2009 Ekim Anneleri

benim doktor ağdayı yasakladı erken doğuma sebep oluyormuşş :kedi:

yapma yav:1ninca:ben de daha yeni yaptırdım 1 hafta oldu..dah önce hiç yaptırmamşıtım..kaş aldırmaya gittiğim yerde bi soriim dedim..kadın bak çok raht etceksin gel alalım dedi.sir yaptırdım alt tarafa ama 10 dakika sürer demişti yarım saatte bitti:gitme:canım çok yandıkafamçokkarıştı
eve geldim aynayla baktım,morartmış:kedi:

utancımdan hiç gitmemiştim ben de..mecbur kalınca gittim..sanırım bir dah gitmiycem:umursamaz:

saolun kızlar evet allahtan yarın gıdıcem herbışeyı sorarım artıkın ama doktora gıdınce sankı dılım baglanıyo adama bön bön bakıp gelıyorum bişeycık sormadanklava:

saolun kızlar evet allahtan yarın gıdıcem herbışeyı sorarım artıkın ama doktora gıdınce sankı dılım baglanıyo adama bön bön bakıp gelıyorum bişeycık sormadanklava:

o bnde de oluyodu ama gecen konustum. ıstersen kağıda yaz bnce ... unutmassın hem

amiin insallah canım ben de normal istiyorum ama tırsıyorum da......:sinifsinif::sinifsinif:

evet fazlaymıs ben benim doktor her seferinde 20 alıyor diye kızıyordum bizimde muayene 100 20 dee nst veriyom ben nstye her hafta giriyom..

valla bi de o var artık nasıl eğilcem ben... onu hiç düşünmemiştim oturdummu kalkamıyom cünkü.. neyse ya koca ya kuaför.iki secenek var :)

bence de öle yap zaten istesen de eğilemezsin bence delikafadulden

korktum şimdi bn :1ninca:

maşallah maşallahben daha hiç nst ye girmedim,bilmiyorum canım..bayramdan sonra doktor çağırdı...zaten özel muayenehanesine gidiyoz acaba bi de nst için ayrıca para vercez mi ki:uhm:

gülicancım kocaman olmuş bebkin maşallah
nisannur boşver sen onları doktoruna gitcen nasıl olsaa.s

Saoll canım, inşallah bu kadar kocaman kalır. Yoksam nası doğcak yaw akannehir

maşallah cnm bebeğine... bana 36 da bağlancan dedı tansıyonumu ölcen hemsıre. ama paralı mı ki bnm hastane de bılmıyom.sen nereye gidiyodun?

Benim 37 bitti canım bugün iki seferdir nst ile kalp atışlarını dinliyo bebişin ama benim sancıma falan bakmıyo. O olunca ayrıca para veriliyomuş işte. Hiç anlamadım valla. Bayındıra gidiyom ben canım

ben de doktora her gittiğimde soracağım herseyi unutuyorum yaaaa ...okuyup üflüyorlar mı ne :)))))

canım riskli gebeliklerde doktor yasaklıyormuş diye duydum
anammmmmmm ben riskli gebemiyim şimdi anlamadım offfffff :1shok::bbo:
canım maşaalah miniğine tosuncuk olmuş annesi canım ben nstye her hafta bağlanıyomm beleş yaptırıyom ssk hastanesinde sırnaşık şeysırnaşık şey
amanın bana sir demeyin düğün öncesi yaptırmıştım şeyim su topladı ilk gecem maf olmuştu ne sövmüştüm kuaföre heee bi daha sire tövbeliyim kutum hassas herhalde laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

ya iyi canımda 72 ile bıtırmeyı planlıyodum heralde 74 gecmem inş.

bnde 70 ı gecmesem dıyodum ama malesef.durduramıyom kendımı.halbukı abur cubur u da kestım.meyve yıyom cok ama yıne de alıyom

bı de meyve özlellıkle elma armut üzüm bnm mıdemı kazındırıyo daha cok acıkıyom ??

korktum şimdi bn :1ninca:

canım belki, benim kuaförden kaynaklanıyodur..bi de başkasına ilk defa yaptırmanın sıkıntısı vardı bende, belki acıyı ondan fazla hissetmişimdir:kedi:

sen gene de kuaförüne sor eliniz hafif mi diye..benim ki hiç acımadı vallaa..cart cart çekiverdiakannehir

uyardım kadını biraz yavaş olun diyelmaz:

gene de sağolsun beni büyük bi dertten kurtardı ya..şimdi rahatım,ya kızım erken gelirse diye endişe etmiyorumkaydirigubbakcemile3

Anamm korktum şindi bunu okuyuncak. Benim dr. da suyun gelse bile bekle diyo. Benim komşular kapıyı da açmass akannehir

evet fazlaymıs ben benim doktor her seferinde 20 alıyor diye kızıyordum bizimde muayene 100 20 dee nst veriyom ben nstye her hafta giriyom..

Evet yaa canım. Dur bakalım ne zaman alcak nst ye. Bi de canım senin her gittiğinde muayene ücreti alıyo mu her hafta. Benimki 1 muayene bi kontrol oluyo. Kontrolde para vermiyoss neyseki zemuszemus

bn bi düşüneyım :) genede bnm kadın da cadı valla... alıncak bi şekilde artık

aman sorma ben de ağzımın payını aldım..bi daha düşünmüyom:bbo:

maşallah maşallahben daha hiç nst ye girmedim,bilmiyorum canım..bayramdan sonra doktor çağırdı...zaten özel muayenehanesine gidiyoz acaba bi de nst için ayrıca para vercez mi ki:uhm:

Canım bak selduş ta özel muayeneye gidiyo ama 20 TL alıyolarmış. Ben de anlamadım zaten nst ye bağlıyo ama sancıma bakmıyo sadece kalp atışlarını dinliyo, para da almıyo. Ama sancıya bakınca alıyomuş. Delimidir nedir anlamadım ki yaw kafamçokkarıştı

kızlar bişi sorcam..özellikle kız anneleri,bebişlerinize karınca yumurtası yağı sürmeyi düşünüyo musunuz? bikaç topik te okudum da kıl çıkmasını engelliyomuş..

ben korkuyorum ama eğer doğruysa bi zararı yoksa da kızımın ilerde rahat etmesini isterim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…