2009 Ekim Anneleri

kızlar cuma günü ikili test ense burun kemiği için randevum var ve acaip korkuom...off yaa..içimde bir sıkıntı..belkide psikolojikkkk((

:) ilk sira senin lall testler icin sonra tek tek arkandan geliyoruz canim endiselenme ALLAH in izni ile hersey yolunda gider insallah simdi hepimizin ortak noktasi düsüncesi bu testlere endekslendi hayirlisi olsun bakalim

iidr canım hoşgeldin senden nbr?

hosbuldum canim , bende yeni geldim eve annemlere gitmistim hafta sonu malum :) geceleri haric gunduzleri iyiyim , geceleri öksürmekten uyuyamiyorum ayaga kalkinca iyi oluyorum gece oturarak uyudum oda 2.3 saat ,surup istim llall bir tarif vermisti dun onu ictim ama iste insallah biran once gecer , ben üsüttüm sanirim çünkü evde ince boyle salkim saçak giyiniyorum ve fark ettimki gece donuyorum mirmirmirmir belinizi ve ayaklarinizi üsütmemeye gayret edin çünkü öksürük cok kötü ALLAH korusun

Yarin sabah 8 -30 da doktorda kontrolumuz var insallah hersey yolundadir , sizlerin merak ettigi bir sey varsa ben doktoruma sorabilirim ? gerci yarin soru yagmuruna tutacagim ama ne yapalim merak iste

evet pazar ya kimse takılmıyor bugün galiba...gecmiş olsun canım dikkat et üsütmemeye dikkat et.ben sürekli katkat giyiyorum:))) zaten üsüyen bi tipimdir istesem de ince giyemem:)))

karniniza aynadan hic baktiniz mi kizlar yada esinize bir gösterin benim sag tarafim daha sert sanki ve boyle sag tarafa daha bir kayiyor gibi sizde de oyle bir durum varmi ?

ilkaycım yoksa bebiş sağda böle büyümeye mi başladı aaaaaaa aman yarebbim meleklerimiz büyüyyoooo yupppiiiiiiiiiii

tamamen duygusal canim sikma canini tabiki hersey normal cikacak rahat ol
inşallah duygusaldır cnm..takıntı yaptım sanırım düşünmemeye çalışıom yine düşünüomm.....
inşlah cnm şu testleri hepimiz hayırlısıyla atlatalım başka bişey istemiyorumm...stresli bi süreç ..allah yardımcımız olsunn:Saruboceq:
:) ilk sira senin lall testler icin sonra tek tek arkandan geliyoruz canim endiselenme ALLAH in izni ile hersey yolunda gider insallah simdi hepimizin ortak noktasi düsüncesi bu testlere endekslendi hayirlisi olsun bakalim

evet cnm tecrübelerimi hemen sizinle paylaşırımm...kızımda ikili test die bişey yoktu ve hiç böle stres yapmamıştım...hayırlısıyla atlatırız inşlahhh:Saruboceq:

ilkaycım yoksa bebiş sağda böle büyümeye mi başladı aaaaaaa aman yarebbim meleklerimiz büyüyyoooo yupppiiiiiiiiiii

insallah canim ya hayirlisi ile buyuseler de bizde artik hissetsek , sizde bir bakin bir tarafiniz mutlaka daha belirgin cikacaktir , gerci daha ufaciklar :)))))) 2- 3 santim ancadirlar sanirim ama bu hafta cinsiyetleri belirginlesiyormus 10 haftada bebegisler daha hizli buyumeye basliyormus

karniniza aynadan hic baktiniz mi kizlar yada esinize bir gösterin benim sag tarafim daha sert sanki ve boyle sag tarafa daha bir kayiyor gibi sizde de oyle bir durum varmi ?

cnm sol tarafım sanki benimm büyük gibiiiii...ama kayma olayını sağda hissediyorum sanki balık elinden kayarya öle bişeyyy:asigim:

Son düzenleme:
Yarin sabah 8 -30 da doktorda kontrolumuz var insallah hersey yolundadir , sizlerin merak ettigi bir sey varsa ben doktoruma sorabilirim ? gerci yarin soru yagmuruna tutacagim ama ne yapalim merak iste

hayırlısıyla herşey yolundadır inşalah cnmmmm:ecrin_bebek:bencede aklına takılan herşeyi sor...yerimseniben

arkadaşlar meraba biz 6. haftadayız küçügüz daha ama benım bulantılarım yenı basladı ku.ma yok normalmıdır .gerısı ılerleyen haftada daha yogungelır mı. bi debis aşılamayla oldukkk...

arkadaşlar meraba biz 6. haftadayız küçügüz daha ama benım bulantılarım yenı basladı ku.ma yok normalmıdır .gerısı ılerleyen haftada daha yogungelır mı. bi debis aşılamayla oldukkk...

merhaba canim ALLAH bebegini sana bbagislasin , ben sana bu konuda pek bilgi veremeyecegim sanirim çünkü benim bulantim nerdeyse hic olmadi , sadece migdemi usuttugum zaman 4.5 defa istifar ettim , yanliz bulantinin olmasi cok normal bazi bayanlarin bulantisi oluyor ama istifar edemiyorum kimiside tam tersi ne yese hepsini cikartiyor , ama hepsi normal yani doktorlara göre ilk 3 ay yasanabilecek durumlar :)) simdi bulantinda olsa istifar da etsen etmesende 12 hafta sonra duzeliyormus , cok nadiren bunu 9 ay surduren anneler oluyormus

KIZLAR DAHA KONUŞAMAYAN BEBıŞLLER BıZıM KARNIMIZDAKı MELEKLERı GÖRÜR VE TEPKı VERıRMıŞ BıLıYOR MUSUNUZ BEN YAŞADIM BUNU VE ACAYıP DUYGULANDIM DıREK YıĞENıM BAKIP KARNIMA KAHKAHALARA BOĞULUYOR HıÇ ıLGLENMESEM BıLE BANA BAKIP GÜLÜYOR KAHKAHA KRıZıNE GıRıYOR YOK YANı BÖLE BıŞı GÖBıŞıME BAKIYOR VEE KIZARIRCASINA GÜLÜYOR kaydirigubbakcemile3 BENıM MELEĞıMıN AıSı MELEĞıMı GÖRÜYO hihoyyyt :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…