aman sorma ben de ağzımın payını aldım..bi daha düşünmüyom:bbo:
Canım bak selduş ta özel muayeneye gidiyo ama 20 TL alıyolarmış. Ben de anlamadım zaten nst ye bağlıyo ama sancıma bakmıyo sadece kalp atışlarını dinliyo, para da almıyo. Ama sancıya bakınca alıyomuş. Delimidir nedir anlamadım ki yaw kafamçokkarıştı
Canım bak selduş ta özel muayeneye gidiyo ama 20 TL alıyolarmış. Ben de anlamadım zaten nst ye bağlıyo ama sancıma bakmıyo sadece kalp atışlarını dinliyo, para da almıyo. Ama sancıya bakınca alıyomuş. Delimidir nedir anlamadım ki yaw kafamçokkarıştı
kızlar bişi sorcam..özellikle kız anneleri,bebişlerinize karınca yumurtası yağı sürmeyi düşünüyo musunuz? bikaç topik te okudum da kıl çıkmasını engelliyomuş..
ben korkuyorum ama eğer doğruysa bi zararı yoksa da kızımın ilerde rahat etmesini isterim..
nst de neden kalp atışı dinliyolarki sadece kalp atışını ultrasondada dinleyebiliyolar nst sadece sancıyı takip etmek için benden 30 tl aldılar nst ye bağlanmam için
bunu bnde duymustum. ama kulllanan a sormak lazım. bız neler cekıyoz bak sekmesın yavrularımız da.gercı bnmkı erkek ama olsun :)
haklısın canım ama..herkes birinin kullanmasını bekliyo sanırımkaydirigubbakcemile3bebeğine sğüene hiç rastlamadım ben..ama doğumdan sonra kendimde denemeyi düşünüyorum..ağdadan sonra kullanan bayanlar memnunmuş,benim kuaför söyledi,baya azaltıyomuş..hatta bana da sir yaptıktan sonra sürelim dedi,ben hamileyim diye sürdürtmedimlmaz:
ben daha hic nst ye baglanmadim.dr ye her muayenede 170 veriorus nst ye baglarsa extra onada mi verices yanii akannehir
şimdilik öle görünüyo canım..görücez ben de ilk kez bayramdan sonra bağlanıcam bakalım:sm_confused:
bileydim jinekologla eflenirdim yaa
selam kızlar...
ben daha hiç nstye gırmedım doktorda nstyle ilgili bşrsey demedi bana. kasılmalar oluyor ama.neys ebu hafta randevum var. öğrenırım.
ben agda yapmıyorum cok acıyor dıyorloar az çok jilet yapıyorum zaten cok cıkmıyor 3 haftada bır yetıyor bana bazen ayda bır jilet az cıkıyor rahat edıyorum öyle olunca ama doguma yakın agdaya gıdecegım 40 gün lohuslaık dönemımımde tertemız olmak isterim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?