evte canım gıdecegım.1ay gıtse bana yeter benımkı sezeryan olacagı için tarih belli olacak ona yakın gıdecegım kuaföre ama cok acıyor dedıklerı için korkuyorum sadece
aynen canım bende ..kokruda var heyecand a nasıl bakacgım bilemiyorum zaman bırazdaha olsa dıyorum bazen bazende vakıt gecse artık dıyorum.
insaalah canım yaklastık artık
:roflol: :roflol: Çok iyimiş yaa. Ben de akşama kadar komedi filmi gibiyim evde..
Bugün yanımda su bardağı varmış görmedim, tel çalınca bakmaya kalktım, su dökülmüş meğer. Suyum geldi diye bir wc ye koşuşum vardı kaydirigubbakcemile3
yarin amniyon sivisina bakacak.azalma vardida.azalmaya devam ettiyse sezeryan diodu.kilosuna bakmaz sanirim.normal kontrolum bayramdan sonra
ayyy hic gulecegim yoktu kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: Çok iyimiş yaa. Ben de akşama kadar komedi filmi gibiyim evde..
Bugün yanımda su bardağı varmış görmedim, tel çalınca bakmaya kalktım, su dökülmüş meğer. Suyum geldi diye bir wc ye koşuşum vardı kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun canım.tülbent gitti desene.kafa nereye gitti şeker.
kızlar ben çıkıyorum yoruldum artık yatayım biraz sabahta iş yerine gidicem işlerimi toparlayıp gelicem.hepinizi öpüyorum.sizinle olmak çok güzel.yarından sonra hep evdeyim arık daha rahat sohbet edeceğim.herkese iyi akşamlar.
kızlar şimdi geldim doktordan. daha önceki bütün ultrason görüntülerini götürdm ki bu görüntülerin bikaçı farklı doktorda çekilnesine rağmen haftası aynıydı. bu doktorda madem hepsi birbirini tutuyo o zaman biz szinkini 35+3 kabul ediyoruz dedi. 24.hfatdan sonra yapılan ölçümler hafta bilgisi vermede yetersizmiş çünkü bebeğin iriliğine yada minyonluğuna göre değişebiliyormuş.. yani nilimin haftası 35+3 fakat kafası biraz küçük olacakmış ve eğer doğum zamanını beklerse 3200 civarı doğparmış...gelen kanama da doğumun başlama ihtimalinin bir işaretiymiş açılmalardan dolayı deforme olduğu için kan gelmiştir dedi.. 1 haftaya kadar gelmezse tekrar bi sorun yok dedi. ama tekrar ederse doğum olabilir dedi. 1 hafat dikakt edicekmişim kendime ve cinsel ilişki yasakmış... bu doktora da ilk defa gitmiştim... doktorun yaklaşımı da iyiydiii.. her hafta çağırdı nst ye girmek için... durumlar böyle kızlar... inşallah hayırlısıyla ve sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza...
Slm kısslar. Bugün evde temislik vardı, bi de doktora gittim, iftar hazırladım derken bu saat oldu. Ama öldüm yaniii.
Dr. herşey yolunda bi sorun yok dedi. Tombiğim 3 kilo olmuş. Suyum gelse bile sancıların sıklaşmasını beklicekmişiz hastaneye gitmek için. 24 saate kadar hiç bişiy olmazmış.
Bi de beni nst ye bağlamıyolar yaa. Sadece bebeğin kalp atışlarını dinliyolar. Çıkarken nst ne kadar diye sordum kıza 170 TL dedi. Çok değilmi yaaa, siz ne kadar veriyosunuz
ohhh maşallah tosun paşa olmuş kızzsen yine de suyun gelince hastaneye bi git bence. hastane zaten gerekeli görürse seni eve geri yollar. benim içime asla sinmez bekleyemem sancılarımın sıklaşmasını şahsen, sen de bekleyemezsin gibime geliyor kafamçokkarıştı
bu arada gülicim nst fiyatı ne o öyle yaaa. benim muayene paramın 7 katı maşallah yani hangi hastaneye gidiyosun sen allahaşkına? doğumu kaça yapçan çok merka ettim he..
ben 8 tl veriyorum net için..
Kızlar valla bebek kılo alsın dıye baya yıyorummmm..ama sÜt İÇmıyorum
Kızlar valla bebek kılo alsın dıye baya yıyorummmm..ama sÜt İÇmıyorum
opuyorumnanaktankıslar nabersiniz
canım takılma o kadar kilosuna benim kuzenım 39.haftada 2100gr dogmuş küvezde de kalmamış gayet saglıklı bı bebekmiş şimdi görsen kızı 16 yasında masallahı var abisi 4700dogmuş en ufacık seyden hasta olur ona bişi olmuo takılma canım ama süt iç ben zorla içmeye baslayalı daha cabuk kilo alır oldu
bend e hiç süt içmiyorum süt kilo yapıyormu gercekten.. içeyim bari zorlada olsa meyvelı falan
bayanlar herkese merhaba
ben aslında eylül annesiyim. neredeyse tüm eylül anneleri doğurunca yalnız kaldım :gitme: sizlerin heyecanına eşilk edebilir miyim?
tahmini tarihim 25 eylül ama 2 ekime kadar yolumuz var bakalım :hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?