kıslar sarı örtü hakkında ne düşünüyosunuz bebişler içinn
lalimm ilk bebeğinde öerttünmü
kızlar su gelme olayından sonra 24 saatte doğum gerçekleşio olayı bence kişiden kişiye değişio......benim suyum gelmişti ilk doğumda ve 2 saati su gelmesi v.s.2 saati sancı 4 saat.....benim suyum az az gelmiştiii....yerimseniben
ilk doğum 12 saat falan sürüyor normalde, yani ilk açılma başladığı andan itibaren, başlangıçtaki sancıları anlamıyosun zaten, hafif hafif kasılma gibi oluyor, ama ikinci doğumda herşey çok hızlı gelişebilir dedi dr. yani bizim o kadar vaktimiz olmayacak galiba. annem kardeşimi 2,5 satte doğurmuş. o yüzden ben bişeyler hissettiğim anda direk hastaneye atıcam kapağı. sonra yollarda doğurmıyım bi dekaydirigubbakcemile2
kıslar sarı örtü hakkında ne düşünüyosunuz bebişler içinn
lalimm ilk bebeğinde öerttünmü
canım benim ilk doğumum suyumun gelmesi sancı 4 saat...toplam herşey 4 saatin içinde oldu ve bittiiiyerimseniben....
lalim bana öle dedilerr sarılık olmasın diye örtülüyomuşbana saçma geldi ama kayınvalidem koymamız gerek dedi kafam karıştı yaaaa
e süpermiş, benim neredyse 24 saat sürdü ilki...suyum falan da gelmedi, doğumhanede dr patlattı.
lalim senin ilk doğumun normalmi olmuştu?
evet canım ama anneminde doğumları çok kolay olurmuş...belkide genetik...inşallah bu bebişimde beni ve kendini yormadan hemen gelirrrr:asigim:
evet baharcım normaldiii...inşallah buda normal olarrr:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?