canım benım günaydın
ben cok halsızdım pek gıremedım... nete... bugun sankı ıyı gıbıyım ama agzıma daha bırsey almadıgımdan olsa gerek... ben haftaya gıdecegım..doktor10.haftada geldedı gün vermedı.acıkcası cok heyecnlıyım..kamera götürmeyı düşünüyorum bır keresınde oyle bır aıle görmustum kamerayla gıren ultrasona şaşırmıstım gülmüştüm şimdi anlıyorum onları..canım...eskıden ikili test yokmus cok önemlı degıl dıyor cogu kişi ama ben kesınlıkle yaptıracagım.10 haftalıkken oynamaya baslar mıkı...
günaydın kızlar...benide dr um 10. haftada çağırmıştı gittim bebeğin organlarına ve gelişimine bakıyor sağlıkmı diye...2 hafta sonrada ikili test için gidicem ....sanki birazda para tuzağı 2 haftada bir çağırıp soyuyorlar bizi...ama neyse bebişlerimiz sağlıklı olsunda elimizden geldiğince katlanıcaz artık....
bende öle düşünüyorum .ben mart sonu gidecektim adım doktoru zaten 2 li test yapacağız ben 1 hafta sonra gelim hem kontrol olur hem 2 li test dedim tamam dedi.boşuna 2 kez 100 tl vereceğime .bir kez veririm.kızlar o kadarda korkmayalım.1 hafadan bir şey olmaz bence.eğer ağrı sancı ve allah korusun kanamanız yoksa bence 11 haftalıkken gidelm hem kontrol hem 2 li test yaptırırız. 2 li test özelde 130 tl miş. llallll arkadaşımız söyledi.ve ayrıca muayne ücreti.
Kızlar merhaba ben aslında 2008 annesiyim veeeee hihoyyyt Ekim 2009 teyzesi oluyorum!!!! sizlerle hem deneyimlerimi paylaşırım hem güzel haberlerinizi alırım
organ gelişimine nasıl baktıkı sadece ultrasonla renklı ultrason falanmıydıkı?demekki benımkıd eonun için cagırdı.
canım ultrasonda eline ayağına bakıyo sağlıklı dedi sakat organı yokmuş çok şükür...kızlar benim gittiğim hastane bayağı tuzlu bakalım 2 li testten kaç para istiyecekler
tahlillerim bile 240 tuttuğuna göre bakalım test ne kadar tutacak...bide 2 li test için 12. haftada gidin en iyisi o haftaymış...
maşallah cnm bebişine.....gerçekten ikili üçlü tesler çok pahalı cnm...:bbo:
ya diyorum acaba başka hastanelerede sorsakta ucuz olan yerde yaptırsak dr kızarmı...resmen soygunculuk yapıyorlar...bu hastaneyi seviyorum doğumu burda istiyorum ama hep para yoluyorlar...sezeryan bile şimdilik 2550 ytl...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?