2009 Ekim Anneleri

kesinlikle dogru canım vereliniortakvereliniortakvereliniortak

kızlar şimdi geldim doktordan. daha önceki bütün ultrason görüntülerini götürdm ki bu görüntülerin bikaçı farklı doktorda çekilnesine rağmen haftası aynıydı. bu doktorda madem hepsi birbirini tutuyo o zaman biz szinkini 35+3 kabul ediyoruz dedi. 24.hfatdan sonra yapılan ölçümler hafta bilgisi vermede yetersizmiş çünkü bebeğin iriliğine yada minyonluğuna göre değişebiliyormuş.. yani nilimin haftası 35+3 fakat kafası biraz küçük olacakmış ve eğer doğum zamanını beklerse 3200 civarı doğparmış...gelen kanama da doğumun başlama ihtimalinin bir işaretiymiş açılmalardan dolayı deforme olduğu için kan gelmiştir dedi.. 1 haftaya kadar gelmezse tekrar bi sorun yok dedi. ama tekrar ederse doğum olabilir dedi. 1 hafat dikakt edicekmişim kendime ve cinsel ilişki yasakmış... bu doktora da ilk defa gitmiştim... doktorun yaklaşımı da iyiydiii.. her hafta çağırdı nst ye girmek için... durumlar böyle kızlar... inşallah hayırlısıyla ve sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza...

bnm eve daha kadın gelcek bayramdan sonra cağırmayı dusunuyom çbayramda kocam yapcak. ya önce olursa ev cok kötü durumda sayılır hayırlısı olsun...bugunde ağda yapcaktım ağda bıtmıs .yarın yapıyım bari ne olur ne olmaz :Saruboceq: korkmaya basladım ben

gecmıs olsun cnm.dıkkat et kendine. sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

iyi bari canım sevindim kızçenin iyi olduğuna maşallah diyelim sen de dikkat et kendine...

kız erken değilmi daha sen bütün temizliğe başlamışsın kendin dahil kaydirigubbakcemile3

ama dediğin doğru ne olur ne olmaz hazır olmak lazım :))

itti sayılır :lepi: azkaldı onda babsıyla birlikte yapacaz insallah kaydirigubbakcemile3
ohh ne güzel selduşum ama dinlen artık yorma oğluşu :içelim:
şimdi dinlenmeye yatacam artık kusum yemek de hazır bu aksam ohhhh yatarım :))) alkisalkisalkisalkisalkisalkis

ağdamı ayy ben ağdayı unutalı yaklasık 4 ay oldu bişey göremiyom ki alayım helal san kıs.....alkisalkisalkis

kız erken değilmi daha sen bütün temizliğe başlamışsın kendin dahil kaydirigubbakcemile3

ama dediğin doğru ne olur ne olmaz hazır olmak lazım :))

ay nebiliyim panık yaptım :) yapayım bn ne olur ne olmaz sancının ne zaman tutacağı belllı mı olur.rezil olmıyımkaydirigubbakcemile3 gerçi doktorların gözü orayı görmez ama olsun delikafadulden

saolun şekerler..
gitmedim görümcem dişçi ağrıyan dişlerin sinirlerini fln aldı doğumdan sonra asıl tedaviye başlicaz onu bekliyoruz..

off canım ya ben 2 buçuk aylıktı bebişim kanal tedavisi yapılmıştı bir dişime bilirim çok kötü :)) neyse az kaldı artıkın...

ay nebiliyim panık yaptım :) yapayım bn ne olur ne olmaz sancının ne zaman tutacağı belllı mı olur.rezil olmıyımkaydirigubbakcemile3 gerçi doktorların gözü orayı görmez ama olsun delikafadulden

sen nasıl görüyon kısss kaydirigubbakcemile3

gecen de jilet yaptım valla da. sımdı ağda yapmayı düşünüyom yemiyo ama denicem :) aynayı koycam önume bakalım :)))

canım geçmiş olsun dikkat et kendine allahın izniyle zamanında sağlıkla alıcaz miniklerimizi kucağımıza şuanki kilosunu söyledimi pekii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…