2009 Ekim Anneleri

lalimm ii gecelerr

hazirancım sanada kolay gelsin çok yorma kendini

seldacım bende uyumak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm yaa

canlarım burdasınız demiii
geldiimmm bende kociş oturdu ondan kalmak zorunda kaldım

seldusum dur gosterim ben resimleri

seldusum canım yaa 6617 ve 6618 cu sayfalara eklemiştim resimleri önizlemeli olarak alıntı yapılmıyorr

gizoşummmmmmmmm kocişin işi vardı pcdee Kalkar kalkmaz oturdum hemen kaydirigubbakcemile3

ne bu sarı ortu meselesi gizoşşummmCADIARZU neden kafanı karıstırdı canım benimm

bebek sarılık olmasın diye naloşumm büyükle diyolarkii sarı örtü örtmek gerek yüzüne bebeğinn ama sarı örtü örtersek nasıl anlıcaz allah korusunnn

hımmmm sarı bir ortuyle gecermiymiş valla bende bilmyrm konuyu gizoşummmm deneye biliriz kotu bişi olmaz herhaldee
yaa beni daha cok nasıl Banyoo yapıcak korkusu sardııı elletemem ben simdi kimseye pamukla silsem yetmezmi olusumu :)))))))

iyi uykular baharcımmm Allah rahatlık versinn

ayy bayıldım cook güzeller yaaaa.....hele tulumlar cok güzel
hırkamıs oldu cok kazak örecem minicik insallah altına da küçük bi kot kurbana bayramına insallah :)))))

gizoşum hurafeden ibaret o sarı örtü meselesi...
eskiler bebeğe örterlermiş ama örtü sarı olduğu için bebeğin cildindeki sarılık belli olmazmış onlarda geçti sanırmış... bi doktor sitesinde okumuştum bunu kesinlikle yapmayın diyor... Allah korusun :Saruboceq:

bahaşircim ii geceler canım sıkma canını sağlıkla al kucağına inş. nili sizi öpüyoruz

naloşumm bende bilmiyom yaa işte 2 . bebişleri olanlara soruyom bende acaba ilk bebişte kullandılar mı diye

arzucum yapmayın diyoda bu benim kayınvalide illa koymak lazım diyo onasıl olcek allahım yaa neyse cuma günü doktora bebaer gitcez doktorun yanında sorarımmm bende

Son düzenleme:
bebek sarılık olmasın diye naloşumm büyükle diyolarkii sarı örtü örtmek gerek yüzüne bebeğinn ama sarı örtü örtersek nasıl anlıcaz allah korusunnn

geldim biraz dinleniyim.
cnm üstüne sarı bişey örtüver, baştan aşağı sarı giydirmene gerek yok ki. ben aslında buna bi açıklama da buldumkafamdan: hani sarılık olan bebeğe ışık terapisi yapıyolar ya başka tedavisi yok çünkü, bu sarı örtü de ışığı yansıttığı için sarılığı engelliyor olabilir. (valla bilimsel bi yanı yok tamamen benim varsayımım) adet yerini bulsun sarı bi bez bulundur yanında, sonradan yapmadım demezsin.

ii de bişey diyecem sarılığı nasıl anlamzlar yaaa sarılık sadece bebğin yüzünün sarı olması deilki gözlerinin içi sarı oluyor allah korusun....

nesse ben cıkıyorum kıslar size ii muhabbetler insallah bu gecede uyuyabilirm öptüm cok hepinizi...

hazirancım korkuyorum yaa endişemi anlatabiliyormuyum canımm off yaaa

aybikecim hoşgeldin dadlum nasıl güzeller güzeli kızımız

seldusum ii geceler şekrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…