Ayyh ne biliyim ilkaycım yaa çok korkuyorum valla. Ama insanın orasına da dikiş atılmaz ki yaniii, haksız mıyım ama
olsun annesi en iyi sekilde bakar
hem daha önce düzeldiyse gene düzelir belki bi bakmıssın zamanında kocaman dogurmussun bol bol su iç cnm hep yat bırak kocişe söle o yapsın işlerini de
kutusundaki mührü kocası 41.nci günde açcakmışda 140 olmazmı diye pazarlık ediyo:roflol:
kutusundaki mührü kocası 41.nci günde açcakmışda 140 olmazmı diye pazarlık ediyo:roflol:
önce kesik soora dikişş zemuszemus kesiği de bi hatırlatıym dedim..hatta ordan çıkıcak şeyin çapından hiiiç bahsetmiyorum bile kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: o ne yaaaa güldürmeyin kız birimiz doguruvercek gülerken görcez
kutusundaki mühür müü.. :roflol: :roflol: ayyy çok güldüümmm :roflol: :roflol: :roflol:
:roflol: :roflol: o ne yaaaa güldürmeyin kız birimiz doguruvercek gülerken görcez
Doğumdan sonra da 140 çok diye pazarlığa girmem inşallah delikafadulden
Çok fenasın zuzum ben o kısımları düşünmediydimm. Ayy yaklaştıkça beni bi korku aldı, sezercik mi olsak acaba temis temiss. Gerçi arkadaşıma gittim geçen 2 aylık bebeği, dr. 4-5 ay egzersize başlama demiş, o da kötüü ya
Doğumdan sonra da 140 çok diye pazarlığa girmem inşallah delikafadulden
Çok fenasın zuzum ben o kısımları düşünmediydimm. Ayy yaklaştıkça beni bi korku aldı, sezercik mi olsak acaba temis temiss. Gerçi arkadaşıma gittim geçen 2 aylık bebeği, dr. 4-5 ay egzersize başlama demiş, o da kötüü ya
o esnada dikis falan hissetmiyormusun zaten , herkes oyle diyor , benim ilk hamileligimde yirtigim falan olmadi dikis falan olmadi , zaten 6 aylik dogum yaptim bebekte 1570 gr sanirim o nedenle yirtilmadim
dua ette az yirtik olsun bazilari öyle cok yirtliyormus ki kafamçokkarıştı wc bile gitmek cok zor oluyormus
kiz gülcannnnnnnnnnn seninki istemem yan cebime koy misali oldu hehehehe
:icecream:: afiyet olsun sekerimmmmmmmmmmmm roflol:
:roflol:
:roflol: ne oldu kiz hosunuza gitti sanirim hehehehe gulcan artik o is gecti diyince bende dedim mühürlendin mi diye hehehe
kiz elaaaaaaaaa gulcan istedigi kadar kendi kendine pazarlik yapsin hehheehe adam iki dk acar o mührü hehehe ayyyyyyy gene güldümmmmm:roflol::roflol::roflol:
taamm şimcik te sezercikten korkutuym seni ozamann kaydirigubbakcemile3 yok kuzum ya normalde hemencik ayağa kalkıyosun ne güzel..iişallah normal olurusss
valla bana da öle gelio 40 deyince dinlemicekler hiçbişi annen 40tan sonra gitcek dimi dio daha şimdidenkaydirigubbakcemile3
valla bana da öle gelio 40 deyince dinlemicekler hiçbişi annen 40tan sonra gitcek dimi dio daha şimdidenkaydirigubbakcemile3
Ayy keşşke baştan bilsek başımıza ne gelceğini demi. Ona göre daha rahat seçerdik. Bütün sancıyı çekip sonra sezercik olmak en beteri yani. Öyle olacaksa baştan planlarsın rahat rahat gidersin demi yani
ay ewet en çok ondan korkuyorum saatlerce sancıyı çek soora sezeryan..iişallah ööle olmazzz
hehehe tatlim annen sendemi kaliyor , eger öyle ise esine söyle 6 ay daha burda dersin hehehe cok memnun olur bu duruma :roflol:
ay ewet en çok ondan korkuyorum saatlerce sancıyı çek soora sezeryan..iişallah ööle olmazzz
Ayy bu da iyiymiş, adam hain planlara şimcikten başlamış kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?