2009 Ekim Anneleri

Annecimm 40 çok erken diil mi yaw 140 olsa kaydirigubbakcemile3
Yaw hakkaten normal doğumdaki dikişler falan kaç günde iyileşir ki acep :uhm:

pazarlığı benle diil kocanla yapcan cicimm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 40 gün az diil iileşir heralde..okadar sürmez..

Ayy ne güzell yaa. Ben ilk defa bu hafta 15 te bir gitcem. Bakalım ne alemde yavru kuşum büyümeye devam ediyomu :sm_cool:

maşallah kızına zeynep..ozaman napıyoruzz suyu meyweyi arttırıp bol bol dinleniyoruz..

bende gelir gelmez yine suya dayandım hemen..meyvede yiyorum aslında ..aman ne bileyim ben bi azalıyo bi çoğalıyo bu su anlamadım gitti...

merhaba canim hosgeldin , evet bebis toplanmis olabilir ya zaten yarim saat sürüyor o anda sancida gelmeyebilir tamamen tesaduf , ama bebegin masallah kilosu bence gayet iyi bence kücük falan degil insallah hayirlisi olur canim

iyimiki ilkaycım bana az geldi biraz şu ara doğdunu düşünürsek az gibi sanki...

bence kilosu normal cnm..şuara doğduğunu düşünürsen az gibi ama zaten şuara dediğin de baya erken..senin bebeğine has bi durum diil yani hepimizinki ööle aşşa yukarı..bak aramızda 1 gün war sadece..yrn ben de gidicem seninkinden pek farklı olduunu sanmıyorum kilosunun..gidiym gelim yazarım yrn için rahatlar yerimseniben

maşallah kızına zeynepcim
küçük falan değil bencede gayet iyiyerimseniben

ilkayım emziren annelere hap vermiyolar burda bildiğim kadarıylaCADIARZU
spral bende taktırmam istemeye istemeyede olsa eşim koruncak mecburenzemuszemus
fatoştaa pc var cnm ama dr dinlen yat demişti hem ondan dolayı hemde kocasından fırsat bulamıyodur benceyerimseniben

fatoşun ewde wardı ya neti yokmuydu??

vardı vardıa.s

baharcım güzel haberler getir nil kızımızdan bizezemuszemus
o toplanma bendede oluyodu, ama ben kızım popoyu dayadı diyodum çoğu kez meğer kasılmaymış-tatlicadiarzu-

sen kapatmış olsanda eşin kapatmamıştır defteri merak etmesırnaşık şey

ewet cnm sana bana öyle geliyo..kaydirigubbakcemile3 41. gün sorarım kaçış yok kaydirigubbakcemile3 :kedi:

a.s

Son düzenleme:
iyilesir merak etme 2.3 hafta icinde dikislerin bile yok olur :))))))))) ama yinede 4 6 hafta tamamen rahat etmek adina gün veriliyor

Ayyh ne biliyim ilkaycım yaa çok korkuyorum valla. Ama insanın orasına da dikiş atılmaz ki yaniii, haksız mıyım ama

masallah cnm kızına hiçöle küçük değil canım kızım hem saglıklı olsun da küçük olsa da dogunca besler büyütürsün canım

evet canım önceliği sağlıklı olması benim oğlumda 2900 doğmuştu biraz bakımı zor oluyo küçük bebeklerin...

evet canım yoruldum sanırım hergün dr dr gezdim bu hafta bide stresimde vardı..ondan oldu sanırım...benimde daha önce azalmıştı sonra düzeldi...

cok iyi cok ALLAH im bagislasin masallah , bak gecende yazdim benim arkadas tam gününde dogum yapti 40 hafta kizi 2400 gr dogdu ama simdi masallah görsen inanilmaz boylu poslu kilosu iyi , bebek dogduktan sonra beslenmesine dikkat etmemiz lazim zaten bir cok anne 3 kilonun altinda dogum yapiyor ama 1 ay icinde 5 kilodan az olmuyor o bebekler görürsün sende , hem seninki simdilik cok iyi kiloda bence 3400 civari dogar zamaninda olursa hic endislenme

Ayyh ne biliyim ilkaycım yaa çok korkuyorum valla. Ama insanın orasına da dikiş atılmaz ki yaniii, haksız mıyım ama

önce kesik soora dikişş zemuszemus kesiği de bi hatırlatıym dedim..hatta ordan çıkıcak şeyin çapından hiiiç bahsetmiyorum bile kaydirigubbakcemile3

inşallah senin kızı 3 kilo almuştur canım...bende bayram sonrasına kalırım umarım....

maşallah kızına zeynepcim
küçük falan değil bencede gayet iyiyerimseniben

saol ela teyzesi opuyorumnanaktan

olsun annesi en iyi sekilde bakar
hem daha önce düzeldiyse gene düzelir belki bi bakmıssın zamanında kocaman dogurmussun bol bol su iç cnm hep yat bırak kocişe söle o yapsın işlerini de

ahh 3400 nerdeeee 3000 olsa bile yeter bana...tabi olursada hayır demem zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…