2009 Ekim Anneleri

ben bugünlere geldigime bile sükrediyorum daha erken dogumda yapma ihtimalim vardi :) ama artik o dönemi atlattik simdi ne zaman isterse gelsin dogurasim var zaten :) sen masallah sabirlisin bu konuda kalsin 11 gun daha insallah

ilkaycım hosgeldin canım hayırlı haberlerle gel inşallah

hosbuldum tatlim amin canim insallahhhhh:Saruboceq:

su geldikten sonra duş alıp toparlanabilirsin o kadar vaktimiz var. ben de öyle yapıcam çünkü. çoğu kişi de öyle yapıyor. bişey olmaz diyosa haklıdır gerçi de tecrübesiz olduğumuz için tırsıyoruz işte napalım. sancıları evde çekmek daha akıllıca zaten. tecrübeli olan anneler evde çekip gidiyorlar ne güzel. biz de öyle soğukkanlı olabiliecek miyiz bakalım görücez:)
anammm ne bu ya 2-3 bin e doğum mu olur ya kuş mu konduruyolar valla tavuk gibi yoluyolar insanı ya. ama dediğin gibi bu saatten sonra yapacak birşey yok..

şekercim dora bebekte işte şimdi meyve yedi oynaşıyo çılgın oğlummm

ilkayımm canımm benim bizde oturuyoz

:)))))) afiyet olsun sana ve minik pasaya demek meyvayi cok seviyor oynasiyor annesizemuszemus ah onlar melek varya ALLAH im hepimizin bebegini bize , bizleride onlara bagislasin

amin ilkayım aminn hayırlısıyla bi kucağımıza alsak şu bebişlerii

hoşbulduk arzucum napıyor oğluşumuz

iyi ne yapsın canım bugün biraz uysal oğluşum, dondurma yedirdim ona bakalım ne olacak kaydirigubbakcemile3

baharcım bak yine sölüorum bebişin minyon çok güzel bi kız olacak maşalllah ona......yerimseniben
gülicancım maşallah tosuncuğunaaa

hoşgeldin seldusummm ekledigim orgu modellerini gordunmu canım sennn opuyorumnanaktan

arzucumm opuyorumnanaktan

mrb kızlar..

ya bana da su geldıkten sonra duşa girme dediler sudan mikrop kapılabılme ıhtımali varmış ... eşimde arkadan kadın doğumcu kadar bılgın oldu valla diyo :)

naloşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

arzucum naptı yedi dondurmayı

bahair nasılsın seker nilimiz nasıl

yok kıs daha ses seda gizoşşş... ancak poposunu kaldırıyor kaydirigubbakcemile3

nazcım hoşgeldin opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…