2009 Ekim Anneleri

bugün yağmur yağıyo ama olsun ben güzel bi gün olsun istiyorum opuyorumnanaktan

iyi sibelcim ne olsun oğluşun yumurtası bitmiş çıkıp markete gideceğim şimdi,sonra kahvaltı yaparısss...
sen nasılsın meleğin nasıl canım opuyorumnanaktan

iyi sibelcim ne olsun oğluşun yumurtası bitmiş çıkıp markete gideceğim şimdi,sonra kahvaltı yaparısss...
sen nasılsın meleğin nasıl canım opuyorumnanaktan

gayet iyiyiz canım.doğumu bekliyoruz artık aklımdan şöyle geçiriyorum.bu gün kadir gecesi ya keşke bugün doğsa diye bekliyorum ama o hiç oralı değil gayet rahat yeri galiba.

dur canım yaa biraz daha dursun meleğin ne kadar dursa o kadar iyiymiş a.s bugünün güzelliği ayrı ama yinede zamanında gelsin canım...

günaydın güzeller herkesin kandili mübarek olsunn allah yardımcımız olsun rabbim kolay doğumlar nasip eder inşallah keyifler yerindedir umarım opuyorumnanaktan

günaydın güzeller herkesin kandili mübarek olsunn allah yardımcımız olsun rabbim kolay doğumlar nasip eder inşallah keyifler yerindedir umarım opuyorumnanaktan

günaydın canım.iyiyiz biz sen nasılsın.seninde kandilin mübarek olsun.Allah hepimize hayırlı kolay doğumlar nasip etsin.dularımızı kabul etsin inşallah.birbirimize bol bol dua edelim bu gece.

günaydın cici anneler herkesin kadir gecesi mübarek olsun inşallah herkes bebeğini kucağına sağlıkla alır Allah kimseye üzüntü , keder , dert vermez

günaydın cici anneler herkesin kadir gecesi mübarek olsun inşallah herkes bebeğini kucağına sağlıkla alır Allah kimseye üzüntü , keder , dert vermez
amin canım inşallah sağlıcakla alalım yavruşlarımızı kucağımıza:Saruboceq:
günaydın canım.iyiyiz biz sen nasılsın.seninde kandilin mübarek olsun.Allah hepimize hayırlı kolay doğumlar nasip etsin.dularımızı kabul etsin inşallah.birbirimize bol bol dua edelim bu gece.

günaydın tatlım iyiyiz canım rabbime şükür işi bırakıcaz günleri sayıyoz 1 hafta daha çalışıp evimizde olucaz inşallah hihoyyythihoyyyt

slm arkadaşlar size semiha şakir doğum evinden yazıyorum..şiddetli kaşıntılarım vardı c.tesi günü buraya geldim tahlil falan vermek için 4 gündür hala buradayım gebelikte kolikten şüpheleniyorlar.daha teşhisin sonuçlanmasını bekliyoruz... dua edin kadir gecesinin hürmetine...

cok geçmiş olsun canım kötü bişi cıkmaz inşallah senin için de dua ederiz bu gece :Saruboceq:

hastalığın adı gebelikte kolestaz mış:kedi:

geçmiş olsunnn..neymiş naparmış bu hastalık?? Allah şifa wersinnn..

günaydın kızlar hayırlı kandiller...

cnm benimde dayanılmaz kaşıntılarım vardı doktor ilaç verdi karaciğerimde sorun vardı çünküü tahlillerim biraz yüksek çıktı umarım senin ii çıkar habersiz bırakma bizi opuyorumnanaktan benimde çok şiddetliydi kaşıntılar şimdi yok denecek kadar az ilaç sayesinde

yasemin senin kaşıntıların da siyahinci gibimşydi?? onun daha şiddetli anlaşılan hastanede yattığınına göre demi???

gunaydıııın guzel anişler .kandılınız mubarek olsun allahım bu gecenın hatırına hepımzın sıkıntılarını çare, bebişlerıde sağlıklı bi şekılde kucağımıza versın.bende sızden dua ıstıyorum sıkıntılı bı dnemdeyım.

kuzularım senin de sıkıntısı olan herkesin de yardımcısı olsun rabbim.. ben kaçıyorum kızlar dışarı çıkcas kızımnan..soona geliris yine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…