ilkayım al benden de okadar aylardır iice daraldı :kedi::kedi:
bende aslında aynen öyle diyorum ama benim koca çağırmayı daha çok seviyorrklava: hem arkadaşların eşleri kıymetli yormuyorlar eşlerini bizimkisi oooooo tam sopalık walla
bende bi ara doğurcam mı acaba diye paniklemedim değil hani böyle içimde oynamaya başladı aşağıdan baskı geldi felan off off ben 15 gün daha beklesin diyorum erken daha
geldik biz kızlar.ma çok fena uykum geldi...
:))))))))) hepimiz ayni seylerden bahsediyoruz hayirlisi olsun en zor ve riskli dönemleri gecirdik sükür bundan sonrasi icinde hayirlisi olsun yeterki , dogsa bile ALLAH in izni ile kendilerini kisa zamanda toparlarlar
sende hosgeldin tatlim , uykun varsa firsat bu firsat uyusana keske benim uykumda gelse :))))))))))
iyi geceler elifim hosgeldin canim kizinla opuyorumnanaktan
benim şimdilik uykuyla problemim yok canım... hele gün içinde biraz da yorulursam iyi uyku çekiyorum... şimdi uyursam da erkenden kalkarım sabah o yüzden biraz dayanmaya çalıyorum
hoşbulduk ilkayım...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
nasılsın canım..??
basenlerim catlamış kızlar ya .mor mor yarıklar.halbuki 3 aydan beri surekli bebe yagı kullanıyorum .moralim bozuldu walla.
ne güzel ben eskiden uykuya doymazdim simdi tersi , sag dön sola dön zaten zar zor dönüyorum esime diyorum vinc alsak bari diye hehehe
tesekkür canim sükür iyiyim simdilik idare ediyorum gün saya saya ne yapalim hem merak hem korku hem mutluluk sanirim hepimizde ayniyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?