smile yi yapınca fatoş geldi aklıma, naptı doğurdumu acaba)

bilmiyorum ya aklımda zilli dünden beri..msndende şeyettim fırça babında..insan bi hbr werir demi..kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…