2009 Ekim Anneleri

hazirancım korkuyorum yaa endişemi anlatabiliyormuyum canımm off yaaa

aybikecim hoşgeldin dadlum nasıl güzeller güzeli kızımız

seldusum ii geceler şekrim

anladım şekerim ben seni.
ama bi örtüden bebeğin sarılık olduğu anlaşılmaz mı canım? o kadar da değil bence, yine de sen bilirsin, nasıl rahat ediceksen öyle yap tabi.

selam kıslar napıyosunuzzzzz

gizemcim o sarı örtü olayını bizde sarı battaniye kullanarak uygulanıyo mesela benim annemde her torununa sarı battaniye hazırlatır mevsimine göre okadar yani ama öyle yüzüne örtülcek diye bişey duymadım hakkaten

selamlar kızlar ben yarın oğluşumu görmeye gıdıcem ne kadar oldu acaba en son 20 gun önce 2230 gr miniğim cok korkuyorum gerıden gelıcek dıye..... ne kadar olmuştur kızlarr?**

ayy bayıldım cook güzeller yaaaa.....hele tulumlar cok güzel
hırkamıs oldu cok kazak örecem minicik insallah altına da küçük bi kot kurbana bayramına insallah :)))))

nesse ben cıkıyorum kıslar size ii muhabbetler insallah bu gecede uyuyabilirm öptüm cok hepinizi...

oyy bende cok begendim ama burda Hava hala cok sıcak 10 gun sonra işlerim biraz biraz birkac hırka yelek işlemiştim zatenn ama bunlar cok guzeller daha ne modeller vardır Allah bilir

iyi geceler canımm iyi uykular opuyorumnanaktan

slmm kızlarrrr çok uykum var ama uyuyamadımmm bi size baakam dedimm tv açtımm cnn türkü isliooormmm cemil ipekçi varr kaydirigubbakcemile2

naloşumm valla teyzesi olarak benim oğlumada patik örr başka bişi istemem bana ne bananee sırnaşık şey

hazirancım benim için örtmemekten yana ama anneyide kırmak istemiyom tatlımm şimdi tatsızlık çıksın istemiyom 50 yaşında kadın bi tane büyütmüş en azından galiba örtcemmm allahım nolur bişi olmasınn ayy şimdide bunun için uyuamamm

papatyalımm galiba herkesinn adeti başka şu konuda

aybikecim afiyet olsun tatlımmm

mavişim hg

kızlar sarı ortu yuzune yapısacak sekılde deıl besıgın üstune cıbındırık gıbı ışıgı sarı yansıtması için zatan sarılıgın da ışıktan baska tedavısı yok allah korusun hastahaneye bile yatırsalar sadece florasan lambanın altında tutuyolar dkr dıyomuş kı bol bol emzırın ve gunduzlerı bıle ılk 3 gun ışıgı kapatmayın ben öyle yapıcam sarı ortu de ortucem denemekten ne cıkar keske demekten daha ıyıdır dıye dusunuyorum ben

nisannurr canımm hg gündüz ışığı yansıttsın diyemi kapatılmıcak :uhm:

iyi geceler kızlar biz azıcık dinlendik kızımlan geldik 1de babamız gelcek o gelene kadar size bakayım ne yapıosunuz

gizemcim ben yüzüne örtmek istemiıorum o örtüyü ya sarı bi battaniye aldım onun yerine kimseyi kırmayayım die

mafoldumbençok canım sıkılıyor kızlarr yaaa zaman geçmiyooor sankiiiii mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

kızla36+3 olduk 1 ekimde sezeryanla gelecek oğlum.ama dr. izinde 28 eylüle kadar ve endişeleniyorum ya dr gelmeden oğlum gelirse diye.dua ediyorum Rabbim inşallah vaktinde gelir bebeğim.zaten zor ve geç gelen bi bebek oldu bizim için.hiç bişeyin riskli olmasını istemiyorum.doktorumun verdiği tarihe göre 38+5 gibi sezeryan oluyo.burdaki yazıları okuyorum ve kaygılanıyorum.normal doğumda bile 38. haftada yapanlar oluyomuş.bizim normal doğum tarihimiz 10 ekimdi, sezeryan olunca 1 ekim oldu.bende 1 tane 6 cm büyüklüğünde myom var ve rahim ağzına yakın onun için sezeryan olacak.

bizde hiç yok o sarı örtü muhabbetleri:S
zaten batıl inançlar aman yapalım ne olur ne olmazla yerleşiyor hayatımıza ..
benim kayınvalidem bu konuda çok fena gelince terliklerimi düzenler hemen işlerimiz bu yüzden ters gidiomuş fln hayatını felç edioyor bu hurafelerle içinizi ferah tutun hastalık bu örtü kovacak değil..
doramı ve diğer bebikleri rabbim korusun inş musyasın zeynebide tez zamanda şifa bulsun kanı canı şenlensin inş.
neyse ben babimin yanına gidiorum eccük daha ..aklım ordayken burda sabit oturamıyorum ne yazıkki
hepinizi kocaman öpüorum selametle kalın..

mavişimmm canım sıkma canıını üzme meleğini zaman bencede geçmiyor hiçç mafoldumben

pınarcım sağlıcakla gelsin oğluşlun tatşlımmm

aybikecim iii dilekelrin için çok teşekkür ederim allah meleklerimize uzun sağlıklı ömürler veirr inşş..

Son düzenleme:
naloşummmmmmmmmmmm nerdesinn dadlummmmmmmmmmmmmmm

hazirancım ii geceler tatlım yarın hayırlı haberlerle bekliyoruz seni inş.

gizoşşummmmmmm
iyi geceler bitanemmmm ben cıkıyorumm uykum geldi acaip opuyorummmmmmmmm kocaman canım benim seni ve doramı teyzesi yer onu baslayım ormeye gonderirim orerim inş. teyzosumada

naloşummmmmmmmmmmmm sağol canım teşekkür ederim ttatlımm allah rahatlık versin sana ve minnoş oğluşiuna opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…