2009 Ekim Anneleri

lalim canım benim..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canımmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben aynen uyuyamıyorum hele son hafta daha kötü oluyormus öle dediler(((( kafamçokkarıştı
canım yaklaşık 3 aydır uyku sorunu yaşıorumm....4-5 saatlik uykuyla duruyorummmmmmmmmafoldumben
lalim sana ninni söylememi ister misin canım ...??

süper olar wollaaaaa.....yerimsenibenkoyun sayma modundayımmm zatennnnnnnnndelikafadulden

lllalllcım bı bizmı kaldık bende normalda uykuu seven bırıydım ama 9 aydır hamıle kaldığımden berı 4 saat uykuyla duruyoum her gece.

lllalllcım bı bizmı kaldık bende normalda uykuu seven bırıydım ama 9 aydır hamıle kaldığımden berı 4 saat uykuyla duruyoum her gece.

uyumak isteyipte uyuyamamak çok kötü bişey yaa....mafoldumben
ben zaten en fazla 8 saat uyuyordum normalde ama artık çok az uyuyorum son iki gündür dahada az uyuyorummmmafoldumben
nese canımöptüm senii..opuyorumnanaktan.uyuma çalışmalarıma devam ediiim bennnnnnnn:bbo:

günaydın kızlarrr herkese ii pazarlar ben bugün nöbetçiyim maalesef size bi şey sorcam gece tuvalete kalktığımda birden bire burnumdan kan boşaldı çok korktum sizde de var mı böyle bi şey ilk defa oldu doktorumu arasam mı :sinifsinif:

yasemincigim gunaydin..bende olmadi ama bizim topikte ara ara burnunun kanadigini soyleyen birkac kisi oldu ama malesef isimlerini hatirlamiyorum..\
doktorunu arayip sorma imkanin varsa sor tabi...

günaydın hanımlar... yaseminciğim benimde burun kanamalarım oldu ama şiddetli kanama değil. sabah kalktığımda görüyodum ben genelde. kılcal damarların genişlemesinden oluyomuş galiba. ama çok şiddetli ve durmayan bi kanamasaysa konuş istersen doktorunla...

NAPıMM BENıM KOCıŞŞ uyuyao daha bende o kalkana kadar dedim kızlara bakayımmm hav aii oldu yaa serinlemesi ohh valla ne sıcaklar geçirdik yahuuu opuyorumnanaktan

günaydın kızlarrr,
aynen gizemim sıcaklar bizi mahvetmişti,hiç bu kadar zor bir yaz geçirdiğimi hatırlamıyorum yaaani:1no2:..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…