2009 Ekim Anneleri

bende bi ara doğurcam mı acaba diye paniklemedim değil hani böyle içimde oynamaya başladı aşağıdan baskı geldi felan off off ben 15 gün daha beklesin diyorum erken daha

:))))))))) hepimiz ayni seylerden bahsediyoruz hayirlisi olsun en zor ve riskli dönemleri gecirdik sükür bundan sonrasi icinde hayirlisi olsun yeterki , dogsa bile ALLAH in izni ile kendilerini kisa zamanda toparlarlar

benim koca da ne gidiyor ne çağırıyor ancak anneme k.valideme gidiyos :ecrin_bebek:

:))))))))) hepimiz ayni seylerden bahsediyoruz hayirlisi olsun en zor ve riskli dönemleri gecirdik sükür bundan sonrasi icinde hayirlisi olsun yeterki , dogsa bile ALLAH in izni ile kendilerini kisa zamanda toparlarlar

ewet canımm allahın izniyle sağlıklı bi şekilde alalım bebişlerimiz kucağımıza sonra bu günleri nasıl geride bıraktığımızı konuşuruz hepbirlikte inşş

sende hosgeldin tatlim , uykun varsa firsat bu firsat uyusana keske benim uykumda gelse :))))))))))

benim şimdilik uykuyla problemim yok canım... hele gün içinde biraz da yorulursam iyi uyku çekiyorum... şimdi uyursam da erkenden kalkarım sabah o yüzden biraz dayanmaya çalıyorum

benim şimdilik uykuyla problemim yok canım... hele gün içinde biraz da yorulursam iyi uyku çekiyorum... şimdi uyursam da erkenden kalkarım sabah o yüzden biraz dayanmaya çalıyorum

ne güzel ben eskiden uykuya doymazdim simdi tersi , sag dön sola dön zaten zar zor dönüyorum esime diyorum vinc alsak bari diye hehehe

hoşbulduk ilkayım...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
nasılsın canım..??

tesekkür canim sükür iyiyim simdilik idare ediyorum gün saya saya ne yapalim hem merak hem korku hem mutluluk sanirim hepimizde ayniyiz

basenlerim catlamış kızlar ya .mor mor yarıklar.halbuki 3 aydan beri surekli bebe yagı kullanıyorum .moralim bozuldu walla.

moralini bozma canim , bebe yagi falan bunlar bir nevi etkili oluyor ama bu tamamen kisinin cilt yapisiyla ve kilo alinca bu sadece yuzeysel degil deri altindan geriliyor o nedenle fazla birsey etkili olmuyor ben hic birsey kullanmiyorum bol su icmeye calisiyorum simdilik

çok mu büyüdü karnın şekerim? ben de hafif zorlanıyorm dönerken ama henüz vinçlik değilim.

dizi reklama girdi kızlar topiğe hücum eder şimdi

ya ben soldan saga dönemiyorum gece kalkamıyorum da tek basıma kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…