- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
sibelcim gözün aydın canım :CüvCüv:
lahanabebek teşekkürler canım opuyorumnanaktan
hepimisin kadir gecesi mübarek olsun inşallah...
iyi sibelcim ne olsun oğluşun yumurtası bitmiş çıkıp markete gideceğim şimdi,sonra kahvaltı yaparısss...
sen nasılsın meleğin nasıl canım opuyorumnanaktan
günaydın güzeller herkesin kandili mübarek olsunn allah yardımcımız olsun rabbim kolay doğumlar nasip eder inşallah keyifler yerindedir umarım opuyorumnanaktan
amin canım inşallah sağlıcakla alalım yavruşlarımızı kucağımıza:Saruboceq:günaydın cici anneler herkesin kadir gecesi mübarek olsun inşallah herkes bebeğini kucağına sağlıkla alır Allah kimseye üzüntü , keder , dert vermez
günaydın canım.iyiyiz biz sen nasılsın.seninde kandilin mübarek olsun.Allah hepimize hayırlı kolay doğumlar nasip etsin.dularımızı kabul etsin inşallah.birbirimize bol bol dua edelim bu gece.
slm arkadaşlar size semiha şakir doğum evinden yazıyorum..şiddetli kaşıntılarım vardı c.tesi günü buraya geldim tahlil falan vermek için 4 gündür hala buradayım gebelikte kolikten şüpheleniyorlar.daha teşhisin sonuçlanmasını bekliyoruz... dua edin kadir gecesinin hürmetine...
slm arkadaşlar size semiha şakir doğum evinden yazıyorum..şiddetli kaşıntılarım vardı c.tesi günü buraya geldim tahlil falan vermek için 4 gündür hala buradayım gebelikte kolikten şüpheleniyorlar.daha teşhisin sonuçlanmasını bekliyoruz... dua edin kadir gecesinin hürmetine...
hastalığın adı gebelikte kolestaz mış:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?