- 20 Mart 2009
- 2.616
- 593
- 123
- 40
yasemin senin kaşıntıların da siyahinci gibimşydi?? onun daha şiddetli anlaşılan hastanede yattığınına göre demi???
günaydın tatlım iyiyiz canım rabbime şükür işi bırakıcaz günleri sayıyoz 1 hafta daha çalışıp evimizde olucaz inşallah hihoyyythihoyyyt
bizde dün ayrıldık izine canım.artık 19 günümüz kaldı hayırlısıyla.gerçi izine ayrıldım ama şimdi iş yerindeyim işlerimi toparladım.birazdan çıkıcam artık evdeyim.tatil bizi bekliyo.oğluşumla yatcaz evde yuvarlana yuvarlana.
amin canım hayırdır noldu ki
kuzularım senin de sıkıntısı olan herkesin de yardımcısı olsun rabbim.. ben kaçıyorum kızlar dışarı çıkcas kızımnan..soona geliris yine...
şekerım daha önce anlatmiştım kayınberader yuzunden evım hacıza gıttı bı daha kendı evımı kredıyle alıyorum yetmıyomuş gıbı yaptıklarını bı görsenız ınanamazsınız dayanamıyorum bu ınsanlara oş ınsan demek ıçın bın şahit lazım vallaha.yanı 9 ay hamılrığım okadar sıkıntılı geçtıkı anlatamam.bugunda oğluşum okula başlıyo.
canım sen sıkıntı yapmamaya calış hersey bi şekilde halloluo sen bebikini üzdügünle kalırsın baq hep dua edicem sana bu gece :Saruboceq: kayınpederler hep böle galibaklava:
sağol bıtanem evet malasaf hakkmı arıyorum dıye oğluna ayrıl dıyo duşun sana canım !
sağol bıtanem evet malasaf hakkmı arıyorum dıye oğluna ayrıl dıyo duşun sana canım !
Günayyydın kısslar, Kadir Geceniz mübarek olsun...
Hamileliğimin ilk aylarında hesap yapıyodum, Kadir gecesinde doğabilir doğmazsa da çok yaklaşmış olur, bitirmiş sayılırım diye düşünüyodum. Şimdi de çok uzak geliyo 4 haftaya kadar yolu var daha
Günayyydın kısslar, Kadir Geceniz mübarek olsun...
Hamileliğimin ilk aylarında hesap yapıyodum, Kadir gecesinde doğabilir doğmazsa da çok yaklaşmış olur, bitirmiş sayılırım diye düşünüyodum. Şimdi de çok uzak geliyo 4 haftaya kadar yolu var daha
günaydın canım
eskiden bu haftalar daha cabuk gecerdi sanki yaa gecmek bilmio şimdi
Ben de istemiyom yaa. Gelsin artık nolcaksa görelim dimi ama zemuszemusgülicanım günaydın........iii kandiller.....opuyorumnanaktan.
ne 4 haftası yaakannehir ben bekliemem o kadar.....banane......:dilcikar:
biz azıcık dinlenelim belim kopuo böle pc basında otur otur öptük kızlar hepiniziopuyorumnanaktan
Ben de istemiyom yaa. Gelsin artık nolcaksa görelim dimi ama zemuszemus
Canım bu arada sen dün benim yazdıklarımı okudun mu. Ben senin doğumu okudum herşey 4 saatte olmuş demi. Peki senin suyun geldşkten sonra sancıların varmıydı dr.a gittiğinde. Benim dr. suyun gelirse ve sancın yoksa biras daha bekle diyo, ben zaten çok bekliyebileceğimi sanmıyorum da merak ettim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?