bide kızlar eğer 2 li testiniz çok güzel çıkarsa 3 lü teste hiç gerek yokmuş...benim bir çok arkadaşımda dr lar istememişler 3 lü testi gerek yok demişler...bakalım bize ne diycekler...
bende öle düşünüyorum .ben mart sonu gidecektim adım doktoru zaten 2 li test yapacağız ben 1 hafta sonra gelim hem kontrol olur hem 2 li test dedim tamam dedi.boşuna 2 kez 100 tl vereceğime .bir kez veririm.kızlar o kadarda korkmayalım.1 hafadan bir şey olmaz bence.eğer ağrı sancı ve allah korusun kanamanız yoksa bence 11 haftalıkken gidelm hem kontrol hem 2 li test yaptırırız. 2 li test özelde 130 tl miş. llallll arkadaşımız söyledi.ve ayrıca muayne ücreti.
buket senin doktorunda 10.haftada cagırmıs.. sevındım bır benımkı dgeılmıs ama gercektende iki hafta sonra ıkılı test yapılcaka ozamnada bakılabılır herseyıne ama..
kızlar ben bide 13 yada 14 haftalıkken ayrıntılı ultrasona giricem.aranızda girmeyi dusunen var mı? ankaradfa eyup ekici varmıs isin uzmanı.ama biraz tuzlu fisfisfis
senınkı cok alıyormus benım 100 alıyor ama... bazen ıkı kere ust uste gıdınce almıyor
ben şimdilik cıkıyorum..bıraz dinleneyım:) hoscakalın
evet cnm üçlü taramadan sonraki ultrason...eyüp ekinciye kızıma hamişken gitmiştim.işinde uzman ama çok pahalı..2001 de 80 tl vermiştim....şuan çoğu hastanede ayrıntılı ultrason var zaten bu sefer gitmeyi düşünmüyorum ben eyüp beye...yerimseniben
simdi 240 diolar
GüNAYDINNNNNNNNNNNN ARKADASLARRRRRR BEN GELDIMMMMMMM a.s.
simdi doktordan geldim ve pc basina gectim :))) bebegimizi gördük teyzleri bize el salladi :))) kipir kpir oynuyordu :))) doktor hersey yolunda dedi bu arada benim ikili testimi yapti doktor 11 haftaya baslamisiz ama testi yapti ense kalinligini bebek kipirdiyor ölceyim dedi , ölçtü 0.8 cikti gayet normal dedi kan aldilar ayrica ve kan sonucunu haftaya pazartesi gunu alacagiz , nisan 21 de tekrar randevu verdi o zamanda sirt bölgesini kontrol edecekmis yani malformasiyon varmi diye ? simdilik bu kadar
çok pahalı cnm....ayrıntılı ultroson için çalıştığı hastaneden gün alabilirsinn aslında yalnız baya erken randevu alman lazım diye biliyorum bi araştır istersenn...yerimseniben
ben dedim doktora acaba erken degilmi 11 haftaya yeni basladik 2 li test icin dedim , oda dediki zaten 11 -14 hafta arasi olmasi gerekiyor eger bebek kipirdarsa 11 haftadan itibaren hemen yapilabilir sonuc degismez dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?