benim dayimin kizi dogum yapti 1 ay önce kendisi ankarada oturuyor , 40 haftadan sonra sanci falan hic birsey hissetmemis , doktor suni sanci vermis kiz yine hissetmemis düsünebiliyormusun üstelik 4 cm den fazla acilma bile olmamis 8 saat beklemisler en son doktor sezeryanla almis :)))))) her dogum farkli olabiliyor iste
ben geldim kızlar nst mize girdik sonunda..bir kere sancım çıktı..o sancı denilen şeyde bebeğin karnımda toplanmasıymış gerçekten...aslında demekki ben gün içinde o sancıyı hep yaşıyorum...neyse haftaya kadar sabrederse meleğim tekrar cuma gidicem..günümüz belli deil çünkü tutabildiğimiz yere kadar götürmeye karar verdik dr umla...biraz susuz kalmış kızım o yüzdende çok büyümemiş bu hafta..şu an itibariyle 2760 gr mış küçük kızım..işte bizden haberler böyle...
bencedee cnm ama biz korunamayız onların şeyetmesi lazımyerimseniben
ayy bak seninde fatoş geldi aklına bilmiyoz walla cnm en son doğurmasına az vardı dr. erken alırız demiş ama haberimiz yok:1no2:
laelaelaelaelae o nedemek elam ne demek istedi gulcanim ????????? milli olmadin ne demek ??????? :))))))))))) :1ninca:
olabülü cnm bizim dr lerde 37den sonra sokuyolarmış normal şartlarda benim bağlanmamda zaten kasığımdaki sancı yüzünden olmuştuyerimseniben
nann ilkay gözlerin açıldı birden milli lafını duyuncaa:roflol: o düşündüğünden değilkaydirigubbakcemile3 gülican henüz nst ye hiç girmemişte ondan dedim hala milli olamadın mı diyeenaniknanik
hehehhehehe :roflol:ilam elam yaaaa sen cok yasa valla aklima cok sey geldi :)))))))
kiz gulcanim bir dahaki gidisinde girdirmek zorundalar yoksa kendin söylersin ,
benimde sali günü randevum var hem kontrol hem nst girecem bakalim hayirlisi
gulican sen aldınmı korseyi..ben yrn doktor iiçn kızılaya gitmişken uğrıycam bi..
elam burda dogum yaptiktan sonra soruyorlar korunma yöntemi uygulamak istiyormusunuz diye eger istenirse hemen spral veya hap veriyorlar , ama ben haptan biraz cekiniyorum sütün tadini bozuyor diyorlar birde doktorlar diyorki sütle alakasi olmaz emziren anneler icin ona göre hap veriyoruz diyorlar spralde hic taktirmadim ne yapacagimi bedne bilmiyorum , kocislerin korunmasi aman istemez benimki beceremez korunmayi hehehehhe
fatos dogurmus olabilir evinde pc yok sanirim haberde veremiyor veya hastanede yatiyorda olabilir , serumla o zaman zaten kipirdayamaz yerinden umarim böyle birsey yoktur
ben geldim kızlar nst mize girdik sonunda..bir kere sancım çıktı..o sancı denilen şeyde bebeğin karnımda toplanmasıymış gerçekten...aslında demekki ben gün içinde o sancıyı hep yaşıyorum...neyse haftaya kadar sabrederse meleğim tekrar cuma gidicem..günümüz belli deil çünkü tutabildiğimiz yere kadar götürmeye karar verdik dr umla...biraz susuz kalmış kızım o yüzdende çok büyümemiş bu hafta..şu an itibariyle 2760 gr mış küçük kızım..işte bizden haberler böyle...
Canım yok almadım daha ama bugün o tarafa kadar gidemem heralde. Yarın bi telefon ederim gelmişse kardeşime söölerim o alıverir. Daha bebek şekeri de almadım yaa, bak o da şimdi geldi aklıma.
fatoşun ewde wardı ya neti yokmuydu??
elam burda dogum yaptiktan sonra soruyorlar korunma yöntemi uygulamak istiyormusunuz diye eger istenirse hemen spral veya hap veriyorlar , ama ben haptan biraz cekiniyorum sütün tadini bozuyor diyorlar birde doktorlar diyorki sütle alakasi olmaz emziren anneler icin ona göre hap veriyoruz diyorlar spralde hic taktirmadim ne yapacagimi bedne bilmiyorum , kocislerin korunmasi aman istemez benimki beceremez korunmayi hehehehhe
fatos dogurmus olabilir evinde pc yok sanirim haberde veremiyor veya hastanede yatiyorda olabilir , serumla o zaman zaten kipirdayamaz yerinden umarim böyle birsey yoktur
korse neyse de şekeri hallet cnm ya..uğraşmak istemessin soora belki yap koy kenara
Anamm bunlar neler konuşiiler. Durun kıss şu bebeleri çıkartalım önce daha sezeryan mı normal doğummu olcak stresindeyim ben. Bide spiral mi hap mı düşünmek istemiyom ben yaa :umursamaz:
Hatta o defteri kapattık bi daha hiç ööle bişiy olmıcak gibi geliyo. :kedi:
huhuuu kızlar tünaydın biz saat 2 gibi kızımı görmeye gidecez inşallah iyi haberlerle dönerim... 1 ay oldu kuzumu görelii....
zeynepçim ben de ilk defa bugün nts girecem.. o toplanma gib şeyler bende oluyo arasıra. ben de bende hiçbişey olmuyo diyorum...
Ewet canım yaa ben unutmuşum bu işi tamamen. Bi de hadi gelsin artık bebek diyorum. Bööle tembel anneye tembel bebek dimi ama. Daha ismini bilem bulamadık akannehir
ewet cnm sana bana öyle geliyo..kaydirigubbakcemile3 41. gün sorarım kaçış yok kaydirigubbakcemile3 :kedi:
Anamm bunlar neler konuşiiler. Durun kıss şu bebeleri çıkartalım önce daha sezeryan mı normal doğummu olcak stresindeyim ben. Bide spiral mi hap mı düşünmek istemiyom ben yaa :umursamaz:
Hatta o defteri kapattık bi daha hiç ööle bişiy olmıcak gibi geliyo. :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?