2009 Ekim Anneleri

offf dogursakta böle hindi gibi acaba nasıl olcak die düşünmeten kurtulsak

almasın beni sezeryana yaa ben istemiom dr da sezeryancı diolar azmıs normal dogumu adamın klava:

ben geldim kızlar nst mize girdik sonunda..bir kere sancım çıktı..o sancı denilen şeyde bebeğin karnımda toplanmasıymış gerçekten...aslında demekki ben gün içinde o sancıyı hep yaşıyorum...neyse haftaya kadar sabrederse meleğim tekrar cuma gidicem..günümüz belli deil çünkü tutabildiğimiz yere kadar götürmeye karar verdik dr umla...biraz susuz kalmış kızım o yüzdende çok büyümemiş bu hafta..şu an itibariyle 2760 gr mış küçük kızım..işte bizden haberler böyle...

maşallah kızına zeynep..ozaman napıyoruzz suyu meyweyi arttırıp bol bol dinleniyoruz..

bencedee cnm ama biz korunamayız onların şeyetmesi lazımyerimseniben

ayy bak seninde fatoş geldi aklına bilmiyoz walla cnm en son doğurmasına az vardı dr. erken alırız demiş ama haberimiz yok:1no2:

elam burda dogum yaptiktan sonra soruyorlar korunma yöntemi uygulamak istiyormusunuz diye eger istenirse hemen spral veya hap veriyorlar , ama ben haptan biraz cekiniyorum sütün tadini bozuyor diyorlar birde doktorlar diyorki sütle alakasi olmaz emziren anneler icin ona göre hap veriyoruz diyorlar spralde hic taktirmadim ne yapacagimi bedne bilmiyorum , kocislerin korunmasi aman istemez benimki beceremez korunmayi hehehehhe

fatos dogurmus olabilir evinde pc yok sanirim haberde veremiyor veya hastanede yatiyorda olabilir , serumla o zaman zaten kipirdayamaz yerinden umarim böyle birsey yoktur

laelaelaelaelae o nedemek elam ne demek istedi gulcanim ????????? milli olmadin ne demek ??????? :))))))))))) :1ninca:

Elam yaparmı hiç ööle şey normal nstyi kastetti. Sanırsam yani kaydirigubbakcemile3

Bak didim ben yapmass diye alkisalkisalkis

Benim dr. çok rahat belki istemeyebilir ama ben zorlarım artık. Çünkü hiç bi sancı falan hissetmiyorum. Bu kadar da olmaması lazım diye düşünüyorum.

gulican sen aldınmı korseyi..ben yrn doktor iiçn kızılaya gitmişken uğrıycam bi..

Canım yok almadım daha ama bugün o tarafa kadar gidemem heralde. Yarın bi telefon ederim gelmişse kardeşime söölerim o alıverir. Daha bebek şekeri de almadım yaa, bak o da şimdi geldi aklıma.

fatoşun ewde wardı ya neti yokmuydu??

merhaba canim hosgeldin , evet bebis toplanmis olabilir ya zaten yarim saat sürüyor o anda sancida gelmeyebilir tamamen tesaduf , ama bebegin masallah kilosu bence gayet iyi bence kücük falan degil insallah hayirlisi olur canim

Canım yok almadım daha ama bugün o tarafa kadar gidemem heralde. Yarın bi telefon ederim gelmişse kardeşime söölerim o alıverir. Daha bebek şekeri de almadım yaa, bak o da şimdi geldi aklıma.

korse neyse de şekeri hallet cnm ya..uğraşmak istemessin soora belki yap koy kenara

masallah cnm kızına hiçöle küçük değil canım kızım hem saglıklı olsun da küçük olsa da dogunca besler büyütürsün canım

Maşallah canım kızına. Bu aralar kendini fazla mı yordun, su içmene falan dikkat ediyomuydun, niye azalmış ki acaba. Bak lallin de azalmıştı 2 hafta sürekli dinlendi ve bol su içti düzelmişti su seviyesi. Sen de dikkat canım.
Bu arada kızın küçük diil ki canım 2600-4000 arası kiloda doğanların hepsi sağlıklı kilo demişti bana dr.

huhuuu kızlar tünaydın biz saat 2 gibi kızımı görmeye gidecez inşallah iyi haberlerle dönerim... 1 ay oldu kuzumu görelii....
zeynepçim ben de ilk defa bugün nts girecem.. o toplanma gib şeyler bende oluyo arasıra. ben de bende hiçbişey olmuyo diyorum...

Anamm bunlar neler konuşiiler. Durun kıss şu bebeleri çıkartalım önce daha sezeryan mı normal doğummu olcak stresindeyim ben. Bide spiral mi hap mı düşünmek istemiyom ben yaa :umursamaz:
Hatta o defteri kapattık bi daha hiç ööle bişiy olmıcak gibi geliyo. :kedi:

korse neyse de şekeri hallet cnm ya..uğraşmak istemessin soora belki yap koy kenara

Ewet canım yaa ben unutmuşum bu işi tamamen. Bi de hadi gelsin artık bebek diyorum. Bööle tembel anneye tembel bebek dimi ama. Daha ismini bilem bulamadık akannehir

ewet cnm sana bana öyle geliyo..kaydirigubbakcemile3 41. gün sorarım kaçış yok kaydirigubbakcemile3 :kedi:

tunaydin tatlim insallah guzel haberlerini sende getirirsin , 1 ayyy nasil dayandin ben 15 güne gidiyorum hemen özlüyorum gerci yüzünü hic goremiyorum 2 aydir doktorum bas cevresini vs ölcüyor yüzünü göremezssin diyip duruyor basi asagida görmek zor bebek büyüdü diyor

Ewet canım yaa ben unutmuşum bu işi tamamen. Bi de hadi gelsin artık bebek diyorum. Bööle tembel anneye tembel bebek dimi ama. Daha ismini bilem bulamadık akannehir

ay ewett ismi de yok yawruşun daha demii..orda burda gezcene isim araştır yafruna:))))

ewet cnm sana bana öyle geliyo..kaydirigubbakcemile3 41. gün sorarım kaçış yok kaydirigubbakcemile3 :kedi:

Annecimm 40 çok erken diil mi yaw 140 olsa kaydirigubbakcemile3
Yaw hakkaten normal doğumdaki dikişler falan kaç günde iyileşir ki acep :uhm:

hehehehe mühürlendin mi kiz hehehe:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…