gozun aydın canım. darısı basımıza.simdi seninki tam olarak kac hafta kac gunluk? ticker da tam okunmuo
kizlar inanin cok guzel birsey bebegi boyle gormek ilk gittigimde daha nokta gibiydi :)))))))) simdi eli ayagi basi belli bizim küçük çekirgenin esim benim küçük çekirgem diyor , doktora bu bebek sagdami soldami dedim , doktor henuz bu kadar kucuk bebeklerin sagi solu belli olmaz dedi kaydirigubbakcemile3 ama ben sag tarafimda boyle biraz daha sis gibi hissediyordum dedim , bu normal dedi bebekler döner bir sag bir sol yapar dedi
kızlarrr kıyafetleriniz oluyormu ben kilo en fazla 1 kilo almışımıdr ama karnım çıktı ve pantolonlarım acayip derece rahatsız ediyor bu haftadan sonra giyebilceğimi sanmıyorum düğmlerim açık geziyorum hep bide zayıfım şimdi hamile kıyafeti nasıl bulcam derdi başladı
:))))))) bende senin gibi geziyorum canim , ama 2-3 hafta önce bir kac boyle hafiften bol pantalon almistim onlarida sevmiyorum :bbo: bazen kendi giydiklerimi giyiyorum onunda onu acik kaliyor bazen diyorum disarda bir gören olsa boyle rezil olacagim , hamilelik icin daha sanki erken gibi benim birazcik göbegim cikti o kadar ama belden ayarlamali pantolanlar var ondan bakacagim bende hafta sonu
ya kızlar ben kıyafet konusunda şuan hiç bir problem yaşamıyorumm...hala oluo kıyafetlerim..hala kilo almamışım zaten..ümitle bekliyorum kilo almayı...hafif bir göbüşüm var o kadar....
bende kilo almamisim canim zaten iki kilo kaybetmistim geri eski kiloma gelmisim anca , zaten bende normalde kilolu degilim 58 kiloyum citi piti birseyim :))))))) arkadaslar bana diyordu senin bebek acliktan gelismez falan diye ama doktor bugun simdi henuz kilo icin erken dedi bir iki haftadan sonra yavas yavas baslarsiniz kilo almaya dedi , benim oyle pek istahim yok zaten ilerki aylarda belki durum degisir
cnm benim eşimin iş yaptığı yer olduğu için fiatda indirim yapıyorlar... mesela 6 martta gittiğimde rennkli ultrasona 17 tl ödedimm...sen gittiğin yeri arayıp yinede bir fiat hakkında bilgi al..çünkü bazı arkadaşlar ikili test fiatına 300-350 diolardı....yerimseniben
şimdi aradım canım hastaneyi. 130 tl test ( 2li test ) 120 muayne parası toplam 250 tl tutuyomuş yani 2 li test için. çok teşekkür ederim tatlım
GüNAYDINNNNNNNNNNNN ARKADASLARRRRRR BEN GELDIMMMMMMM a.s.
merhaba güzel hamişler:CüvCüv:
merhaba güzel hamişler:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?