2009 Ekim Anneleri

peki su miktarınn nasılmış..hani karından görülüyo ya o..yani suyun olsa iyice azalmış filan derdi heralde demi???

bencede hazırlan bana uzun günlerden bebek kendini tamamlar kızlar en az 1 hafta önce doğar dedi buna göre 3 haftan var gel şunu 15 gün yapalım bayramdan sonra senide listeye yazalım kaydirigubbakcemile2
bu arada ben iyice bunaldım şimdik doğursam rahatlıcamkafamçokkarıştı

amin canım inşallah.... merak etmeyin zaten en geç 2.5 gibi evde olurum anormal bi durum yoksa....

geçen gittiğim doktor değil canım... geçen gittiğim benim eski doktorumun hastanesine bağlı çalışan bi doktordu... bu gideceğime ilk defa gidiyoırum özel muayenehanesi var.. doğumları da devlet hastanesinde özel yapıyo...inşallah bundan memnun kalırım...

nurefsancım bence daha fazla bekleme bırak heves yapasın. en azıdnan çantanı falan hazırla bebeişin eşyalarının bi kısmını hazırla... sonra 2 ayağın bi pabuca girmesin.

hosgeldin sekerim sukur kavusturana merak etmez olurmuyuz sahsen benim hep aklimdaydin (cunki ben doguracagina emindim)cok bilirmis gibi:)kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Selamlar sonunda geldim..merak eden arkadaşlar çok tşkler...telefonlarla ulaşanlarrr valla nasıl sevındım benı merak ettiniz sağolun kuzularım

a.s.
sanada günaydın canıma.s.

kaydirigubbakcemile3 zuzu nisandan sonra basliyormus sancilar cicim 12-36 saat sonra sanci baslarmis
Doğum Ve Başlama Anı - Agubugu.com kagan amca cok guzel anlatmis..

yani baharr bukadar sancısızlığa doğurursan pesss dicem he..sancılanmadık yerimiz kalmadı daha aşşaya inmemiş sıpa

baharcım geçmişi okumadım hayırdır cnm doğurmuyon demi:1shok:
kaçıncı sayfalara yazdın sölede bakimkaydirigubbakcemile2
gel yafrum annatıym zaamet etme sen:)) bahardan pempe bişiy gelmiş wcden soora..doktra gitcek nişan diye korkuyorus...

elalim hoşgeldin... doğurmadığımı umut ediyorum:)))) 6603 de yazdım :))))))))

Son düzenleme:
zuzum suyun bıraz çoğalmış dedı... sanırım o gün ben altıma kçrdım anlmadınmı dedı hmde 2.hamıleliğin dedi hiç bişy hatrlamıomkı dedım ilkınden...sadece keremi 38.hafta doğurmusum...

nurefşn canım sağol..mesajda çkmiştın zaten cnm..ama doğurmadım..

yani baharr bukadar sancısızlığa doğurursan pesss dicem he..sancılanmadık yerimiz kalmadı daha aşşaya inmemiş sıpa

heralde doğurmam şekerim. ama baksana 12 saat sonra falan başlıyomuş sancıalr.. merak etme ben son dakkada çekerim toptan çekerim

ewet cnm ben de ööle duymuştum..ama hani bu bahar rahat rahat gezip tozup yüzüyodu ya hani..ben yok orama bişey batıo yok çatım açılıo yok kasığım derken bu hatunun hiç şikayeti yoktu ya kaççgündür ondan dedim ööle:))))

ayy canim insaalah bu doktor iyidir memnun kalirsin..
ben hastane cantalarimi hazirladim bebeginkiyafetlerini de yikadim utuledim ama onun disinda eksiklerim var onlarida bu hafta alirim insaalah..
aman bizi habersiz birakma onemli bir durum varsa dogum yapacak olursanda haber et dua ederiz ...

maaşallah diyelim kıskanmayalım canım:)))))) zuzucum sen benden hafta olarak öndesin belki ondan benim bişeyim başlamamış olabilir...

gel yafrum annatıym zaamet etme sen:)) bahardan pempe bişiy gelmiş wcden soora..doktra gitcek nişan diye korkuyorus...

zuzumm ajkımm sağolllopuyorumnanaktan
ayhhh bende panic yaptım şimdidelikafadulden demekki sancısız ağrısızda bişeler gelebiliyo:bbo:

niliminde eksikleri var canım. ananesi daha istanbuldan tulumlara lacaktı almamış bile:))) ben de senin akdar hazırlık yaptım. doktordan gelince de şu şekerlerini yapayım bari:)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…