hoşbulduk zemuszemus
kıslar süt sadece bebiş kilo alsın diye değil kemik gelişimi içinde o kadar önemli... ayrıca biz de ne kadar kalsiyum olursa bebişlerimiz için o kadar iyi...
haydi kısslar süt içmeye kaydirigubbakcemile3 ( haydi çocuklar aşıya gibi :) )
bayanlar herkese merhaba
ben aslında eylül annesiyim. neredeyse tüm eylül anneleri doğurunca yalnız kaldım :gitme: sizlerin heyecanına eşilk edebilir miyim?
tahmini tarihim 25 eylül ama 2 ekime kadar yolumuz var bakalım :hulya:
dur gidip içiyim bari bir bardak, gaza geldim şimdihihoyyyt
benım 30gram alıyor günde ama suan nasıl bilemem.bende peynir yıyordum. tesekkur ederim cnm.bende ıceyım umarım cıkarmammvalla benim hala sütten midem bulanıo önceden peynirle yogurtla kapamaya calışıodum acıgı ama dr kızdı içmeye basladım dr bile farketti bak önceden güne 25 gr düşüodu aldıgı kilo bu hafta güne 35 gr almış neredeyse dedi ama pekmezde yemeye basladım ben hangisinden tam bilmiorumkaydirigubbakcemile3
hosgeldin canımbayanlar herkese merhaba
ben aslında eylül annesiyim. neredeyse tüm eylül anneleri doğurunca yalnız kaldım :gitme: sizlerin heyecanına eşilk edebilir miyim?
benım 30gram alıyor günde ama suan nasıl bilemem.bende peynir yıyordum. tesekkur ederim cnm.bende ıceyım umarım cıkarmamm
bayanlar herkese merhaba
hoşbulduk arkadaşlar a.s.
bu süreci birlikte gecirmek o kadar güzel ki... ben öğrendiklerimin çoğunu bu sohbetlerde öğrendim. keyifle odalarımızı, hediyeliklerimizi hazırladık, ihtiyaclarımızı aldık. umarım sizlerin de bekleme ve hazırlanma süreci keyifle geçiyordur...
hoşbulduk arkadaşlar a.s.
bu süreci birlikte gecirmek o kadar güzel ki... ben öğrendiklerimin çoğunu bu sohbetlerde öğrendim. keyifle odalarımızı, hediyeliklerimizi hazırladık, ihtiyaclarımızı aldık. umarım sizlerin de bekleme ve hazırlanma süreci keyifle geçiyordur...
hoşgeldin ilkaycım a.s.
görünce miniğini haber ver bize hemen opuyorumnanaktan
evet ninocum çoğu şeyi birbirimizden öğrendik kaydirigubbakcemile5
şekerlerrrrrrrrrr napıyorsunuz dora bebek ve annesi geldi opuyorumnanaktan
evet canim artik zaman daraldi bizlerinde cogu hazirligi bitti artik beklemeye basladik :) eylül annelerini ben cok takip ediyordum :)) onlarin günü azaldikca sira bize geliyor diye heyecanlaniyorum artik dogursunlar diyede dua ediyordum :)
şekerlerrrrrrrrrr napıyorsunuz dora bebek ve annesi geldi opuyorumnanaktan
şekercim dora bebekte işte şimdi meyve yedi oynaşıyo çılgın oğlummm
ilkayımm canımm benim bizde oturuyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?