dene valla benim kocişte işe yaradı belkim sizde de tutar rahat edersiniz :jeyyar::jeyyar:
kacıncı haftadan sonra girmek zorundasın nst ye bende girmedim daha yarın kontrolum var bakalım napcak
bencede :)))))))))))))))) 40 sonrasi ne olacaksa hehehhehe :kedi::roflol::roflol::roflol:
bilmiyorum ya aklımda zilli dünden beri..msndende şeyettim fırça babında..insan bi hbr werir demi..kaydirigubbakcemile
kacıncı haftadan sonra girmek zorundasın nst ye bende girmedim daha yarın kontrolum var bakalım napcak
öbür çocuk olcak ilkayım bunda bilmicek ne varlülülülülülü
normalde 37den sonra filan giriyosun ama çok da belli olmuyo.bi şikayetin warsa daha erken de olabilir..
doktoruna bagli sanirim birde hani sancin olup olmadigina bagli ben iki defa girdim birisi 30 haftada diger 32 haftada ikisinde de birsey cikmadi kasilmalarim oraya gidince cikmiyordu cok tuafima gidiyordu :)))))))))) ama artik 35 36 haftaya geldik mecbur nst girmek lazim kalp atislari sancilar kontrol edilmeli neden dersen ? çünkü bazi kadinlar sancilarini hissetmeye biliyor bazen sanci sadece bele vurabiliyor kasilmasini anlayamiyor nst cihazinda belli oluyor bu o nedenle ...
burdaki kafaya vurma smilini orda yazıynan yazsaydın anca ondan anlar okaydirigubbakcemile3
yaaa öle sancısını hissetmeyen de mi oluo amanniiiiin keske anlamasak bizde suyu falan gelse koşsak hastaneye :Saruboceq:
hem ramazan hem cuma hem de cuma waktine yakın..dua saatine gelsin de ben ozaman görürüm seni laelaelaelaelae
aslında sancıyı hissetmemek iyi gibi görünüyo ama bi bakıma kötü de tehlikeli çünkü..sancın war açılıyosun we hissetmiyip fıldır fıldır geziyosun..sokakta doğurursun mazallah:)))
öbür çocuk olcak ilkayım bunda bilmicek ne varlülülülülülü
aslında sancıyı hissetmemek iyi gibi görünüyo ama bi bakıma kötü de tehlikeli çünkü..sancın war açılıyosun we hissetmiyip fıldır fıldır geziyosun..sokakta doğurursun mazallah:)))
yaaa öle sancısını hissetmeyen de mi oluo amanniiiiin keske anlamasak bizde suyu falan gelse koşsak hastaneye :Saruboceq:
kızlar ben bi paşamı doyurup geleyım cokacimcoook
cok kaynaymayın okiş......
dur kiz ne öbür cocugu kizzzzzzzzzzzzzzz zaten oflaya puflaya bu zamana kadar geldik hehehe istermisin 40 dan sonra hemen hamile kalalim :roflol:abovvvvvvvvvvvvvvvv o zaman yandik yok yok olmaz hemen korunmak lazim
40 falan derken bizim deli kizdan haber yok mu ne yapti acaba fatos dogurdumuki yatiyor sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?