2009 Ekim Anneleri

Ayyh ne biliyim ilkaycım yaa çok korkuyorum valla. Ama insanın orasına da dikiş atılmaz ki yaniii, haksız mıyım ama

o esnada dikis falan hissetmiyormusun zaten , herkes oyle diyor , benim ilk hamileligimde yirtigim falan olmadi dikis falan olmadi , zaten 6 aylik dogum yaptim bebekte 1570 gr sanirim o nedenle yirtilmadim

dua ette az yirtik olsun bazilari öyle cok yirtliyormus ki kafamçokkarıştı wc bile gitmek cok zor oluyormus

kutusundaki mührü kocası 41.nci günde açcakmışda 140 olmazmı diye pazarlık ediyo:roflol:

Doğumdan sonra da 140 çok diye pazarlığa girmem inşallah delikafadulden

önce kesik soora dikişş zemuszemus kesiği de bi hatırlatıym dedim..hatta ordan çıkıcak şeyin çapından hiiiç bahsetmiyorum bile kaydirigubbakcemile3

Çok fenasın zuzum ben o kısımları düşünmediydimm. Ayy yaklaştıkça beni bi korku aldı, sezercik mi olsak acaba temis temiss. Gerçi arkadaşıma gittim geçen 2 aylık bebeği, dr. 4-5 ay egzersize başlama demiş, o da kötüü ya

:roflol:
:roflol: :roflol: o ne yaaaa güldürmeyin kız birimiz doguruvercek gülerken görcez

:roflol: ne oldu kiz hosunuza gitti sanirim hehehehe gulcan artik o is gecti diyince bende dedim mühürlendin mi diye hehehe

kiz elaaaaaaaaa gulcan istedigi kadar kendi kendine pazarlik yapsin hehheehe adam iki dk acar o mührü hehehe ayyyyyyy gene güldümmmmm:roflol::roflol::roflol:

kutusundaki mühür müü.. :roflol: :roflol: ayyy çok güldüümmm :roflol: :roflol: :roflol:

sırnaşık şey

:roflol: :roflol: o ne yaaaa güldürmeyin kız birimiz doguruvercek gülerken görcez

ayyy amann sıkı tutun kutuları çıkmasın bişeyy:roflol:

inşallahsırnaşık şey

taamm şimcik te sezercikten korkutuym seni ozamann kaydirigubbakcemile3 yok kuzum ya normalde hemencik ayağa kalkıyosun ne güzel..iişallah normal olurusss

o kadar yırtılmadan düzgüncek kesiyoss dedi dr. ama yine de çok korkuyorummm akannehir

valla bana da öle gelio 40 deyince dinlemicekler hiçbişi annen 40tan sonra gitcek dimi dio daha şimdidenkaydirigubbakcemile3

taamm şimcik te sezercikten korkutuym seni ozamann kaydirigubbakcemile3 yok kuzum ya normalde hemencik ayağa kalkıyosun ne güzel..iişallah normal olurusss

Ayy keşşke baştan bilsek başımıza ne gelceğini demi. Ona göre daha rahat seçerdik. Bütün sancıyı çekip sonra sezercik olmak en beteri yani. Öyle olacaksa baştan planlarsın rahat rahat gidersin demi yani

ay ewet en çok ondan korkuyorum saatlerce sancıyı çek soora sezeryan..iişallah ööle olmazzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…