2009 Ekim Anneleri

baharcım bak yine sölüorum bebişin minyon çok güzel bi kız olacak maşalllah ona......yerimseniben
gülicancım maşallah tosuncuğunaaa
inşallah lalim hepimiz sağşıkla alırız kuzucukları kucağımıza

iyi canım sen nasılsın nilimiz nasıl?
valla öğlenden beri kıpır kıpır tembihledim ona bugün çok hareket etki sana bişey oldu diye korkmıyım dedim. oda kıpır kıpır oynuyo:)

biz geldiiiiik opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hoşgeldiniz canım

bahairr kötü şeyler düşünme yaastress yapma noldu hayırdırr neyi takıon kafanma canımm

arzucumm o zaten bi yerlerini çıkarıyolar ya bayılıyomm göbişime bakmaktan kendimi alamıyomm :)))

naz ii istirahatlar canımmm

arzucumm o zaten bi yerlerini çıkarıyolar ya bayılıyomm göbişime bakmaktan kendimi alamıyomm :)))

naz ii istirahatlar canımmm

aynen canım :)) bu arada şimdi sağ yumurtalğıma doğru bi tepik yedim sorma hoplattı resmen yerimden kaydirigubbakcemile3 dondurmanın gücü delikafadulden

baharcım yapma canım stres yaaa...

bahairr kötü şeyler düşünme yaastress yapma noldu hayırdırr neyi takıon kafanma canımm

düşünmemeye çalışıyorum... gizemcim bebiş biraz minyonmuş zaten bide şimdi doğrsa iyice küçük doğacak... inşallah zamanını beklerr minik fare....
bide bugünki doktor ölçümüne göre 33 haftalık çıktı buda erken doğum anlamına geliyo ya o tedirgin etti...

bahaircimm canımm minyon olsun sağlıklı olsun çok büyükk kilolu doğurcan diye bişi yok annesi bol bol emzirirsen onu kocaman edersin doğdumu sütün yarasın yeter annesi üzülme ii düşün meleğin sağlıklı olsun yeter endişe yapma üzme kendini ve kuzunu saülıkla gelsin nilimiz inş.

arzucum benimkide bazen kasıklarıma vuruyo kıvranıyom yaramaz olcek bu oğlanlar galiba

buketcim ne sürüyosun canım cildine

Son düzenleme:
kızlar su gelme olayından sonra 24 saatte doğum gerçekleşio olayı bence kişiden kişiye değişio......benim suyum gelmişti ilk doğumda ve 2 saati su gelmesi v.s.2 saati sancı 4 saat.....benim suyum az az gelmiştiii....yerimseniben

:1shok: diyosunki o zaman doooğru hastaneye deil mi lalimmm ?

kıslar sarı örtü hakkında ne düşünüyosunuz bebişler içinn

lalimm ilk bebeğinde öerttünmü

:1shok: diyosunki o zaman doooğru hastaneye deil mi lalimmm ?

bence kesinlikle doğru doktora....
çünkü suyum gelmeye başladı dr.aradım bekle dedii...bekledim aama su devamlı azar azar gelio...dr.tekrar ardım toplan gel dedi...hast.gittiğimde açılma başlamıştı hemen sancı bölümüne aldılar....kilo boy vs.. onlara baktılar...ve suni sancıda vermediler bana...çünkü açılmam 5 cm.disonra 8 oldu ve 2 saatlik sancıyla kızım dünyaya geldi...:asigim:kesinlikle kişiden kişiye değişiyor.....
arkadaşım haziranda doğum yaptı....gece 2 gibi nişanı gelmiş...ve hemen hast. gitmiş..oğlu saat sabah 7 de doğdu.....yerimsenibennişandan sonra 1- 2 gün vs. bence kişiden kişiye değişio bu olaylarr...:1rolleyes:.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…