kızlar merhaba biz doktordan geldik şimdi tam 3 kg olmuşuz.herşeyimiz normal.raporumuzuda aldık artık evdeyiz.doğmayı beekliyoruz.
ne güzel aynı gidiyoz.hadi bakalım kim önce doğurcak bende istiyorum artık bi an önce doğmasını ben evde sıkılırım nasıl yapcam bilmiyorum hiç alışık değilim evde oturmaya.Canım bende 37 hafta raporumu aldım bugün... Brnim oğluş ta 3 kg olmuş. Aynı gidiyos senle, bakalım kim önce dourcak kaydirigubbakcemile3
Benim dr. inşallah çok beklemez küçük olunca daha kolay doğar diyo
masallah kuzulariniza :ecrin_bebek:
acaba benim minnos kac gr oldu :hulya:
ne güzel aynı gidiyoz.hadi bakalım kim önce doğurcak bende istiyorum artık bi an önce doğmasını ben evde sıkılırım nasıl yapcam bilmiyorum hiç alışık değilim evde oturmaya.
maşallah paşalarınıza kızlar..bu adamlarınız hep önden gidiyo..çok baba yiğit olucaklar herhalde...
Sağol canım seninki de yaklaşmıştır artık 3 kg ya. Biras iri bir bebek diyodu demi senin dr. Sezeryan olabilir diyodu
:uhm:
Sıkılmazsın bence canım zaten bayram falan derken 39 u buluruz sonra da bişey yapcak hal kalmaz heralde kaydirigubbakcemile3
sağol canım seninki kaç kilo oldu.paşalar iri olcakta anneleri nasıl doğurcak bilmiyorum bu tosunları.
Sağol canım seninki de yaklaşmıştır artık 3 kg ya. Biras iri bir bebek diyodu demi senin dr. Sezeryan olabilir diyodu
:uhm:
Sıkılmazsın bence canım zaten bayram falan derken 39 u buluruz sonra da bişey yapcak hal kalmaz heralde kaydirigubbakcemile3
maşallah paşalarınıza kızlar..bu adamlarınız hep önden gidiyo..çok baba yiğit olucaklar herhalde...
kendisi normalde kafasi 2hafta onden gidio.kafasi buyukceydi :hulya:
evte canım gıdecegım.1ay gıtse bana yeter benımkı sezeryan olacagı için tarih belli olacak ona yakın gıdecegım kuaföre ama cok acıyor dedıklerı için korkuyorum sadececanım kuaföre git çok rahat oluyo bana bir aydan fazla gidiyo kuaföre gidince.bizde 34.haftadan beri herhafta nst ye giriyoruz.şimdide nst den geldik.normal çıktı.
merhaba hosgeldın canımmerhaba kızlar.
maaşallah canım.. bakalım benımkı kac gram..2 hafta önce 2400 dü.Canım bende 37 hafta raporumu aldım bugün... Brnim oğluş ta 3 kg olmuş. Aynı gidiyos senle, bakalım kim önce dourcak kaydirigubbakcemile3
Benim dr. inşallah çok beklemez küçük olunca daha kolay doğar diyo
aynen canım bende ..kokruda var heyecand a nasıl bakacgım bilemiyorum zaman bırazdaha olsa dıyorum bazen bazende vakıt gecse artık dıyorum.inşallah çabuk geçer.bi an önce doğsada bebeğime baksam bari.gelmesini çok istiyorum ama buna hazırmıyım bilmiyorum.anne olacağım şaka gibi.karnımda koca bi bebek var ama insanın hala inanası gelmiyo doğacağına.
insaalah canım yaklastık artıkAyyh heyecan yaptım bak. Bi dahaki kontrolün ne zamandı canım, belki de sezeryan tarihi verir delikafadulden
gülican senin bebek inmişmi.bizimki inmemiş dedi doktor.ne zaman inecek artık. kaç gün kaldı şurda. bizimkinin keyfi yerinde valla çıkmak istemiyo galiba.
anne karnı bebekler için jakuzi gibiymiş. bizimkinin rahatı baya iyi galiba.
Ayyh heyecan yaptım bak. Bi dahaki kontrolün ne zamandı canım, belki de sezeryan tarihi verir delikafadulden
selam kızlar bıraz önce nasıl bı aptallık yaptımm gulsemmı ağlasammı..
çamaşır sepetının içine atıcaktım tülbentimi aldığım gibi klozetın içine attım :) kafa gitmiş.
Yok canım girmemiş daha kanala. Ben de dedim bizimki rahat heralde, öyle bi ağrım sancım da yok. 41. haftayı bulcas heralde dedim. Dr. da yok dedi, herkesinki kademeli olmazmış, şimdi çok normal görünüyo herşey ama akşam bi anda sancın başlayıp kanala inip yarın doğabilir dedi. İyice heyecan yaptım bende.
Ama heralde bayramı geçirrim, sonrasını bilemiciim :hulya:
çamaşır sepetının içine atıcaktım tülbentimi aldığım gibi klozetın içine attım :) kafa gitmiş.
:roflol: :roflol: Çok iyimiş yaa. Ben de akşama kadar komedi filmi gibiyim evde..
Bugün yanımda su bardağı varmış görmedim, tel çalınca bakmaya kalktım, su dökülmüş meğer. Suyum geldi diye bir wc ye koşuşum vardı kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?