benim doktor ağdayı yasakladı erken doğuma sebep oluyormuşş :kedi:
bu arada nurefsan duymasınnn 71 kılo olmuşum:gitme: bu da eder 11 kılo.....
saolun kızlar evet allahtan yarın gıdıcem herbışeyı sorarım artıkın ama doktora gıdınce sankı dılım baglanıyo adama bön bön bakıp gelıyorum bişeycık sormadanklava:
selam kızlar bıtıremedım gecmışı oku oku....
bugun öğleden snra saglık ocagına gıttttım sınır ettı ebeler benı ya kendı ebem bebegın kalp atışlarını dınlerken duyamadı elındekı alette kalp atışı çıkıyodu ama ses yoktu bebegın donmüş dedi sen bıraz dınlen dedı benı yatırdılar 20 dk falan oraya snra 2 ebe daha geldı onlarda uğrastılar ennnnnnn sonunda şükür duydular snra basladılar tartışmaya bırı dıyo donmüş bası asagoda digeri kafa sag tarafta öbürkü bası sagda ayaklar asagıda hem bıseyden anlamıyo uyuslar hemde gel gel dıye tututuruyolar allahtan doktorla randevum yarın yoksa kafayı yıcekmışım inş paşam donmuştur de normal dogum olur amınnnn...
evet fazlaymıs ben benim doktor her seferinde 20 alıyor diye kızıyordum bizimde muayene 100 20 dee nst veriyom ben nstye her hafta giriyom..Slm kısslar. Bugün evde temislik vardı, bi de doktora gittim, iftar hazırladım derken bu saat oldu. Ama öldüm yaniii.
Dr. herşey yolunda bi sorun yok dedi. Tombiğim 3 kilo olmuş. Suyum gelse bile sancıların sıklaşmasını beklicekmişiz hastaneye gitmek için. 24 saate kadar hiç bişiy olmazmış.
Bi de beni nst ye bağlamıyolar yaa. Sadece bebeğin kalp atışlarını dinliyolar. Çıkarken nst ne kadar diye sordum kıza 170 TL dedi. Çok değilmi yaaa, siz ne kadar veriyosunuz
valla bi de o var artık nasıl eğilcem ben... onu hiç düşünmemiştim oturdummu kalkamıyom cünkü.. neyse ya koca ya kuaför.iki secenek var :)
yapma yav:1ninca:ben de daha yeni yaptırdım 1 hafta oldu..dah önce hiç yaptırmamşıtım..kaş aldırmaya gittiğim yerde bi soriim dedim..kadın bak çok raht etceksin gel alalım dedi.sir yaptırdım alt tarafa ama 10 dakika sürer demişti yarım saatte bitti:gitme:canım çok yandıkafamçokkarıştı
eve geldim aynayla baktım,morartmış:kedi:
utancımdan hiç gitmemiştim ben de..mecbur kalınca gittim..sanırım bir dah gitmiycem:umursamaz:
ii deil mi yanı 11 kılo .... bn 15 kılo aldım sımdıye kadar.yandım bn ...:1ninca:
Slm kısslar. Bugün evde temislik vardı, bi de doktora gittim, iftar hazırladım derken bu saat oldu. Ama öldüm yaniii.
Dr. herşey yolunda bi sorun yok dedi. Tombiğim 3 kilo olmuş. Suyum gelse bile sancıların sıklaşmasını beklicekmişiz hastaneye gitmek için. 24 saate kadar hiç bişiy olmazmış.
Bi de beni nst ye bağlamıyolar yaa. Sadece bebeğin kalp atışlarını dinliyolar. Çıkarken nst ne kadar diye sordum kıza 170 TL dedi. Çok değilmi yaaa, siz ne kadar veriyosunuz
gülicancım kocaman olmuş bebkin maşallah
nisannur boşver sen onları doktoruna gitcen nasıl olsaa.s
maşallah cnm bebeğine... bana 36 da bağlancan dedı tansıyonumu ölcen hemsıre. ama paralı mı ki bnm hastane de bılmıyom.sen nereye gidiyodun?
anammmmmmm ben riskli gebemiyim şimdi anlamadım offfffff :1shok::bbo:canım riskli gebeliklerde doktor yasaklıyormuş diye duydum
canım maşaalah miniğine tosuncuk olmuş annesiSlm kısslar. Bugün evde temislik vardı, bi de doktora gittim, iftar hazırladım derken bu saat oldu. Ama öldüm yaniii.
amanın bana sir demeyin düğün öncesi yaptırmıştım şeyim su topladı ilk gecem maf olmuştu ne sövmüştüm kuaföre heee bi daha sire tövbeliyim kutum hassas herhalde laelaelaelaelaelaelaelaelaelaeyapma yav:1ninca:ben de daha yeni yaptırdım 1 hafta oldu..dah önce hiç yaptırmamşıtım..kaş aldırmaya gittiğim yerde bi soriim dedim..kadın bak çok raht etceksin gel alalım dedi.sir yaptırdım alt tarafa ama 10 dakika sürer demişti yarım saatte bitti:gitme:canım çok yandıkafamçokkarıştı
eve geldim aynayla baktım,morartmış:kedi:
utancımdan hiç gitmemiştim ben de..mecbur kalınca gittim..sanırım bir dah gitmiycem:umursamaz:
ya iyi canımda 72 ile bıtırmeyı planlıyodum heralde 74 gecmem inş.
korktum şimdi bn :1ninca:
hosbuldum llalimmmmm tesekürler canimopuyorumnanaktan
bugun kiz kardesim anlatiyordu gecen gun gece saat 2 de ziline basmislar esi kalkmis ust katta oturan kadin kapilarinin önünde dogum yapmis :)))))) zilede kocasi basmis makas istemek icin , olay tam olarak söyle gerceklesmis kadinin sancisi olmus hastaneye gitmisler hastanede daha dogurmaz diye yollamis kadinla eside asansör yerine merdivenle cikmaya kalkmis tam kardesimin evinin önüne gelince kadin aniden sanci tutmus ve bebek aninda cikmis kocasi gömlegini yirtip alttan tutmus bizimkilerin ziline basmis o panikle göbek bagini kesmek icin , adam cok cesaretliymis kardesimin agzi acik kalmis kocasiyla yari uykulu hemen ambulans cagirmislar ama kapisinin önü gecenin o saatinde temizlemek kardesime kalmis hic uyuyamamislar o gece saskinliktan , bana diyor dikkat et inan löp diye dogumda oluyor diye bende baya etkilendim ne yalan söyleyim yürürken hop iniyormus asagiya ben ne yapacagimi bilemem kaydirigubbakcemile3
evet fazlaymıs ben benim doktor her seferinde 20 alıyor diye kızıyordum bizimde muayene 100 20 dee nst veriyom ben nstye her hafta giriyom..
canım belki, benim kuaförden kaynaklanıyodur..bi de başkasına ilk defa yaptırmanın sıkıntısı vardı bende, belki acıyı ondan fazla hissetmişimdir:kedi:
sen gene de kuaförüne sor eliniz hafif mi diye..benim ki hiç acımadı vallaa..cart cart çekiverdiakannehir
uyardım kadını biraz yavaş olun diyelmaz:
gene de sağolsun beni büyük bi dertten kurtardı ya..şimdi rahatım,ya kızım erken gelirse diye endişe etmiyorumkaydirigubbakcemile3
nazcım kac kıloyla başladın cnm seen??
anammmmmmm ben riskli gebemiyim şimdi anlamadım offfffff :1shok::bbo:
canım maşaalah miniğine tosuncuk olmuş annesicanım ben nstye her hafta bağlanıyomm beleş yaptırıyom ssk hastanesinde sırnaşık şeysırnaşık şey
amanın bana sir demeyin düğün öncesi yaptırmıştım şeyim su topladı ilk gecem maf olmuştu ne sövmüştüm kuaföre heee bi daha sire tövbeliyim kutum hassas herhalde laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
maşallah maşallahben daha hiç nst ye girmedim,bilmiyorum canım..bayramdan sonra doktor çağırdı...zaten özel muayenehanesine gidiyoz acaba bi de nst için ayrıca para vercez mi ki:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?