2009 Ekim Anneleri

ii valla tatlım napak oturuyom hala şoktayım demin yazdığım olaydan dolayı

ii valla tatlım napak oturuyom hala şoktayım demin yazdığım olaydan dolayı

evet cnm öle diyorlar geçen gün kızımla alışveriş merkezine gittik..nese oturduk ve bir bebiş..5 aylık filan ancak ve gözlerini benden almıyor annesi yönünü değiştirdi bana bakmak için uğraşıoo...içimden sanırım hamile olduğumu anladı diye geçirdimmm....:asigim:
ya ben bu uyku olayını napıcamm...sürekli uyku modundayım ya...uyumak istemiyorum ama ozamanda ayakta uyuomm....:bbo:

evet yaa o uyku modu herkeste var genelde sürekli kaykılıp yatmak istiyonnndemi ben ölyiim şahsennn

yaa herhal geçecek bunlarda senin ikinci çocuğunmu ilki nasıl geçmişti böle değilmiydi

yaa herhal geçecek bunlarda senin ikinci çocuğunmu ilki nasıl geçmişti böle değilmiydi

evet cnm bu ikinci bebiş..birinci bebişim yani kızım 6,5 yaşında..onda acaip rahat geçmiştiiii..hamile olduğumu bile anlamadımm desemm yerii...o kadar rahattı..ne uyku ne canım bişey istedii nede başka bişey....anlamıyorumkiii...ama ozaman 21 yaşındaydım şimdi 29... yaşda önemli tabi ama bu uyku olayı beni mafedio.kızım 1,sınıfa gidio ilgilenmem lazımmm ve bazen lütfen çabucak bitsin şu ödevler diomm...:1rolleyes:

Elbet bıtecek hep hamıŞ kalmayacaĞız yaa ama ben sındıre sındıre geÇırmek ıstıyorum allahın ıznıyle

Elbet bİtecek hep hamİŞ kalmayacaĞız yaa ama ben sİndİre sİndİre geÇİrmek İstİyorum allahın İznİyle

tabi cnm güzel bi süreçç......varmı hamişlik gibisiiiyerimsenibennese cnm çok öptüm senii....ben gidip yatar.kendine ve bebişine iyi bakkkkk.....:asigim:

bende geldim..... kizlar size birsey soracagim özellikle geceleri surekli tuvalete kalkiyorum :1closedeyes: gunduzleri pek o kadar degil , esim yanina kova bari al diyor uyuyanada kadar herhalde 5 10 defa kalkiyorum , yanma falanda yok akintimda yok , normalde 5 ayliktan sonra daha cok gidilir tuvalete ama ben simdiden basladim ilerledikce ne olacak halim bilmem kendime vana mi taktirsamkaydirigubbakcemile3 gunluk cok suda icmiyorum ama yinede geceleri boyleyim , birde gece nasil yatiyorsunuz yan mi yoksa sirt ustumu ?

bende geceleri gec yatiyorum ama ben cok uyuyorum oglene kadar uyurum rahatsiz degilsem ama bugunlerde malum öksürük uyutmuyor geceleri oturarak uyuyabiliyorum anca

BEN BURDAYIM ŞEKERRR ilkaycım misafirlerimi yolladım da ondan yazamadım şekr

Yaa kızlaarrrr nerdesınız yaa muhabbet etcek kımsecıkler kalmadımı melekler uyuttumu herkesı

sağol teşekkür ederim albümler bölümüne düğün albümümü kaydediyodum baktım burda kimsecikler yok ama sen varsın meleğin nasıll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…