2009 Ekim Anneleri

Allah Allah ya:uhm:

canım ben ayda 1 gidiyorum ultrasyın için öle cagırıyor yani kontrol falan yok...klava:kör olasıca doktor sadece nst ye cagırıyor haftada.....klava:

kafamçokkarıştı onasıl ısey hakkaten .. kalp atısı bedava sancı paralı ?

bunu bnde duymustum. ama kulllanan a sormak lazım. bız neler cekıyoz bak sekmesın yavrularımız da.gercı bnmkı erkek ama olsun :)

nst de neden kalp atışı dinliyolarki sadece kalp atışını ultrasondada dinleyebiliyolar nst sadece sancıyı takip etmek için benden 30 tl aldılar nst ye bağlanmam için

bunu bnde duymustum. ama kulllanan a sormak lazım. bız neler cekıyoz bak sekmesın yavrularımız da.gercı bnmkı erkek ama olsun :)

haklısın canım ama..herkes birinin kullanmasını bekliyo sanırımkaydirigubbakcemile3bebeğine sğüene hiç rastlamadım ben..ama doğumdan sonra kendimde denemeyi düşünüyorum..ağdadan sonra kullanan bayanlar memnunmuş,benim kuaför söyledi,baya azaltıyomuş..hatta bana da sir yaptıktan sonra sürelim dedi,ben hamileyim diye sürdürtmedimlmaz:

bnm normal de kullanan arkadasım var dı ama ona bı etkı etmemiş.fakat kardesıne etkı etmıs azaltmıs yani.bn düzenli kullanamıyom malesef böyle seyleri. bioder aldım o kadar düzensiz kullandım bı işe yaramadı. herkesın kıl yapısı farklı sanırım onun da etkısi var :)

bnde kacıyorum yavastan.iftara gitcez hala gelemedıler ya... cıkıyım barı yola sıkıntılı ınsanım bn:) beklemeyı de sevmem evden ıkı saat cıkamayanlarıda öptm kızlar:1hug:

ben daha hic nst ye baglanmadim.dr ye her muayenede 170 veriorus nst ye baglarsa extra onada mi verices yanii akannehir

şimdilik öle görünüyo canım..görücez ben de ilk kez bayramdan sonra bağlanıcam bakalım:sm_confused:

bileydim jinekologla eflenirdim yaa

kaydirigubbakcemile3
se öle diyince aklıma bi diyalog geldi..

melekler şehri filmini ahatırlarsın heralde hani meg ryan ile nicolas cage oynuyodu..her neyse...
o filmde meg ryan bi jinekologla çıkıyo,kız arkadaşı da ona akıl veriyo,diyo ki:
"vajinam hakkında benden daha çok şey bilen biriyle evlenmek istemezdim"
ilginç bi yaklaşım değil mikaydirigubbakcemile3

selam kızlar...
ben daha hiç nstye gırmedım doktorda nstyle ilgili bşrsey demedi bana. kasılmalar oluyor ama.neys ebu hafta randevum var. öğrenırım.
ben agda yapmıyorum cok acıyor dıyorloar az çok jilet yapıyorum zaten cok cıkmıyor 3 haftada bır yetıyor bana bazen ayda bır jilet az cıkıyor rahat edıyorum öyle olunca ama doguma yakın agdaya gıdecegım 40 gün lohuslaık dönemımımde tertemız olmak isterim:)

kızlar merhaba biz doktordan geldik şimdi tam 3 kg olmuşuz.herşeyimiz normal.raporumuzuda aldık artık evdeyiz.doğmayı beekliyoruz.

canım kuaföre git çok rahat oluyo bana bir aydan fazla gidiyo kuaföre gidince.bizde 34.haftadan beri herhafta nst ye giriyoruz.şimdide nst den geldik.normal çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…