- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
şeyma uf anam ya derdin yok ya dert arıyosun
mevlam neylerse güzel eyler sıkma canını temelli ayrılık vermesinde beklerim küvezin başında ne var..
hem bende 2.500 doğmuşum küveze almamışlar Türkiyede birazda para için skuyorlar sanırım küveze malum günbaşı para alıyorlar zaten sezeryana yönlendirmeleride maddi bence..
ayy allah korusun :bbo::bbo: ya olusumun son kalan ütülerini yaptım bitti şükür beşiğini yerlstirdim odamızı süsledim..yoruldum işte:))))))))
evet canım aynen öleeee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızlar şimdi geldim doktordan. daha önceki bütün ultrason görüntülerini götürdm ki bu görüntülerin bikaçı farklı doktorda çekilnesine rağmen haftası aynıydı. bu doktorda madem hepsi birbirini tutuyo o zaman biz szinkini 35+3 kabul ediyoruz dedi. 24.hfatdan sonra yapılan ölçümler hafta bilgisi vermede yetersizmiş çünkü bebeğin iriliğine yada minyonluğuna göre değişebiliyormuş.. yani nilimin haftası 35+3 fakat kafası biraz küçük olacakmış ve eğer doğum zamanını beklerse 3200 civarı doğparmış...gelen kanama da doğumun başlama ihtimalinin bir işaretiymiş açılmalardan dolayı deforme olduğu için kan gelmiştir dedi.. 1 haftaya kadar gelmezse tekrar bi sorun yok dedi. ama tekrar ederse doğum olabilir dedi. 1 hafat dikakt edicekmişim kendime ve cinsel ilişki yasakmış... bu doktora da ilk defa gitmiştim... doktorun yaklaşımı da iyiydiii.. her hafta çağırdı nst ye girmek için... durumlar böyle kızlar... inşallah hayırlısıyla ve sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza...
kızlar şimdi geldim doktordan. daha önceki bütün ultrason görüntülerini götürdm ki bu görüntülerin bikaçı farklı doktorda çekilnesine rağmen haftası aynıydı. bu doktorda madem hepsi birbirini tutuyo o zaman biz szinkini 35+3 kabul ediyoruz dedi. 24.hfatdan sonra yapılan ölçümler hafta bilgisi vermede yetersizmiş çünkü bebeğin iriliğine yada minyonluğuna göre değişebiliyormuş.. yani nilimin haftası 35+3 fakat kafası biraz küçük olacakmış ve eğer doğum zamanını beklerse 3200 civarı doğparmış...gelen kanama da doğumun başlama ihtimalinin bir işaretiymiş açılmalardan dolayı deforme olduğu için kan gelmiştir dedi.. 1 haftaya kadar gelmezse tekrar bi sorun yok dedi. ama tekrar ederse doğum olabilir dedi. 1 hafat dikakt edicekmişim kendime ve cinsel ilişki yasakmış... bu doktora da ilk defa gitmiştim... doktorun yaklaşımı da iyiydiii.. her hafta çağırdı nst ye girmek için... durumlar böyle kızlar... inşallah hayırlısıyla ve sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza...
bnm eve daha kadın gelcek bayramdan sonra cağırmayı dusunuyom çbayramda kocam yapcak. ya önce olursa ev cok kötü durumda sayılır hayırlısı olsun...bugunde ağda yapcaktım ağda bıtmıs .yarın yapıyım bari ne olur ne olmaz :Saruboceq: korkmaya basladım ben
bitti mi bari?
şimdi dinlenmeye yatacam artık kusum yemek de hazır bu aksam ohhhh yatarım :))) alkisalkisalkisalkisalkisalkisohh ne güzel selduşum ama dinlen artık yorma oğluşu :içelim:
bnm eve daha kadın gelcek bayramdan sonra cağırmayı dusunuyom çbayramda kocam yapcak. ya önce olursa ev cok kötü durumda sayılır hayırlısı olsun...bugunde ağda yapcaktım ağda bıtmıs .yarın yapıyım bari ne olur ne olmaz :Saruboceq: korkmaya basladım ben
kız erken değilmi daha sen bütün temizliğe başlamışsın kendin dahil kaydirigubbakcemile3
ama dediğin doğru ne olur ne olmaz hazır olmak lazım :))
saolun şekerler..
gitmedim görümcem dişçi ağrıyan dişlerin sinirlerini fln aldı doğumdan sonra asıl tedaviye başlicaz onu bekliyoruz..
ay nebiliyim panık yaptım :) yapayım bn ne olur ne olmaz sancının ne zaman tutacağı belllı mı olur.rezil olmıyımkaydirigubbakcemile3 gerçi doktorların gözü orayı görmez ama olsun delikafadulden
itti sayılır :lepi: azkaldı onda babsıyla birlikte yapacaz insallah kaydirigubbakcemile3
şimdi dinlenmeye yatacam artık kusum yemek de hazır bu aksam ohhhh yatarım :))) alkisalkisalkisalkisalkisalkis
ağdamı ayy ben ağdayı unutalı yaklasık 4 ay oldu bişey göremiyom ki alayım helal san kıs.....alkisalkisalkis
ağdamı ayy ben ağdayı unutalı yaklasık 4 ay oldu bişey göremiyom ki alayım helal san kıs.....alkisalkisalkis
sen nasıl görüyon kısss kaydirigubbakcemile3
evlendiğimizden beri benim ağda işimle kocikim ilgilenir:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?