- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
evlendiğimizden beri benim ağda işimle kocikim ilgilenir:asigim:
kızlar şimdi geldim doktordan. daha önceki bütün ultrason görüntülerini götürdm ki bu görüntülerin bikaçı farklı doktorda çekilnesine rağmen haftası aynıydı. bu doktorda madem hepsi birbirini tutuyo o zaman biz szinkini 35+3 kabul ediyoruz dedi. 24.hfatdan sonra yapılan ölçümler hafta bilgisi vermede yetersizmiş çünkü bebeğin iriliğine yada minyonluğuna göre değişebiliyormuş.. yani nilimin haftası 35+3 fakat kafası biraz küçük olacakmış ve eğer doğum zamanını beklerse 3200 civarı doğparmış...gelen kanama da doğumun başlama ihtimalinin bir işaretiymiş açılmalardan dolayı deforme olduğu için kan gelmiştir dedi.. 1 haftaya kadar gelmezse tekrar bi sorun yok dedi. ama tekrar ederse doğum olabilir dedi. 1 hafat dikakt edicekmişim kendime ve cinsel ilişki yasakmış... bu doktora da ilk defa gitmiştim... doktorun yaklaşımı da iyiydiii.. her hafta çağırdı nst ye girmek için... durumlar böyle kızlar... inşallah hayırlısıyla ve sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza...
vayyy... bnm kocam yapamaz gıbı gelıyo... kuaföre git dedı banayada görümceme yaptırcakmısım .oldu dedım.bn yaparım
ben kuaföre gidiodum kıskanıyomuş ben yapim dedi
yaptı baktım eli baya hafif temiz de iş çıkarıyo neden olmasın dedim teslim oldum hehe
benim doktor ağdayı yasakladı erken doğuma sebep oluyormuşş :kedi:
gecen de jilet yaptım valla da. sımdı ağda yapmayı düşünüyom yemiyo ama denicem :) aynayı koycam önume bakalım :)))
benimki de ölüyor yapayım diye de ben yaptırmıyorum kaydirigubbakcemile3 diğerini bile ben yapayım diyor ama ona dahayır ddim aman ne bilim utanıyorum yaaffff :kedi::kedi:evlendiğimizden beri benim ağda işimle kocikim ilgilenir:asigim:
yaptı baktım eli baya hafif temiz de iş çıkarıyo neden olmasın dedim teslim oldum hehe
benimki de önceleri yaparım diyodu ama yemedik galiba kaydirigubbakcemile3bende ağdacım var ona gidiyorum zemuszemus
cok eğilip bükülme ozaman canım cokzararlı suanda bebeğe kordon dolanır falan allah korusun ..ben diğeriyle zor yapıyorum valla agdayla hiiç ugrasamam zaten canım cok acıyor bu aralar ona hiiç dayanamam...
:lepi::lepi:
selam kızlar bıtıremedım gecmışı oku oku....
bugun öğleden snra saglık ocagına gıttttım sınır ettı ebeler benı ya kendı ebem bebegın kalp atışlarını dınlerken duyamadı elındekı alette kalp atışı çıkıyodu ama ses yoktu bebegın donmüş dedi sen bıraz dınlen dedı benı yatırdılar 20 dk falan oraya snra 2 ebe daha geldı onlarda uğrastılar ennnnnnn sonunda şükür duydular snra basladılar tartışmaya bırı dıyo donmüş bası asagoda digeri kafa sag tarafta öbürkü bası sagda ayaklar asagıda hem bıseyden anlamıyo uyuslar hemde gel gel dıye tututuruyolar allahtan doktorla randevum yarın yoksa kafayı yıcekmışım inş paşam donmuştur de normal dogum olur amınnnn...
Slm kısslar. Bugün evde temislik vardı, bi de doktora gittim, iftar hazırladım derken bu saat oldu. Ama öldüm yaniii.
Dr. herşey yolunda bi sorun yok dedi. Tombiğim 3 kilo olmuş. Suyum gelse bile sancıların sıklaşmasını beklicekmişiz hastaneye gitmek için. 24 saate kadar hiç bişiy olmazmış.
Bi de beni nst ye bağlamıyolar yaa. Sadece bebeğin kalp atışlarını dinliyolar. Çıkarken nst ne kadar diye sordum kıza 170 TL dedi. Çok değilmi yaaa, siz ne kadar veriyosunuz
mutlaka vardır nazcım temiz bi yer sor tanıdıklarına ben çok memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?