2009 Ekim Anneleri

gulican sen aldınmı korseyi..ben yrn doktor iiçn kızılaya gitmişken uğrıycam bi..

bilmiyorum ya aklımda zilli dünden beri..msndende şeyettim fırça babında..insan bi hbr werir demi..kaydirigubbakcemile

burdaki kafaya vurma smilini orda yazıynan yazsaydın anca ondan anlar okaydirigubbakcemile3

kacıncı haftadan sonra girmek zorundasın nst ye bende girmedim daha yarın kontrolum var bakalım napcak

doktoruna bagli sanirim birde hani sancin olup olmadigina bagli ben iki defa girdim birisi 30 haftada diger 32 haftada ikisinde de birsey cikmadi kasilmalarim oraya gidince cikmiyordu cok tuafima gidiyordu :)))))))))) ama artik 35 36 haftaya geldik mecbur nst girmek lazim kalp atislari sancilar kontrol edilmeli neden dersen ? çünkü bazi kadinlar sancilarini hissetmeye biliyor bazen sanci sadece bele vurabiliyor kasilmasini anlayamiyor nst cihazinda belli oluyor bu o nedenle ...

yaaa öle sancısını hissetmeyen de mi oluo amanniiiiin keske anlamasak bizde suyu falan gelse koşsak hastaneye :Saruboceq:

yaaa öle sancısını hissetmeyen de mi oluo amanniiiiin keske anlamasak bizde suyu falan gelse koşsak hastaneye :Saruboceq:

aslında sancıyı hissetmemek iyi gibi görünüyo ama bi bakıma kötü de tehlikeli çünkü..sancın war açılıyosun we hissetmiyip fıldır fıldır geziyosun..sokakta doğurursun mazallah:)))

aslında sancıyı hissetmemek iyi gibi görünüyo ama bi bakıma kötü de tehlikeli çünkü..sancın war açılıyosun we hissetmiyip fıldır fıldır geziyosun..sokakta doğurursun mazallah:)))

ayy zuzu o yüzden ben hissetmek istiyom bu sancıyı bilmemneyi, anlamamaktan aniden çıkartıvermekten tırsıyom walla:çok üzgünüm:

öbür çocuk olcak ilkayım bunda bilmicek ne varlülülülülülü

dur kiz ne öbür cocugu kizzzzzzzzzzzzzzz zaten oflaya puflaya bu zamana kadar geldik hehehe istermisin 40 dan sonra hemen hamile kalalim :roflol:abovvvvvvvvvvvvvvvv o zaman yandik yok yok olmaz hemen korunmak lazim

40 falan derken bizim deli kizdan haber yok mu ne yapti acaba fatos dogurdumuki yatiyor sanirim

anam yok ondan da vazgectim cekerim sancımı dogururum herkes nasıl doguruısa allah herkese hayırlısını nasip etsin bana da 4 saat uyudum o zaman bile rüyamda dr mecbur sezeryana almam lazım diodu bilinç altınsa bile dogumdan baska bişi yokkaydirigubbakcemile3

benim dayimin kizi dogum yapti 1 ay önce kendisi ankarada oturuyor , 40 haftadan sonra sanci falan hic birsey hissetmemis , doktor suni sanci vermis kiz yine hissetmemis düsünebiliyormusun üstelik 4 cm den fazla acilma bile olmamis 8 saat beklemisler en son doktor sezeryanla almis :)))))) her dogum farkli olabiliyor iste

bencedee cnm ama biz korunamayız onların şeyetmesi lazımyerimseniben

ayy bak seninde fatoş geldi aklına bilmiyoz walla cnm en son doğurmasına az vardı dr. erken alırız demiş ama haberimiz yok:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…