Annecimm 40 çok erken diil mi yaw 140 olsa kaydirigubbakcemile3
Yaw hakkaten normal doğumdaki dikişler falan kaç günde iyileşir ki acep :uhm:
tunaydin tatlim insallah guzel haberlerini sende getirirsin , 1 ayyy nasil dayandin ben 15 güne gidiyorum hemen özlüyorum gerci yüzünü hic goremiyorum 2 aydir doktorum bas cevresini vs ölcüyor yüzünü göremezssin diyip duruyor basi asagida görmek zor bebek büyüdü diyor
maşallah kızına zeynep..ozaman napıyoruzz suyu meyweyi arttırıp bol bol dinleniyoruz..
merhaba canim hosgeldin , evet bebis toplanmis olabilir ya zaten yarim saat sürüyor o anda sancida gelmeyebilir tamamen tesaduf , ama bebegin masallahkilosu bence gayet iyi bence kücük falan degil insallah hayirlisi olur canim
Annecimm 40 çok erken diil mi yaw 140 olsa kaydirigubbakcemile3
Yaw hakkaten normal doğumdaki dikişler falan kaç günde iyileşir ki acep :uhm:
hehehehe mühürlendin mi kiz hehehe:roflol:
pazarlığı benle diil kocanla yapcan cicimm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 40 gün az diil iileşir heralde..okadar sürmez..
bende gelir gelmez yine suya dayandım hemen..meyvede yiyorum aslında ..aman ne bileyim ben bi azalıyo bi çoğalıyo bu su anlamadım gitti...
iyimiki ilkaycım bana az geldi biraz şu ara doğdunu düşünürsek az gibi sanki...
ben geldim kızlar nst mize girdik sonunda..bir kere sancım çıktı..o sancı denilen şeyde bebeğin karnımda toplanmasıymış gerçekten...aslında demekki ben gün içinde o sancıyı hep yaşıyorum...neyse haftaya kadar sabrederse meleğim tekrar cuma gidicem..günümüz belli deil çünkü tutabildiğimiz yere kadar götürmeye karar verdik dr umla...biraz susuz kalmış kızım o yüzdende çok büyümemiş bu hafta..şu an itibariyle 2760 gr mış küçük kızım..işte bizden haberler böyle...
elam burda dogum yaptiktan sonra soruyorlar korunma yöntemi uygulamak istiyormusunuz diye eger istenirse hemen spral veya hap veriyorlar , ama ben haptan biraz cekiniyorum sütün tadini bozuyor diyorlar birde doktorlar diyorki sütle alakasi olmaz emziren anneler icin ona göre hap veriyoruz diyorlar spralde hic taktirmadim ne yapacagimi bedne bilmiyorum , kocislerin korunmasi aman istemez benimki beceremez korunmayi hehehehhe
fatos dogurmus olabilir evinde pc yok sanirim haberde veremiyor veya hastanede yatiyorda olabilir , serumla o zaman zaten kipirdayamaz yerinden umarim böyle birsey yoktur
fatoşun ewde wardı ya neti yokmuydu??
huhuuu kızlar tünaydın biz saat 2 gibi kızımı görmeye gidecez inşallah iyi haberlerle dönerim... 1 ay oldu kuzumu görelii....
zeynepçim ben de ilk defa bugün nts girecem.. o toplanma gib şeyler bende oluyo arasıra. ben de bende hiçbişey olmuyo diyorum...
Anamm bunlar neler konuşiiler. Durun kıss şu bebeleri çıkartalım önce daha sezeryan mı normal doğummu olcak stresindeyim ben. Bide spiral mi hap mı düşünmek istemiyom ben yaa :umursamaz:
Hatta o defteri kapattık bi daha hiç ööle bişiy olmıcak gibi geliyo. :kedi:
ewet cnm sana bana öyle geliyo..kaydirigubbakcemile3 41. gün sorarım kaçış yok kaydirigubbakcemile3 :kedi:
iyilesir merak etme 2.3 hafta icinde dikislerin bile yok olur :))))))))) ama yinede 4 6 hafta tamamen rahat etmek adina gün veriliyor
kaydirigubbakcemile3
Banane ben senle yapcam daha kolay seni ikna etmek :roflol::roflol:
masallah cnm kızınahiçöle küçük değil canım kızım hem saglıklı olsun da küçük olsa da dogunca besler büyütürsün canım
Maşallah canım kızına. Bu aralar kendini fazla mı yordun, su içmene falan dikkat ediyomuydun, niye azalmış ki acaba. Bak lallin de azalmıştı 2 hafta sürekli dinlendi ve bol su içti düzelmişti su seviyesi. Sen de dikkat canım.
Bu arada kızın küçük diil ki canım 2600-4000 arası kiloda doğanların hepsi sağlıklı kilo demişti bana dr.
bende gelir gelmez yine suya dayandım hemen..meyvede yiyorum aslında ..aman ne bileyim ben bi azalıyo bi çoğalıyo bu su anlamadım gitti...
iyimiki ilkaycım bana az geldi biraz şu ara doğdunu düşünürsek az gibi sanki...
hehehehe mühürlendin mi kiz hehehe:roflol:
Ayyh ne biliyim ilkaycım yaa çok korkuyorum valla. Ama insanın orasına da dikiş atılmaz ki yaniii, haksız mıyım ama
bence kilosu normal cnm..şuara doğduğunu düşünürsen az gibi ama zaten şuara dediğin de baya erken..senin bebeğine has bi durum diil yani hepimizinki ööle aşşa yukarı..bak aramızda 1 gün war sadece..yrn ben de gidicem seninkinden pek farklı olduunu sanmıyorum kilosunun..gidiym gelim yazarım yrn için rahatlar yerimseniben
maşallah kızına zeynepcim
küçük falan değil bencede gayet iyiyerimseniben
saol ela teyzesi opuyorumnanaktan
sen kapatmış olsanda eşin kapatmamıştır defteri merak etmesırnaşık şey
a.s
kutusundaki mührü kocası 41.nci günde açcakmışda 140 olmazmı diye pazarlık ediyo:roflol:
evet canım önceliği sağlıklı olması benim oğlumda 2900 doğmuştu biraz bakımı zor oluyo küçük bebeklerin...
evet canım yoruldum sanırım hergün dr dr gezdim bu hafta bide stresimde vardı..ondan oldu sanırım...benimde daha önce azalmıştı sonra düzeldi...
inşallah senin kızı 3 kilo almuştur canım...bende bayram sonrasına kalırım umarım....
maşallah kızına zeynepcim
küçük falan değil bencede gayet iyiyerimseniben
saol ela teyzesi opuyorumnanaktan
kıs şimdiden 3 kilo olursa soora nası çıkartcam :))) hepsi sağlıklı olsunlar da biz onnarı doyurur büyütürüz annesi sıkma canını sen
cok iyi cok ALLAH im bagislasin masallah , bak gecende yazdim benim arkadas tam gününde dogum yapti 40 hafta kizi 2400 gr dogdu ama simdi masallah görsen inanilmaz boylu poslu kilosu iyi , bebek dogduktan sonra beslenmesine dikkat etmemiz lazim zaten bir cok anne 3 kilonun altinda dogum yapiyor ama 1 ay icinde 5 kilodan az olmuyor o bebekler görürsün sende , hem seninki simdilik cok iyi kiloda bence 3400 civari dogar zamaninda olursa hic endislenme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?