2009 Ekim Anneleri

gunaydin kizlar ....prensesim bugun 1hafta daha buyudu..35.haftamiza girdik :) masallah
en kisa zamanda 38.haftayi gormeyi diliyorum...

maşallah canım prensesine.bizde yarın 37.haftayı bitiriyoruz hayırlısıyla.38.haftaya giriyoruz.iyicene korku sarmaya başlıyo içimi. 3 haftam kaldı finale.erken gelmezse tabi.

ayy masallah yaaaa ne guzel ..kaydirigubbakcemile2 az kalmis cidden
ilginc olan her nekadar korksakda bir an once dogsun kucagima alayim diyoruz degil mi?
yavrumuza kavusma arzusu insaallah dogum korkumuzdan baskin gelip endiseleri azaltmaliyiz... sabirsizlaniyorum ..onun kokusunu icime cekmek,yumusacik tenine dokunmak ,onu izlemek ,emzirmek ....heyecanlaniyorum dusundukce ...

maşallah canım prensesine.bizde yarın 37.haftayı bitiriyoruz hayırlısıyla.38.haftaya giriyoruz.iyicene korku sarmaya başlıyo içimi. 3 haftam kaldı finale.erken gelmezse tabi.

merhaba kizlar pek kimseler yok sanirim :)
umarim herkes iyidir

nurefsan normalde saatte 4-5 defa oynamasi seyirmesi gerekiyormus ama benimki hic oyle olmuyor cani ne zaman isterse oyle kipirdiyor , mesela bir saat boyunca uzaniyorum yan yatiyorum vs hic kipirdamiyor benim aklima gelmedigi anlarda kipirdiyor yerleride daraldi artik bilmiyorum sahsen bende sali günü doktoruma soracagim

kizlar bebegin gunde veya saatte kac kere hareket etmesi veya tekme atmasi gerekiyordu????

bende saatte en az 3 kere diye biliyorum canım benimkide genelde çok hareketli.o yüzden hareketsizleşince hemen anlıyorum Allah tan.oğlum benim şimdi şimdi böyle doğunca ne yaramaz olur kimbilir.yaramaz oğlum benim.

benim kiz geceden beri 2 kere kipirdadi oda hafif ,sert vuruslari olmadi dondurma yedim,pekmez yedim,tatli meyva suyu ictim pek bi kipirdanma olmadi normal miki?

benim kiz geceden beri 2 kere kipirdadi oda hafif ,sert vuruslari olmadi dondurma yedim,pekmez yedim,tatli meyva suyu ictim pek bi kipirdanma olmadi normal miki?

canim normal o bazen tembellikleri uzerlerinde oluyor bazende yerlerinde durmuyorlar keyfi hareket ediyorlar sen dusunme kafana takma bak nasil tepinicek 1-2 saat sonra...bende bazen hissetmiyorum kafama takmiyorum hemen sonra bakiyorum cosmussskaydirigubbakcemile3
bu arada bende gunde 8-9 kere kimildamasi lazim diye biliyorumCADIARZU

herkese iyi hafta soınlarııı
ben bugun ve yarın pek evde olmıcam haber vermek için girdim
hepiniz sağlıkla kalın canlarımmmmmopuyorumnanaktan

merhaba kıslar biz geldik şekerlerr nasılız bugün bakalımm bebişler duruyo değilmi yerlerinde kaydirigubbakcemile3

kızlaarr bebikimi gördümm geldiimm...2950 gr olmuşş..suyumuz filan iyiymiş şükür..kanala filan da girmemiş girme teşebbüsleriymiş anlaşılan o ağrılar ben de giriyo diye nası hawaya girmiştim bozuldum:)) nst de ii çıktı çrş bi daa gircem nstye...

zuzum maşallah prensesineee........canım daha zaman var ozamana kadar kesin girer kanalaaaayerimseniben

Maşallah minik kokosha zemuszemus

zuzumm maşallah meleğine tatlımm

lalimmm canımmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

maşallah prensesine zuzucum bizde bakalım pazartesi günü gidicez prensimizi görmeye.34+5 deyken 2700 dü pazartesi günü 37+1 olacağız bakalım ne kadar olmuş bizim tosuncuk çok merak ediyorum.

sibelcim sağlıkla inş. kocamamn olmuştur tatlımm hayırlı haberlerle git gel inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…