zuzucum suyun olup olmadığını anlamak için alttan bakmak istedi suysa yatman gerek dedi tabı ben 3-5 attım öle diyince....yok dedim su değildir falan sonra dedi çok kkıymetli şeyın varmış bi baktrmıosun dedi...bende yok dedim gerçi suyun iyi dedi...bak mesuliyet kabul etmem dedi eğer suysa bende dedım bi daha olursa gelirim dedim öle kaçtım nst ıyı çıktı bebiş hiç kilo almamışöle yanı bu arada benımkıde dönmüş..
hakkinizda hayirlisi olsun sekerim ...bugun gidecegin gecen kontrole gidipte moralini bozan doktor degil dimi??
ne guzel herseyin hazir daha benim eksik cok bebegin besigini falan kurmadim..bir yandan daha erken gordukce sabirsizlanirim 10gun falan daha bekleyeyim diyorum bir yandan da ya acil bir durum olursa hazirliksiz yakalanmayayim diyorum herzamanki gibi kararsiz kaldimkaydirigubbakcemile3
ben daha fazla sabredemeyip bu hafta herseyi hazirlayacagim sanirsam...
amin canım inşallah.... merak etmeyin zaten en geç 2.5 gibi evde olurum anormal bi durum yoksa....canım sakin ol sen..iişallah başlamamıştır..ama başladıysa da en rahat şekilde atlatırsınız iişalllah bu süreci..bizi hbrsiz bırakma da naparsan yap:))
dourdun sandıkk şeyma ..su diilse neymiş o
hakkinizda hayirlisi olsun sekerim ...bugun gidecegin gecen kontrole gidipte moralini bozan doktor degil dimi??
ne guzel herseyin hazir daha benim eksik cok bebegin besigini falan kurmadim..bir yandan daha erken gordukce sabirsizlanirim 10gun falan daha bekleyeyim diyorum bir yandan da ya acil bir durum olursa hazirliksiz yakalanmayayim diyorum herzamanki gibi kararsiz kaldimkaydirigubbakcemile3
ben daha fazla sabredemeyip bu hafta herseyi hazirlayacagim sanirsam...
Selamlar sonunda geldim..merak eden arkadaşlar çok tşkler...telefonlarla ulaşanlarrr valla nasıl sevındım benı merak ettiniz sağolun kuzularım
sanada günaydın canıma.s.
yani baharr bukadar sancısızlığa doğurursan pesss dicem he..sancılanmadık yerimiz kalmadı daha aşşaya inmemiş sıpa
gel yafrum annatıym zaamet etme sen:)) bahardan pempe bişiy gelmiş wcden soora..doktra gitcek nişan diye korkuyorus...baharcım geçmişi okumadım hayırdır cnm doğurmuyon demi:1shok:
kaçıncı sayfalara yazdın sölede bakimkaydirigubbakcemile2
yani baharr bukadar sancısızlığa doğurursan pesss dicem he..sancılanmadık yerimiz kalmadı daha aşşaya inmemiş sıpa
hosgeldin sekerim sukur kavusturana merak etmez olurmuyuz sahsen benim hep aklimdaydin (cunki ben doguracagina emindim)cok bilirmis gibi:)kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
a.s.
kaydirigubbakcemile3 zuzu nisandan sonra basliyormus sancilar cicim 12-36 saat sonra sanci baslarmis
Doğum Ve Başlama Anı - Agubugu.com kagan amca cok guzel anlatmis..
amin canım inşallah.... merak etmeyin zaten en geç 2.5 gibi evde olurum anormal bi durum yoksa....
geçen gittiğim doktor değil canım... geçen gittiğim benim eski doktorumun hastanesine bağlı çalışan bi doktordu... bu gideceğime ilk defa gidiyoırum özel muayenehanesi var.. doğumları da devlet hastanesinde özel yapıyo...inşallah bundan memnun kalırım...
nurefsancım bence daha fazla bekleme bırak heves yapasın. en azıdnan çantanı falan hazırla bebeişin eşyalarının bi kısmını hazırla... sonra 2 ayağın bi pabuca girmesin.
ewet cnm ben de ööle duymuştum..ama hani bu bahar rahat rahat gezip tozup yüzüyodu ya hani..ben yok orama bişey batıo yok çatım açılıo yok kasığım derken bu hatunun hiç şikayeti yoktu ya kaççgündür ondan dedim ööle:))))
gel yafrum annatıym zaamet etme sen:)) bahardan pempe bişiy gelmiş wcden soora..doktra gitcek nişan diye korkuyorus...
ayy canim insaalah bu doktor iyidir memnun kalirsin..
ben hastane cantalarimi hazirladim bebeginkiyafetlerini de yikadim utuledim ama onun disinda eksiklerim var onlarida bu hafta alirim insaalah..
aman bizi habersiz birakma onemli bir durum varsa dogum yapacak olursanda haber et dua ederiz ...
İyİm İyİm sonuÇ olarak yıkılmadım ayaktayım :)))) su deĞİldİ sanırım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?