2009 Ekim Anneleri

dur gidip içiyim bari bir bardak, gaza geldim şimdihihoyyyt

benım 30gram alıyor günde ama suan nasıl bilemem.bende peynir yıyordum. tesekkur ederim cnm.bende ıceyım umarım cıkarmamm

hosgeldin canım

merhaba kizlar iyi aksamlar .... nasilsiniz ?

benim yarin randevum var nst baglanacam ayrica minigimi görmeyi özledim , insallah hersey yolundadir

eylül anneside gelmis hosgelmis aramiza iyiki hepsi dogurmaya basladi :))))))))

hoşbulduk arkadaşlar a.s.
bu süreci birlikte gecirmek o kadar güzel ki... ben öğrendiklerimin çoğunu bu sohbetlerde öğrendim. keyifle odalarımızı, hediyeliklerimizi hazırladık, ihtiyaclarımızı aldık. umarım sizlerin de bekleme ve hazırlanma süreci keyifle geçiyordur...

evet canim artik zaman daraldi bizlerinde cogu hazirligi bitti artik beklemeye basladik :) eylül annelerini ben cok takip ediyordum :)) onlarin günü azaldikca sira bize geliyor diye heyecanlaniyorum artik dogursunlar diyede dua ediyordum :)

hoşgeldin ilkaycım a.s.

görünce miniğini haber ver bize hemen opuyorumnanaktan

evet ninocum çoğu şeyi birbirimizden öğrendik kaydirigubbakcemile5

canim senin safak 11 oy masallah insallah hayirlisi ile dogum yapar minigini kucagina alirsin

ilkaycım senin de haftan ileriymiş epey... ekimin öncülerinden olacaksın
ben de temmuz-ağustosun doğum hikayelerini ezberlemiştim!
bizde sezeryan sayısı çok olunca hep erken haftalarda doğumlar gercekleşti... neyse herkes halinden memnun
ben biraz daha kalsın büyüsün istiyorum kızım :icecream:

şekercim dora bebekte işte şimdi meyve yedi oynaşıyo çılgın oğlummm

ilkayımm canımm benim bizde oturuyoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…