2009 Ekim Anneleri

hoşgeldin sanemm..ewet bahsettiklerinin hepsi bende de war..zaten o yüzden uykularda yok ya artık geceleri..ani hareketlerden kaçın ...oturduğun yerden hızlı kalkınca filan daha çok oluyo o acı..Allah kolaylık wersin bu durumda çalışmak da zor..

akannehirakannehir kizzzz sakin dogum yapma ben sende once doguracaktimm:))
amaninn birde diyordun ki bu gidisle en sona ben kalacagim..baksana nilin aceleci cikti..
tirsma tatlim masallah kilosu okadar az degil ...insallah onemli bir durum yoktur..dualarimiz seninle canim..
ne yaptin dun is falan yaptin mi?kendini yoracak birseyler yaptin mi???

tırsmammın nedeni henüz erken olması. 37. haftaya bi girseydik daha çok küçük cuma günü doktora gittiğimizde 2.391 di...

Hoşgeldin aramıza, çoğumuzda bu ve benzeri şikayetler var tabii, hatta ek olarak 3 tane de bebişimiz var şimdiden, Allah bağışlasın! Bizimkiler aceleci çıktı anlayacağın

:sinifsinif::sinifsinif: oglen mi gideceksin simdi canim bosver bizi sen bebegin esyslarini kendi esyalarini hazirla ?kisisel temizlik ne durumda beni gecen acele cagirinca acele acele yaptim kesmisim orami burami:kedi:

doktoruma söyledim o önemli değil dedi. nişane olabilir dediii

:sinifsinif::sinifsinif: oglen mi gideceksin simdi canim bosver bizi sen bebegin esyslarini kendi esyalarini hazirla ?kisisel temizlik ne durumda beni gecen acele cagirinca acele acele yaptim kesmisim orami burami:kedi:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3geçmiş olsun kız dikkat ette kesik yerlerden fırlamasın yavrun:)))

canım cuma günü de kontrolüm vardı o gün temizlemiştim zaten.... göremediğim için ben de kesmiştim bi kaç yerimi... o kaçınılmaz zaten:)
öğlen gidecem bebişin eşyalrıda benim eşyam da hazır... zaten ev doktorun muayenehanesine 10 dk... offf bu doktora da bugün ilk defa gidecektim ne doktor belli ne hastane belli.... çok erken ya. dua edin kızlar doğum başlamış olmasın. yada allahtan hayırlsı olsun bilmiyorummmm

Selamlar sonunda geldim..merak eden arkadaşlar çok tşkler...telefonlarla ulaşanlarrr valla nasıl sevındım benı merak ettiniz sağolun kuzularım

sanemcim sen de bu arada aramıza hoşgeldin.... bu sancılar genelde tüm annişlerde var. ama ben de hiçbiri yok. ben de açılan çatı da yok sancı da yok galiba:))))))

Günaydın kızlaropuyorumnanaktan
Herkese iyi haftalarzemuszemus

canım sakin ol sen..iişallah başlamamıştır..ama başladıysa da en rahat şekilde atlatırsınız iişalllah bu süreci..bizi hbrsiz bırakma da naparsan yap:))
Selamlar sonunda geldim..merak eden arkadaşlar çok tşkler...telefonlarla ulaşanlarrr valla nasıl sevındım benı merak ettiniz sağolun kuzularım
dourdun sandıkk şeyma ..su diilse neymiş o

nasılsın tatlım hadi anlat merak ettik ne oldu ogün cnm çok sıkkındı pek anlamadım ama suyun mu gelmiş benmi öyle hatırlıyorum:kedi:

hakkinizda hayirlisi olsun sekerim ...bugun gidecegin gecen kontrole gidipte moralini bozan doktor degil dimi??
ne guzel herseyin hazir daha benim eksik cok bebegin besigini falan kurmadim..bir yandan daha erken gordukce sabirsizlanirim 10gun falan daha bekleyeyim diyorum bir yandan da ya acil bir durum olursa hazirliksiz yakalanmayayim diyorum herzamanki gibi kararsiz kaldimkaydirigubbakcemile3
ben daha fazla sabredemeyip bu hafta herseyi hazirlayacagim sanirsam...

sanemcim sen de bu arada aramıza hoşgeldin.... bu sancılar genelde tüm annişlerde var. ama ben de hiçbiri yok. ben de açılan çatı da yok sancı da yok galiba:))))))

yani baharr bukadar sancısızlığa doğurursan pesss dicem he..sancılanmadık yerimiz kalmadı daha aşşaya inmemiş sıpa

zuzucum suyun olup olmadığını anlamak için alttan bakmak istedi suysa yatman gerek dedi tabı ben 3-5 attım öle diyince....yok dedim su değildir falan sonra dedi çok kkıymetli şeyın varmış bi baktrmıosun dedi...bende yok dedim gerçi suyun iyi dedi...bak mesuliyet kabul etmem dedi eğer suysa bende dedım bi daha olursa gelirim dedim öle kaçtım nst ıyı çıktı bebiş hiç kilo almamış öle yanı bu arada benımkıde dönmüş..

baharcım geçmişi okumadım hayırdır cnm doğurmuyon demi:1shok:
kaçıncı sayfalara yazdın sölede bakimkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…