gunaydin kizlar ....prensesim bugun 1hafta daha buyudu..35.haftamiza girdik :) masallah
en kisa zamanda 38.haftayi gormeyi diliyorum...
maşallah canım prensesine.bizde yarın 37.haftayı bitiriyoruz hayırlısıyla.38.haftaya giriyoruz.iyicene korku sarmaya başlıyo içimi. 3 haftam kaldı finale.erken gelmezse tabi.
kizlar bebegin gunde veya saatte kac kere hareket etmesi veya tekme atmasi gerekiyordu????
benim kiz geceden beri 2 kere kipirdadi oda hafif ,sert vuruslari olmadi dondurma yedim,pekmez yedim,tatli meyva suyu ictim pek bi kipirdanma olmadi normal miki?
herkese iyi hafta soınlarııı
ben bugun ve yarın pek evde olmıcam haber vermek için girdim
hepiniz sağlıkla kalın canlarımmmmmopuyorumnanaktan
kızlaarr bebikimi gördümm geldiimm...2950 gr olmuşş..suyumuz filan iyiymiş şükür..kanala filan da girmemiş girme teşebbüsleriymiş anlaşılan o ağrılar ben de giriyo diye nası hawaya girmiştim bozuldum:)) nst de ii çıktı çrş bi daa gircem nstye...
merhaba kıslar biz geldik şekerlerr nasılız bugün bakalımm bebişler duruyo değilmi yerlerinde kaydirigubbakcemile3
kızlaarr bebikimi gördümm geldiimm...2950 gr olmuşş..suyumuz filan iyiymiş şükür..kanala filan da girmemiş girme teşebbüsleriymiş anlaşılan o ağrılar ben de giriyo diye nası hawaya girmiştim bozuldum:)) nst de ii çıktı çrş bi daa gircem nstye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?