merhaba iyi aksamlar arkadaslar nasilsiniz ??
kızlar cuma günü ikili test ense burun kemiği için randevum var ve acaip korkuom...off yaa..içimde bir sıkıntı..belkide psikolojikkkk((
iidr canım hoşgeldin senden nbr?
inşallah duygusaldır cnm..takıntı yaptım sanırım düşünmemeye çalışıom yine düşünüomm.....tamamen duygusal canim sikma canini tabiki hersey normal cikacak rahat ol
inşlah cnm şu testleri hepimiz hayırlısıyla atlatalım başka bişey istemiyorumm...stresli bi süreç ..allah yardımcımız olsunn:Saruboceq:canım içini rahat tut..iyi şeyler düşün ii olsun..insallah güzel haberler veririsin bize..ben de cok merak ediyorum daha var ama iidüsünmek istiyorum.insallah bebeişlerimiz saglıklı sıhhatlı gelecekler dünyaya :Saruboceq::Saruboceq::asigim:
:) ilk sira senin lall testler icin sonra tek tek arkandan geliyoruz canim endiselenme ALLAH in izni ile hersey yolunda gider insallah simdi hepimizin ortak noktasi düsüncesi bu testlere endekslendi hayirlisi olsun bakalim
ilkaycım yoksa bebiş sağda böle büyümeye mi başladı aaaaaaa aman yarebbim meleklerimiz büyüyyoooo yupppiiiiiiiiiii
karniniza aynadan hic baktiniz mi kizlar yada esinize bir gösterin benim sag tarafim daha sert sanki ve boyle sag tarafa daha bir kayiyor gibi sizde de oyle bir durum varmi ?
Yarin sabah 8 -30 da doktorda kontrolumuz var insallah hersey yolundadir , sizlerin merak ettigi bir sey varsa ben doktoruma sorabilirim ? gerci yarin soru yagmuruna tutacagim ama ne yapalim merak iste
arkadaşlar meraba biz 6. haftadayız küçügüz daha ama benım bulantılarım yenı basladı ku.ma yok normalmıdır .gerısı ılerleyen haftada daha yogungelır mı. bi debis aşılamayla oldukkk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?