ayy otur otur belim ağrıdı ben uzanıcam biraz, görüşürüz...
ayy otur otur belim ağrıdı ben uzanıcam biraz, görüşürüz...
keremimden hala ses seda yok dimi?sabahtan beri ondan haber bekliyorum...
amazona mesaj atip sordurmayada cekindim...
insaallah onemli bir durum yoktur...
ilkay masallah 9.aya girdin:)
Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin..
nurefsann hosgeldin canim ..
keremim nerdeki birseymi oldu ? benim hic haberim yok
kısslar biz de çıkıyoruz, oğlumlaa gezmeye gitcez. Hadi size iyi sohbetlerr opuyorumnanaktan
hosbuldum...keremim dun gece otururken islandigini farketti ama suyumu geldi altinami kacirdi karar veremedi (bence suyu geldi) cok birsey gelmemis ama ..esi evde olmadigi icinde aksam doktora gitmedi bu sabaha zaten doktor kontrolu varmis doktora gidecekti
onu merak ettim ..
selam kızlar..bende oturuyodum sankı su gelır gıbı baya bı ıslandım çok korktumm ustum ıslandııı napsam acaba
ya bende ondan korktumm ama normal oturuyodum yerde bışıler geldıı baktım eşofmanın ıslanmışş...acaba işedimmi yoksa sumu nasıl anlayabılırım..
zaten suyum yok buda suysa çokcuk boğulurrr yaaa yarın sabah zaten gıdıcem dr a
geç olur tabıkı ama bakım bıraz daha gelır zaten eğer doğumsa...bugun bıraz yoruldum acaba ondanmı
yarın gıdecem şimdilk bı aksılık çıkmassa inşş...yoksa dıbımde has.var hemen gıderım bişey olursa allah korusun.
yok temızlık değilde dışarı çıktım yurudum bırazzz...tmm cnm bişey olmassa hber verırım inşş şimdide bıraz sancımvarrr ayyyy sakın gelme bebişim zamanı değil:gitme:
neyse hanımla ben çıkayımmm bı kendımı muayene edeyım :)))
bakayım takıp edeyım bişeyler gelıomu..
selamlar..bı sorun yok şimdilik kıslar.
suda olabılır altıma kaçırmıştaa... ama ben wc ye yenı gtmıştımmm sanmıyorum bu gece tetıkteyım ben...
cnm koku yok yanı koklamadım açıkçası CADIARZU doktora gıtme gıbı bı şansın yok malesef...
siz telaşlanmayın canımmm benım ılk doğumumda suyum foşur foşur geldıı baya zaman sonra oldu
tünaydın kızlarrr erken gelemdim bugun pek iyi değilim halsizlik var kualk çınlaması mide bulantısı yatıyorum o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?