2009 Ekim Anneleri

baharcım bızımde karın çvremız 2 hafta geri buyumesse alıcaz demişti..bende bişey anlamadım herkes bişey dıoooo

baharcım bızımde karın çvremız 2 hafta geri buyumesse alıcaz demişti..bende bişey anlamadım herkes bişey dıoooo

baharcım geçmiş olsun cnm...
inşallah buzamana kadar yapılan ölçümler doğru çıkar ve bu gittiğin dr. yanılır...

kızlar az önce handanla konuştum, herkese selamı varzemuszemus
her hafta kontrole gidiyomuş artık, ali arasın pek doğmaya niyeti yok gibi diyo, nefes darlığı çekiyomuş ve uyuyamıyomuş-tatlicadiarzu-

selam kızlar bi zgeldik doktordan
2522 gram olmuşuz 47 cm de boyumuz olmuş..suyumuzda iyiymiş..
kan verdim az önce birazdanda sonuçlarımı göstermeye gidicem ona göre ilaç vericek doktor teyzemiz..
maşallah canım bebişineee

canım geçmiş olsun...doğurmuyorsun yaniii.....canım sıkma canını bence bebişin minyon olduğu için böle çıkıodur sonuçlar.....:1hug:

hmm ilginc olmus gercekten. Sancilarina birsey demedi mi? Yani cok fazla mi degil acaba? Ben mesela simdi sancilarimi durdurcu bir ilac iciyorum erken dogum sancilarimi kontrol etmek icin.

Tam olarak ne diyor simdi doktorun dogum baslamis mi? Yoksa daha zamani varmi?

kızlar az önce handanla konuştum, herkese selamı varzemuszemus
her hafta kontrole gidiyomuş artık, ali arasın pek doğmaya niyeti yok gibi diyo, nefes darlığı çekiyomuş ve uyuyamıyomuş-tatlicadiarzu-

aaaaaaaa canım yaa.....neden nete girmiomuş....geçmiş olsun dandana..çokmu kilo almışkii:bbo:

Sen içini ferah tut tatlım, iyi şey düşün ki, iyi şeyler göresin. bak çok yakın bir arkadaşımızın bebeğinin ensesi daha ilk taramalarda çok kalın çıkmıştı ve bu ise down sendromunun belirtisiydi. Annesi ileri yaşta ve ilk gebeliğiydi, belki bir daha şansımız olmaz diye hiç moral bozmadılar, devam ettiler. Üstelik hiçbir doktor bebek doğana kadar kesin birşey söyleyemediğinden diken üstünde geçirdiler aylarını. Sonunda ne mi oldu? Maşallah hem çok zeki, hem de bir o kadar yakışıklı bir tosuncuk! Şimdi 2 yaşında ama 4 gibi duruyor. Meğersem iri bir çocuk olacağı için ölçümler de ona göre çıkmış. Seninki de demek ki minyon olacak, bak kendi doktorun da öyle söylemiş zaten.

aaaaaaaa canım yaa.....neden nete girmiomuş....geçmiş olsun dandana..çokmu kilo almışkii:bbo:

cnm eve net almamışlar, 3G li bi kampanya varmış ama hiçbiyerde bulamıyoz bitti sanırım dedi...
ayhh walla kilo olayını konuşmadık genel olarak iyiymiş amazemuszemus

ben anlamadim simdi o nisanmiymis deilmiymis? bide Allah korusun 2 hafta geriden geliosa nolacak? ayyyy kafam karisti.akannehir

ayy gözde yaron doğumamı gidiyon kıs ben kaçırmışım:hulya:
cnm kocişi takmaa odda streslidir, ama kendinide üzme emi:teselli:

elifcim maşallah kuzuna

:roflol:

maşallah canım bebişineee

canım geçmiş olsun...doğurmuyorsun yaniii.....canım sıkma canını bence bebişin minyon olduğu için böle çıkıodur sonuçlar.....:1hug:

çok saol lalim ve elalım bir siz gördünüz kızımı....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

baharcım Nil'imiz çıtı pıtı bir kız olacak demek ki annesi... üzülme ki o da üzülmesin sağlıklı olsunlar yete canım opuyorumnanaktan

maşallah kuzulara :) bugun hersey boğazıma kacıyor... gıcık tuttu bnı ya... adet olcak gibiyim bı de sabahtan berı öyle bı sancı ,halsızlık var bnde gecmedı gıtti

maşallah kuzulara :) bugun hersey boğazıma kacıyor... gıcık tuttu bnı ya... adet olcak gibiyim bı de sabahtan berı öyle bı sancı ,halsızlık var bnde gecmedı gıtti

canım bende olmuştu geçen gün ama ertesi gün geçti a.s

canım bende olmuştu geçen gün ama ertesi gün geçti a.s

inş. cnm .geçer yarın a. dr. kocatepeyı dinlıyom sımdı.normalmıs doğuma hazırlıyomus. ama cnm yanıyo bebekte durmuyo bnm dah dönmedımı ki? cok hareketli bacaklarını göğüs kafesıme dayıyor bide :) 23 ünde gitcem doktora cok merak edıyom ıns. dönmüştür:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…