2009 Ekim Anneleri

dıger albumler gibi acılmıyor tek tek ayrı pencerede acılıyor belki yarın duzelir ha Allah mutlulugunu bozmasın canım

ii geceler
tatlım bende yatıyım artıkın allah rahatlık versin
meleğine ve kendine
diikat et bye

günaydın fıstık ekim anneleriiiii...bugün erkenciyimm benyerimseniben

Günaydın kızlar...
Herkese güzel, bulantısız, bebeklerimizle birlikte sağlıklı bi hafta geçirmemizi diliyorum...

günaydınlar herkese.iyi haftlar olsun hepimize.nasılsınız neler yaptınız hafta sonu?
ilkaycım doktor randevun vardı sabah dönüşte yaz bize tatlım hayırlı haberlerle gel inşallah

GÜNAYDIN HERKESE....
beryal elalı merhaba güzel annişler...
herkes ne tarafa yatıyor ben sol tarafa yatmak daha saglıklı dıye bılıyorum bebege gecen damarlar sagdaymıs çünkü..
bu radaa enımd esol tarafım seyrıyor demıstım kız dıyorsunuz ama erkek gibi gelıyor bana...14. haftada belli oluyor cinsiyet

kızlar cuma günü ikili test ense burun kemiği için randevum var ve acaip korkuom...off yaa..içimde bir sıkıntı..belkide psikolojikkkk((

canım günaydın.inşallah iyi geçer kontrolün .bu arada 2 li testin ücreti ne? biliyormusun?

bugün epey randevusu olanlar var, hepsi hayırlı haberlerle gelsinler inşallah...
benimde yarın randevum heyecan başladı şimdiden :))

günaydın tatlı kuşum .allah gönlüne göre versin.kız erkek fark etmez sağlıklı olsun inşallah.nasılsın canım .görüşemedik.? ben nisanın ilk haftası kontrole ve 2 li teste gidicem.sen ne zaman gidiyorsun? kızlar bu arada 2 li test zamanımız geliyo hepimizin yavaş yavaş.11 ve 14 haftalar arası oluyo sakın unutmayınklava:

ya cnm kesinlikle ben soluma yatamıyorum hep sağıma yatıyorum.... birde ben bebişimin cinsiyetiyle ilgili hiç bir şey hissedemiyorum...cnm sağ sol olayına takılma....benim kızım sağdaydı mesela...yerimsenibenherşeysen önce hayırlı ve sağlıklı bebişler olsunlar....:asigim:

ilk önce iyi dileklerin için sağol cnm..beryalcim ben özelde yaptırıyorum.. 130 tl...

teşekkür ederim canım.bende hep özele gidiyorum çünkü burda devlet hastesinde pek imkanlar yok.daha çok özel hastaneler var.ben bodrumda oturuyorum. hep özele gittiğim için bende merak ettim ne kadar diye geçen ay bütün kan ve idrar testlerine 600 tl verdim.ssk da karşılamıyo.o yüzden sordum canım.hazırlıklı gideyim o zaman .

canım benım günaydın
ben cok halsızdım pek gıremedım... nete... bugun sankı ıyı gıbıyım ama agzıma daha bırsey almadıgımdan olsa gerek... ben haftaya gıdecegım..doktor10.haftada geldedı gün vermedı.acıkcası cok heyecnlıyım..kamera götürmeyı düşünüyorum bır keresınde oyle bır aıle görmustum kamerayla gıren ultrasona şaşırmıstım gülmüştüm şimdi anlıyorum onları..canım...eskıden ikili test yokmus cok önemlı degıl dıyor cogu kişi ama ben kesınlıkle yaptıracagım.10 haftalıkken oynamaya baslar mıkı...

kızlar bu arada soltarafa yan yatmak çok sağlıklıymış.çünkü tüm ana damarlar sağda olduğu için uykuda sol tarafa yatarsak bebek gelişimine gecede devam ediyormuş.o yüzden mümkün olduğunca sola dönük yatın.

bitanem acıkcası ben erkek ıstıyordum hamıle kalmadan once ama sımdı asla oyle bır düşüncem yok.tek dılegım saglıklı gelişip vaktınde dogması ..insalalah ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…