2009 Ekim Anneleri

dilse2009 selam canim. ne guzel ninni cdsi dinletmen. simdi duyabiliyorlarmi bilmiyorum ama yinede dinletmen cok hos. bulantilarinin gecmesine sevindim.

ii canım ya sevindim...tiğer topikler de okudum da bırakamayanlar hala içenler varmıs yazık bebişlere..insallah bişey olmaz hiçbirine :Saruboceq::Saruboceq:

benim büyüklerden duyduğum şey şu canım kız bebek solda olurmuş sol sancırmış ve erkek bebek 40 günlükken falan arı sokması gibi bi şekilde hareket edermiş kız bebek erkek bebeğe göre hareketli olurmuş ama erkek bebek daha erken hareket edermiş bu duyumlarıma göre kızım olacak bebeğim solda sol sancıyor ama çin takvimine göre oğlum olacak:))) eşimde bende kız bebek istiyoruz ama önce sağlıklı olsunda cinsiyeti mühim deil:))senin kaç haftalıkki canım??

benim 10 oldu tam..yani 11.haftaya giriyoruz..zaman gecmiyor bana sanki yaaa..ama dişardan birisine söylediğim de ne cabuk gecmiş zaman diyor bi de bana sorsalar..:1no2:

benimde sol sanciyor kizlar. yani hep sol tarafimda bi hareketlenme var gibi. kiz da olur erkek de olur basimizin taci hepsi. :)))

Selam arkadaŞlar bende 8. Haftama gırdım ınŞallah bebeıŞlerımız saĞlıklı olur onları kucaĞımıza alırız acaba ben sÜreklı sol tarafıma yatıyorum bıŞey olurmu sırt ÜstÜ pek yatamam bırde fazla belırtılerım yok sızınde Öylemı acaba? GeÇen hafta doktora gıttık bebıŞım 6.3 mm olmuŞ

evet ya bende de öyle dışardakiler ne hissettiğimizi falan anlamıyor ay az önce bi an bebeğim kıpırdadı sanki iğne batar gibi oldu sendede varmı böle bişi??? bebeğim kıpırdadı sanki:)

evet ya bende de öyle dışardakiler ne hissettiğimizi falan anlamıyor ay az önce bi an bebeğim kıpırdadı sanki iğne batar gibi oldu sendede varmı böle bişi??? bebeğim kıpırdadı sanki:)

canım bebek kıpırdasa bile şimdi hissedemezsiniz diyorlar ama bende de sürekli oluyor o iğne batması..geceleri de oluyor..ne oldugunu carsamba günü doktora gidecem ozaman soracam...herkes de olduguna göre normal bişey herhalde demi :))))delikafadulden

maasallah canım tebrik ederim amabişey soracam ben 7+3 ken gitmiştim en son doktoraozaman bebegim. 1,3mm idi..11.haftada ancak 7.0mm olur diye biliyorum ben...bi acaiplik yok mu?

ya evet benimde 7 haftadayken 10 mm olmuştu sanırım geç büyüyor:) kızlar satla ultrasonu tutmayan varmı??

canım 1 haftalıkken zaten sadece 1cm oluyorlar yani normali oymus doktor bana normal dedi...bana 6cm olması tuhaf geldi.

ya evet benimde 7 haftadayken 10 mm olmuştu sanırım geç büyüyor:) kızlar satla ultrasonu tutmayan varmı??

ya ne çok şey yazmışsınız yavaş biraz yetişemiom yavvv:icecream:
cnm benimki tutmuo ultrasona göre 10+3 ama çok büyükde bir fark yok yani...zaten birebir olamaz çünkü reglimizin ilk günü hamile kalmamız imkansız....hatta 3 günüde ama sanki ben üçüncü günü hamile kalmışım gibi gözüküo oda imkansızz....yerimseniben

Merhabalar
aranizda hic bulantisi olmayan varmi yoksa bende mi bi gariplik var?baslarda ilk haftalarda oluyordu simdi yok oldu.cok az sabahlari oluyor ama oda hemen geciyor yani.bende asiri bi yorgunluk hali var sizler nasil hissediyosunuz kendinizi.

Aynen şekerim 1kaç gündür bulantım yok gibi. Aşırı yorgunluk var ama...

Benim sat la ulturasan bire bir tutuyo gün bile oynamadı ikisindede aynı çıktı...

dilse2009 da sordu gitti, onunkide mi tutmuyodu dr. ne dedi acaba merak ettim attı lafı ortaya gitti.Yarın kontrolümde netlik kazanır sanırım benimki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…