2009 Ekim Anneleri

nazcım o ayakları nasıl dayıyolar değil mi :)) eğer kaburganın altında hissediyorsan ayaklarını dönmüştür canım....
şeymacım takma canım kilo olayını kafana oğluşunu üzüyorsun bak klava:
haziran66 canım ağırlıktan artık zaten kıpırdayamıyoruz ki kaydirigubbakcemile3

yaa valla moralım bozuluyo yaaa bu kıloya taktım ben..

doğum kilosuyla bebeğin sağlıklı olması birbirine bağlı değil ki, belki ortalamanın altında doğar ama sağlığı yerinde olur, iri bebek de her zaman sağlıklı bebek anlamına gelmiyor biliyorsun. bunların hepsi tahminden ibaret, boşu boşuna kendini üzme bebeğin de olumsuz etkilenmesin cnm.

ben geçen hafta dr gittiğimde başı aşağıdaydı ama ayağı da tam burnunun üstündeydi, o nasıl bir duruşsa

dönmüştür inş. cnm:Saruboceq: hep kıpırdama yukarda ...

selduscum hosgeldın

ben geçen hafta dr gittiğimde başı aşağıdaydı ama ayağı da tam burnunun üstündeydi, o nasıl bir duruşsa

valla lastık gibiler demekki :) herşekle giriyolar.:) bn gecen hafta gıttım hbana döndu falan da demedı gercı sanırım erkendı o yuzden.ama yüzü bana dönüktü cok şekerdı .kocaman kafası vardı

valla lastık gibiler demekki :) herşekle giriyolar.:) bn gecen hafta gıttım hbana döndu falan da demedı gercı sanırım erkendı o yuzden.ama yüzü bana dönüktü cok şekerdı .kocaman kafası vardı

ultrasonda baş aşağı da olsa görüntüyü çevirip gösteriyo doktor. ben de başı aşağıda mı diye sordum da öyle söyledi. bence de tekmeleri yukarda hissediyosan dönmüştür o.

şeyma uf anam ya derdin yok ya dert arıyosun
mevlam neylerse güzel eyler sıkma canını temelli ayrılık vermesinde beklerim küvezin başında ne var..
hem bende 2.500 doğmuşum küveze almamışlar Türkiyede birazda para için skuyorlar sanırım küveze malum günbaşı para alıyorlar zaten sezeryana yönlendirmeleride maddi bence..

naptın kız yorma kendını suyun azalır Allah korusun erken doğum olur.. dikkat et kendine...
ayy allah korusun :bbo::bbo: ya olusumun son kalan ütülerini yaptım bitti şükür beşiğini yerlstirdim odamızı süsledim..yoruldum işte:))))))))

hayırdır, sen de mi işleri son ana bırakanlardansın benim gibi?

evet canım aynen öleeee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…