ilkaycım senin de haftan ileriymiş epey... ekimin öncülerinden olacaksın
ben de temmuz-ağustosun doğum hikayelerini ezberlemiştim!
bizde sezeryan sayısı çok olunca hep erken haftalarda doğumlar gercekleşti... neyse herkes halinden memnun
ben biraz daha kalsın büyüsün istiyorum kızım :icecream:
ilkaycım hosgeldin canım hayırlı haberlerle gel inşallah
Kıss benim dr. o kadar rahat ki. Kendi hergün doğum görüyo ya bizde öyleyiz sanıyo heralde. Suyun foş diye patlar bacaklarından bayağı akar diyo. Sakin ol, ılık bi duş al, sancılarının sıklaşmasını bekle diyo. Mesela dedim su geldikten 1-1,5 saat sonra gelsem bebek sıkıntıya girermi. Yok diyo 24 saate kadar hiç bişiy olmaz. Sancıları evde çekmen senin için daha iyi diyo. Ben bırak foş diye su akmasını ufacık leke görsem 30 dk. sonra hastanede biterim kaydirigubbakcemile3
Yaw canım nst olayını hiç annamadım. Ama bağlamıyolarda zaten. Bi dahakine 38+5 te gitcem zaten nerdeyse doğumda bağlıcaklar heralde bi tek. Doğumda 2 ile 3 arası bişey olcak canım yapcakları işleme göre. Aslında çok fazla vermek istemiyom ama şu aşamada değiştirmek çok zor geliyo.
şekercim dora bebekte işte şimdi meyve yedi oynaşıyo çılgın oğlummm
ilkayımm canımm benim bizde oturuyoz
su geldikten sonra duş alıp toparlanabilirsin o kadar vaktimiz var. ben de öyle yapıcam çünkü. çoğu kişi de öyle yapıyor. bişey olmaz diyosa haklıdır gerçi de tecrübesiz olduğumuz için tırsıyoruz işte napalım. sancıları evde çekmek daha akıllıca zaten. tecrübeli olan anneler evde çekip gidiyorlar ne güzel. biz de öyle soğukkanlı olabiliecek miyiz bakalım görücez:)
anammm ne bu ya 2-3 bin e doğum mu olur ya kuş mu konduruyolar valla tavuk gibi yoluyolar insanı ya. ama dediğin gibi bu saatten sonra yapacak birşey yok..
hoşgeldin seldusummm ekledigim orgu modellerini gordunmu canım sennn opuyorumnanaktan
arzucumm opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?