kızlar cuma günü ikili test ense burun kemiği için randevum var ve acaip korkuom...off yaa..içimde bir sıkıntı..belkide psikolojikkkk((
GÜNAYDIN HERKESE....
beryal elalı merhaba güzel annişler...
herkes ne tarafa yatıyor ben sol tarafa yatmak daha saglıklı dıye bılıyorum bebege gecen damarlar sagdaymıs çünkü..
bu radaa enımd esol tarafım seyrıyor demıstım kız dıyorsunuz ama erkek gibi gelıyor bana...14. haftada belli oluyor cinsiyet
canım günaydın.inşallah iyi geçer kontrolün .bu arada 2 li testin ücreti ne? biliyormusun?
GÜNAYDIN HERKESE....
beryal elalı merhaba güzel annişler...
herkes ne tarafa yatıyor ben sol tarafa yatmak daha saglıklı dıye bılıyorum bebege gecen damarlar sagdaymıs çünkü..
bu radaa enımd esol tarafım seyrıyor demıstım kız dıyorsunuz ama erkek gibi gelıyor bana...14. haftada belli oluyor cinsiyet
ilk önce iyi dileklerin için sağol cnm..beryalcim ben özelde yaptırıyorum.. 130 tl...
ya cnm kesinlikle ben soluma yatamıyorum hep sağıma yatıyorum....birde ben bebişimin cinsiyetiyle ilgili hiç bir şey hissedemiyorum...cnm sağ sol olayına takılma....benim kızım sağdaydı mesela...yerimsenibenherşeysen önce hayırlı ve sağlıklı bebişler olsunlar....:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?