2009 Ekim Anneleri

günaydinlar sekerler.opuyorumnanaktan
dün giremedim. bebisim gayet iyiymis. 2500-ila 2900 gr arasi.yalniz benim doktor biraz dengesiz oldugundan herzaman farkli konusuyor atistim biraz. bi bebek cok iyi gelismis diyor. sonra gittigimde bebegin gelisimi durmus diyor hastaneye yolluyor yatiya. sonra dün gittim yine bebek iyi büyüyor dedi deli. bende nasi beslenicemi sasirdim yavvvv.
Bana seker yüklemesi yapmisti biraz yüksek cikti özellikle israrla sormustum nasil sonuc diyet olcekmi diye ama hicbisey söylememisti diyet filan yani hafif yükseklik var ama öneml degil demisti. simdi dün gittigimde ben sana hastanede büyük test yaptir demistim diyor. birde tereyagi gibi üste cikmaya calisiyor. sucunu üstüme yikmaya calisti tepem atti cok fena... deli kadin yaaaa. hamileligimin sonlari olmasa hemen degistirirdim doktoru.

Sonuc itibariyle bugün yine büyük seker yüklemesi yapilicak hastanede. bakalim sonuc ne cikar.

günayıdn ebn olsam hemen değiştirirdim dr son haftası olsun bul bi dr anlat herşeyini dengesizle uğraşılırmı benim moralimi bozar daha çok iyi dayanıyorsun bence..

BU ARADA HERKESE GÜNAYDINLAR KANDıLıNıZ MÜBAREK DUALARINIZ KABUL OLSUN

seninde kandilin mubaarek olsun canim. iyi bi doktor bulsam degistiricem ama bildigim yok canim zaten 38. haftadayim 1-2 kere daha ancak gidicem.....

şimdi gördüm yurtdışındasın birde
neyse maşallahh 38 desin
şununun şurasında ne kaldı en fazla 10 gün daha
darısı başımıza inşallah sağlıcakla

ama harbiden dengesizmiş :)):
bi kaç kere okumuştum yazdıklarını da :)

:)) bencede görmesin..
benimde Allah'a şükür şimdilik sorun yok gibi
ama korkuyorum erken doğum olmasından
kolay bulmadım ben onu
birde bundan önce kaybım olduğu için
zaman geçtikçe içim rahatlıyor ama yinede işte ana yüreği :))
Rabbim inşallah senin haftana sağlıkla gelmeyi nasip eder bana
sonrada zaten sezeryanla kucağımda olur inşallahh

insallah canim llah yardimcin olsun. sen bol bol dinlenmene bak ve kendini yorma hicnbisiycikler olmaz. öncleikle kendini ve bebegi düsün bosver su is olcekmis bu olcekmis diye.. seninde fazla kalmamis üstesinden gelirsin insallah

günaydın kızlar..............yerimseniben...
barby maşallah canım bebişine....

günaydın kızlar nasılsınız.biz izine ayrıldık artık.şimdi iş yerine geldim işlerimi toparlayıp çıkıcam.

günaydın kızlar nasılsınız.biz izine ayrıldık artık.şimdi iş yerine geldim işlerimi toparlayıp çıkıcam.

günaydın....canım gözünaydın...doğuma kadar dinlen bencede...doğumdan sonra yorucu bir maraton başlıo çünkü....yerimseniben

günaydın....canım gözünaydın...doğuma kadar dinlen bencede...doğumdan sonra yorucu bir maraton başlıo çünkü....yerimseniben

valla canım dinleneyim artık.dünde kontrolümüz vardı 3 kg olmuş bizim tosuncuk.herhafta nst ye gircem artık.muayenem yok.doktorum dedi.herhangi bir belirti olursa.suyun gelirse kanaman olursa.bebek hareketlerinde durma olursa hemen gel dedi.
offfff korkmaya başladım iyicene.

maşallah sibelcim bebişine....
canım korkma hiç bi terslik olmadan sağlıkla kucaklıyacağız bebişlerimiziiiii..................

maşallah sibelcim bebişine....
canım korkma hiç bi terslik olmadan sağlıkla kucaklıyacağız bebişlerimiziiiii..................

inşallah canım.selede günümüz aynıymış.bizimki bir gün büyük.akşam gülicanlada konuştuk onunda oğlu olacak.oda aynı günde.hadi bakalım 3 ümüzde aynıyız.kiminki önce gelecek.

inşallah canım.selede günümüz aynıymış.bizimki bir gün büyük.akşam gülicanlada konuştuk onunda oğlu olacak.oda aynı günde.hadi bakalım 3 ümüzde aynıyız.kiminki önce gelecek.

evet canım hemen hemen doğum zamanlarımız birbirine yakın.....benim tahminime göre 29 eylülden itibaren heran gelebilir diye düşünüyorummm....tabi daha öncede gelebilir....:1rolleyes:hayırlısıyla gelsinlerde sağlıklı sıhhatliiii...öncesi sonrası önemli değil..........:asigim:

sibelcim gözün aydın canım :CüvCüv:

lahanabebek teşekkürler canım opuyorumnanaktan

hepimisin kadir gecesi mübarek olsun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…