2009 Ekim Anneleri

nbr kılaaar nasılsınız bakalım..eşim maca gitti bende solugu hemen burda aldım :)))))

hoşbulduuuk nasılsınız bakalım..ben idare eder işte..midem ii bugün şükürler olsun ama bi hasizlik var üzerimde..yarın 9 saat dersim var nasıl gececek bilmem:))))

maasallah canım tebrik ederim amabişey soracam ben 7+3 ken gitmiştim en son doktoraozaman bebegim. 1,3mm idi..11.haftada ancak 7.0mm olur diye biliyorum ben...bi acaiplik yok mu?

bende 7+3 ken gittim 12.5mm gorundu ultrasonda normal olan bu degilmi 11 haftalikken 7mm cok kucuk oluyor bu durumda

selam kizlarrr nasilsinizz

az once kahvaltimi ettim zorlada olsa yumurta yedim uzun zamandan beri yiyemiyordum
hamile oldugumu ogrenmeden once 1 ay boyunca hergun 1 yumurta kaynatip yedim otomatikmen halbuki yumurtayi cok aramam ama hamile olduktan sonra canim istemedi ne sut ne yumurta

bugun hafiften midem bulanir gibi oldu hemen baska seyler dusundum gecti allahtan

Aynen seldus o acilik bendede var ne yesem dedigin gibi 2 dk. sonrra gene ayni zaten canim bisey istemiyor yedigimdende bu aciliktan dolayi tat alamayinca sinir geliyor

Aynen seldus o acilik bendede var ne yesem dedigin gibi 2 dk. sonrra gene ayni zaten canim bisey istemiyor yedigimdende bu aciliktan dolayi tat alamayinca sinir geliyor

evet yaa cok kötü insallah bu da gecer rahatlarız biraz...ya ben netten baktım 10 haftalıkken bebek 7cm 6 gram oluyormus öle yazıyordu yani.. ben en son 7+3 ken gittim ve 13mm idi..yani 1 bucuk cm ye yaklasmıstı..doktor normal dedi..şimdi tam 1o haftalık olduk 11 e girdik..carsamba doktora gidecem bakacaz ozaman ne kadar olmus:))))

anlamadım yaaa sizin dediğinize göre benim bebiş cok küçük..hafta hafta gebelik diye bi site var ben ordan baktım..siz de bibakın isterseniz

tahmin ettim zaten 1cm.3m bende de 12.5mm gorundu doktor normali 12.8mm bu hafta dedi ama sorun yok

ultrason fotografindan bebegin sagdami soldami oldugu nasil anlasilir bende sagda gorunuyor ama yoksa sag gorunen taraf aslinda solmu hani aynadan bakinca da sag sol gibi gorunuyor ya kafam karisti cunku benim hep sol kasigim agriyoru hic sag tarafimda agri olmadi bugun kadar

kızlar cuma günü ikili test ense burun kemiği için randevum var ve acaip korkuom...off yaa..içimde bir sıkıntı..belkide psikolojikkkk((

kızlar cuma günü ikili test ense burun kemiği için randevum var ve acaip korkuom...off yaa..içimde bir sıkıntı..belkide psikolojikkkk((

canım içini rahat tut..iyi şeyler düşün ii olsun..insallah güzel haberler veririsin bize..ben de cok merak ediyorum daha var ama iidüsünmek istiyorum.insallah bebeişlerimiz saglıklı sıhhatlı gelecekler dünyaya :Saruboceq::Saruboceq::asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…