2009 Ekim Anneleri

çok mu büyüdü karnın şekerim? ben de hafif zorlanıyorm dönerken ama henüz vinçlik değilim.

dizi reklama girdi kızlar topiğe hücum eder şimdi

evet canim karnim cok büyüdü birde aksamlari zaten kendimi daha agir hissediyorum gündüze kiyasla yattigim yerden zor kalkiyorum esim yazik her wc kalkisimda elimden tutuyor öyle kalkiyorum

çok mu büyüdü karnın şekerim? ben de hafif zorlanıyorm dönerken ama henüz vinçlik değilim.

dizi reklama girdi kızlar topiğe hücum eder şimdi

zaten sacma bi diziydi iyice zirvalamislar.en basindan itibaren takip etmemis olsam hic bakmam hatta birakabilirimde sengözlerimebaksanab

ben birsey kullanmiyorum sadece bir tane yirtigim var oda gecen hafta oldu hemen göbek cizgimde rengi belirgin degil ama sonra belki beyazlar

evet canim karnim cok büyüdü birde aksamlari zaten kendimi daha agir hissediyorum gündüze kiyasla yattigim yerden zor kalkiyorum esim yazik her wc kalkisimda elimden tutuyor öyle kalkiyorum

sen baya bi ağırlaşmışsın şekerimm... neyseki cefakar kocalarımız var:)))))

seldusum canım bende kendimi kaplumbağa gibi hissediyorum onun gibi yavaş ve sırt üstü yattığımda kalkamıyorum tek başıma..

seldusum canım bende kendimi kaplumbağa gibi hissediyorum onun gibi yavaş ve sırt üstü yattığımda kalkamıyorum tek başıma..

aynen ben de öle ya sırt üstü yatıyorum demişsin de benim doktor sırt üstü yatma sakın dedi neden diye sormamısım salak gibi....ben de en cok sırt üstü yatınca rahat ediyorum bilen varmı sebebini???

iyi geceler kızlarr ben uyuma çalışmalarına başlamak istiyorum , herkeze mışıl mışıl tatlı uykular olur inşşş

al bende de okadar canım yaa hep sol hep sağ sıkıldım..
sırtüstü yatınca rahatlıyorum ama o zamanda ne dönebiliyorum nede kalkabiliyorum..

aynen ben de öle ya sırt üstü yatıyorum demişsin de benim doktor sırt üstü yatma sakın dedi neden diye sormamısım salak gibi....ben de en cok sırt üstü yatınca rahat ediyorum bilen varmı sebebini???

28.haftadan itibaren doktorum banada yasakladi.sanirim kan akisi yavasliomus buda bebis icin iyi deil.halada tembih eder sirt ustu yatma die.hos bazen gece gozumu actigimda kendimi sirt ustu yatmis buluorum

ben de öle işte en cok sırtüstü yatıp bacaklarımı ayırınca rahat ediyorumsüper oluyor valla ama yatma dedi doktor...hatta eşime de uyku halinde yatasa uyar dedi...
elifim ben de dönemiyorum cok komik oluyor :))))

uyumak istiyorummm ya....:çok üzgünüm:
ben neden uyuyamıyorum ya.....:çok üzgünüm:
zaten 20 gün sonra hiç uyuyamıyacağımmmm:1no2:..

uyumak istiyorummm ya....:çok üzgünüm:
ben neden uyuyamıyorum ya.....:çok üzgünüm:
zaten 20 gün sonra hiç uyuyamıyacağımmmm:1no2:..

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben aynen uyuyamıyorum hele son hafta daha kötü oluyormus öle dediler(((( kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…