kızlar merhaba. az önce geldik...
doktora gittim bu doktora göre de bebek başçapına göre 2 hafta geride gözüküyor.. nts ye girdim sancım çıktı. eğer şimdiye kadar yapılan ölçümler doğruysa yani 35+3 sem bebek bikaç gün küvezde kalır sonra toparlar ama benim ölçümüm doğruysa erken doğum olabilir oda riskli olur dedi... açılma varmı diye baktı ama herhangi bir açılma veya yumuşama yokmuş... tam haftasını tey etmek için ilk 5 aya ait ultrason ölçümlerini istedi. 1 ay önce 1 hafta ileri gözükürken şimdi neden böyle çıkıyo anlamıyorum. gelişim geriliği falan olabilirmi diye sordum. bunu söylemem için bir öncekinde de benim bakmam gerekiyodu dedi. peki haftası 35+3 se kafa çapının küçük olması bi sorun olduğu anlamına mı geliyo diye sordum. soya çekimde olabilir sorun da bişey diyemem dedi. çıkınca kendi doktorumu aradım hereyi anlattım. o bana gerilik falan olduğunu sanmıyorum sadece bebeğiniz biraz minyon olur dedi. öyle yani. magnezyum verdi her ihtimale karşı bebeğin ciğerleri gelişsin diye öksürük şurubu verdi... iyi mi kötü mü bişey anlayamıyorummm
maşallah canım bebişineeeselam kızlar bi zgeldik doktordan
2522 gram olmuşuz 47 cm de boyumuz olmuş..suyumuzda iyiymiş..
kan verdim az önce birazdanda sonuçlarımı göstermeye gidicem ona göre ilaç vericek doktor teyzemiz..
doktora gittim bu doktora göre de bebek başçapına göre 2 hafta geride gözüküyor.. nts ye girdim sancım çıktı. eğer şimdiye kadar yapılan ölçümler doğruysa yani 35+3 sem bebek bikaç gün küvezde kalır sonra toparlar ama benim ölçümüm doğruysa erken doğum olabilir oda riskli olur dedi... açılma varmı diye baktı ama herhangi bir açılma veya yumuşama yokmuş... tam haftasını tey etmek için ilk 5 aya ait ultrason ölçümlerini istedi. 1 ay önce 1 hafta ileri gözükürken şimdi neden böyle çıkıyo anlamıyorum. gelişim geriliği falan olabilirmi diye sordum. bunu söylemem için bir öncekinde de benim bakmam gerekiyodu dedi. peki haftası 35+3 se kafa çapının küçük olması bi sorun olduğu anlamına mı geliyo diye sordum. soya çekimde olabilir sorun da bişey diyemem dedi. çıkınca kendi doktorumu aradım hereyi anlattım. o bana gerilik falan olduğunu sanmıyorum sadece bebeğiniz biraz minyon olur dedi. öyle yani. magnezyum verdi her ihtimale karşı bebeğin ciğerleri gelişsin diye öksürük şurubu verdi... iyi mi kötü mü bişey anlayamıyorummm
kızlar az önce handanla konuştum, herkese selamı varzemuszemus
her hafta kontrole gidiyomuş artık, ali arasın pek doğmaya niyeti yok gibi diyo, nefes darlığı çekiyomuş ve uyuyamıyomuş-tatlicadiarzu-
aaaaaaaa canım yaa.....neden nete girmiomuş....geçmiş olsun dandana..çokmu kilo almışkii:bbo:
ayy gözde yaron doğumamı gidiyon kıs ben kaçırmışım:hulya:
cnm kocişi takmaa odda streslidir, ama kendinide üzme emi:teselli:
elifcim maşallah kuzuna
:roflol:
maşallah canım bebişineee
canım geçmiş olsun...doğurmuyorsun yaniii.....canım sıkma canını bence bebişin minyon olduğu için böle çıkıodur sonuçlar.....:1hug:
çok saol lalim ve elalım bir siz gördünüz kızımı....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
off offfff
maşallah kuzulara :) bugun hersey boğazıma kacıyor... gıcık tuttu bnı ya... adet olcak gibiyim bı de sabahtan berı öyle bı sancı ,halsızlık var bndegecmedı gıtti
canım bende olmuştu geçen gün ama ertesi gün geçti a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?