2009 Ekim Anneleri

sona yaklaştıkça duygu yoğunluğu yaşıyoruz galiba.insan bütün duyguları aynı anda yaşıyo.doğum korkusu bebek sevinci.anne olmanın heyecanın hepsi birbirine karıştı.

yarin amniyon sivisina bakacak.azalma vardida.azalmaya devam ettiyse sezeryan diodu.kilosuna bakmaz sanirim.normal kontrolum bayramdan sonra

ayyy hic gulecegim yoktu kaydirigubbakcemile3

:dance::dance:

SENINKI DAHA KOMIK SUYUN GELDİ HEEE :roflol::roflol:

geçmiş olsun canım.tülbent gitti desene.kafa nereye gitti şeker.

YA KEREM KOMŞUYA GITTI O YOKKEN ORTALIĞI TOPLIM DEDIM HIZLI HIZLI EE ACELE İŞE ŞEYTAN KARIŞTI :roflol:

kızlar ben çıkıyorum yoruldum artık yatayım biraz sabahta iş yerine gidicem işlerimi toparlayıp gelicem.hepinizi öpüyorum.sizinle olmak çok güzel.yarından sonra hep evdeyim arık daha rahat sohbet edeceğim.herkese iyi akşamlar.

İyi dinlenmeler canım...

geçmiş olsun bahaircim sonuçların normal çıkmasına sevindim, aklım sendeydi bugün.. bu doktor içine sindiyse devam edebilirsin belki de.. en son doğurcam derken nazar değdirdin kendine gördün mü? :)) bi de şu yüzme olayını da 1 hafta falan yapma derim ben. zorlama hiç kendini. bol bol dinlen canım..

ohhh maşallah tosun paşa olmuş kızz sen yine de suyun gelince hastaneye bi git bence. hastane zaten gerekeli görürse seni eve geri yollar. benim içime asla sinmez bekleyemem sancılarımın sıklaşmasını şahsen, sen de bekleyemezsin gibime geliyor kafamçokkarıştı

bu arada gülicim nst fiyatı ne o öyle yaaa. benim muayene paramın 7 katı maşallah yani hangi hastaneye gidiyosun sen allahaşkına? doğumu kaça yapçan çok merka ettim he..
ben 8 tl veriyorum net için..

Kıss benim dr. o kadar rahat ki. Kendi hergün doğum görüyo ya bizde öyleyiz sanıyo heralde. Suyun foş diye patlar bacaklarından bayağı akar diyo. Sakin ol, ılık bi duş al, sancılarının sıklaşmasını bekle diyo. Mesela dedim su geldikten 1-1,5 saat sonra gelsem bebek sıkıntıya girermi. Yok diyo 24 saate kadar hiç bişiy olmaz. Sancıları evde çekmen senin için daha iyi diyo. Ben bırak foş diye su akmasını ufacık leke görsem 30 dk. sonra hastanede biterim kaydirigubbakcemile3

Yaw canım nst olayını hiç annamadım. Ama bağlamıyolarda zaten. Bi dahakine 38+5 te gitcem zaten nerdeyse doğumda bağlıcaklar heralde bi tek. Doğumda 2 ile 3 arası bişey olcak canım yapcakları işleme göre. Aslında çok fazla vermek istemiyom ama şu aşamada değiştirmek çok zor geliyo.

Kızlar valla bebek kılo alsın dıye baya yıyorummmm..ama sÜt İÇmıyorum

canım takılma o kadar kilosuna benim kuzenım 39.haftada 2100gr dogmuş küvezde de kalmamış gayet saglıklı bı bebekmiş şimdi görsen kızı 16 yasında masallahı var abisi 4700dogmuş en ufacık seyden hasta olur ona bişi olmuo takılma canım ama süt iç ben zorla içmeye baslayalı daha cabuk kilo alır oldu

bend e hiç süt içmiyorum süt kilo yapıyormu gercekten.. içeyim bari zorlada olsa meyvelı falan

bayanlar herkese merhaba
ben aslında eylül annesiyim. neredeyse tüm eylül anneleri doğurunca yalnız kaldım :gitme: sizlerin heyecanına eşilk edebilir miyim?
tahmini tarihim 25 eylül ama 2 ekime kadar yolumuz var bakalım :hulya:

hoşbulduk zemuszemus

kıslar süt sadece bebiş kilo alsın diye değil kemik gelişimi içinde o kadar önemli... ayrıca biz de ne kadar kalsiyum olursa bebişlerimiz için o kadar iyi...
haydi kısslar süt içmeye kaydirigubbakcemile3 ( haydi çocuklar aşıya gibi :) )

bend e hiç süt içmiyorum süt kilo yapıyormu gercekten.. içeyim bari zorlada olsa meyvelı falan

valla benim hala sütten midem bulanıo önceden peynirle yogurtla kapamaya calışıodum acıgı ama dr kızdı içmeye basladım dr bile farketti bak önceden güne 25 gr düşüodu aldıgı kilo bu hafta güne 35 gr almış neredeyse dedi ama pekmezde yemeye basladım ben hangisinden tam bilmiorumkaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canım opuyorumnanaktan

ne demek bizde herkese yer var :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…