2009 Ekim Anneleri

bide kızlar eğer 2 li testiniz çok güzel çıkarsa 3 lü teste hiç gerek yokmuş...benim bir çok arkadaşımda dr lar istememişler 3 lü testi gerek yok demişler...bakalım bize ne diycekler...

cnm benim kızımın döneminde ikili test yoktu mesela üçlü vardı ve bu kadar stres yapmamıştımm..bu ikili test olayı beni acaip strese soktu nedense...birde bildiğim kadarıyla ikili test ve üçlü test sonuçları karşılaştırılıyormuş..kesin onuda isterler die düşünüorum ben....:bbo:

kızlar ben bide 13 yada 14 haftalıkken ayrıntılı ultrasona giricem.aranızda girmeyi dusunen var mı? ankaradfa eyup ekici varmıs isin uzmanı.ama biraz tuzlu fisfisfis

beryalcim her hastanede aynı olmuyor 2li test fiyatı.
istanbulda erdem hastanesinde 250tl dediler bana ben ilk 2 kontrolüme oraya gitmiştim. Ama şimdi 2li testi devlet hastanesinde yaptırıp sonucu aldıktan sonra tekrar o doktora göstermeyi düşünüyorum.
bence sen kendi hastaneni arayıp fiyatını öğren, hazırlıksız yakalanma cnmŞeniz

buket senin doktorunda 10.haftada cagırmıs.. sevındım bır benımkı dgeılmıs ama gercektende iki hafta sonra ıkılı test yapılcaka ozamnada bakılabılır herseyıne ama..

evet canım.ama kendisi yoktu 10.haftadakaydirigubbakcemile3
bende 11 ken gidicem.hem o zaman 2 li test zamanınıda soyler.bide benimki 170 alıo şutarafagitti umarım 2 kez almazkaydirigubbakcemile2

senınkı cok alıyormus benım 100 alıyor ama... bazen ıkı kere ust uste gıdınce almıyor

kızlar ben bide 13 yada 14 haftalıkken ayrıntılı ultrasona giricem.aranızda girmeyi dusunen var mı? ankaradfa eyup ekici varmıs isin uzmanı.ama biraz tuzlu fisfisfis

evet cnm üçlü taramadan sonraki ultrason...eyüp ekinciye kızıma hamişken gitmiştim.işinde uzman ama çok pahalı..2001 de 80 tl vermiştim....şuan çoğu hastanede ayrıntılı ultrason var zaten bu sefer gitmeyi düşünmüyorum ben eyüp beye...yerimseniben

simdi 240 diolar

günaydın kızlarrr gündem 2li -3lü testler vakitleride gelince dabi
bende haftaya salı gidicem doktora 10+4 oluyorum o zaman benide 2 hafta sonra çağırır ikili test için tekrar bir ay oldu gitmeyeli doktora çok merak ediyorum herşey yolundamı die

simdi doktordan geldim ve pc basina gectim :))) bebegimizi gördük teyzleri bize el salladi :))) kipir kpir oynuyordu :))) doktor hersey yolunda dedi bu arada benim ikili testimi yapti doktor 11 haftaya baslamisiz ama testi yapti ense kalinligini bebek kipirdiyor ölceyim dedi , ölçtü 0.8 cikti gayet normal dedi kan aldilar ayrica ve kan sonucunu haftaya pazartesi gunu alacagiz , nisan 21 de tekrar randevu verdi o zamanda sirt bölgesini kontrol edecekmis yani malformasiyon varmi diye ? simdilik bu kadar

cnm çok sevindim bebişin iyi olmasına....inşlah test sonuçlarında iyi çıkar......ilkaycım sıramı almış gördüm seni yerimseniben

ben dedim doktora acaba erken degilmi 11 haftaya yeni basladik 2 li test icin dedim , oda dediki zaten 11 -14 hafta arasi olmasi gerekiyor eger bebek kipirdarsa 11 haftadan itibaren hemen yapilabilir sonuc degismez dedi

ben dedim doktora acaba erken degilmi 11 haftaya yeni basladik 2 li test icin dedim , oda dediki zaten 11 -14 hafta arasi olmasi gerekiyor eger bebek kipirdarsa 11 haftadan itibaren hemen yapilabilir sonuc degismez dedi

gozun aydın canım. darısı basımıza.simdi seninki tam olarak kac hafta kac gunluk? ticker da tam okunmuo

ense kalinligi _ 2 den asagi olursa doktor o zaman trizonomie yani anarmol bir durum olur dedi degilse her sey normal gider aldiginiz sonuc sonraki haftalar degismez dedi , benimkisi 0.8 cikti 11 hata itibariyle , simdi kan sonucunu bekleyecegiz ilk ben gectim testen beklemiyordum bugun yapacagini ama yapti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…