2009 Ekim Anneleri

yasemin senin kaşıntıların da siyahinci gibimşydi?? onun daha şiddetli anlaşılan hastanede yattığınına göre demi???

günaydın zuzum evet benimde gebelik kolestazı karaciğer vücuttan safrayı atamadığı için kana karışıp bebeğe geçme riski varmış benim ilk değerim 91 çıkmıştı 500 lr ebile yükselen varmış beni hastaneye yatırmadı ursofalk ve kolestran diye bi ilaç kullanıyorum kaşıntılarım hafifledi gece hiç uyuyamıyordum sürekli takip altındayım doktor herhafta tahlil yaptırıyor yükselme yok çok şükürrzemuszemus

günaydın tatlım iyiyiz canım rabbime şükür işi bırakıcaz günleri sayıyoz 1 hafta daha çalışıp evimizde olucaz inşallah hihoyyythihoyyyt

bizde dün ayrıldık izine canım.artık 19 günümüz kaldı hayırlısıyla.gerçi izine ayrıldım ama şimdi iş yerindeyim işlerimi toparladım.birazdan çıkıcam artık evdeyim.tatil bizi bekliyo.oğluşumla yatcaz evde yuvarlana yuvarlana.

siyah inci canım çok geçmiş olsun.sonuçlar nedir şimdi teşhis kondumu.inşallah herşey iyi olur canım.bu mübarek gecede hepimiz dua ederiz inşallah.kendine dikkat et.

ohh ne güzel bizimde az kaldı bizde yatcaz oğluşumla bayramdan sonra nöbetim var işleri toparlayıp vınnnnnnnn 5 ay beni göremezler kötükedihüso

amin canım hayırdır noldu ki

şekerım daha önce anlatmiştım kayınberader yuzunden evım hacıza gıttı bı daha kendı evımı kredıyle alıyorum yetmıyomuş gıbı yaptıklarını bı görsenız ınanamazsınız dayanamıyorum bu ınsanlara oş ınsan demek ıçın bın şahit lazım vallaha.yanı 9 ay hamılrığım okadar sıkıntılı geçtıkı anlatamam.bugunda oğluşum okula başlıyo.

kuzularım senin de sıkıntısı olan herkesin de yardımcısı olsun rabbim.. ben kaçıyorum kızlar dışarı çıkcas kızımnan..soona geliris yine...

sağol bıtanem amiiiiin.hamıle kadınların duası kabul olurmuş bol bol herkese dua edlım arkadaşlar.

canım sen sıkıntı yapmamaya calış hersey bi şekilde halloluo sen bebikini üzdügünle kalırsın baq hep dua edicem sana bu gece :Saruboceq: kayınpederler hep böle galiba klava:

canım sen sıkıntı yapmamaya calış hersey bi şekilde halloluo sen bebikini üzdügünle kalırsın baq hep dua edicem sana bu gece :Saruboceq: kayınpederler hep böle galiba klava:

sağol bıtanem evet malasaf hakkmı arıyorum dıye oğluna ayrıl dıyo duşun sana canım !

siyah inci geçmiş olsun canım......
kuzularım üzme kendini...oğluşunada başarılar diliyorum canım....yerimseniben

Günayyydın kısslar, Kadir Geceniz mübarek olsun...
Hamileliğimin ilk aylarında hesap yapıyodum, Kadir gecesinde doğabilir doğmazsa da çok yaklaşmış olur, bitirmiş sayılırım diye düşünüyodum. Şimdi de çok uzak geliyo 4 haftaya kadar yolu var daha

günaydın canım

eskiden bu haftalar daha cabuk gecerdi sanki yaa gecmek bilmio şimdi

gülicanım günaydın........iii kandiller.....opuyorumnanaktan.
ne 4 haftası yaakannehir ben bekliemem o kadar.....banane......:dilcikar:

günaydın canım

eskiden bu haftalar daha cabuk gecerdi sanki yaa gecmek bilmio şimdi

Aynen canım yaa günler lerlemiyo sanki...

gülicanım günaydın........iii kandiller.....opuyorumnanaktan.
ne 4 haftası yaakannehir ben bekliemem o kadar.....banane......:dilcikar:
Ben de istemiyom yaa. Gelsin artık nolcaksa görelim dimi ama zemuszemus
Canım bu arada sen dün benim yazdıklarımı okudun mu. Ben senin doğumu okudum herşey 4 saatte olmuş demi. Peki senin suyun geldşkten sonra sancıların varmıydı dr.a gittiğinde. Benim dr. suyun gelirse ve sancın yoksa biras daha bekle diyo, ben zaten çok bekliyebileceğimi sanmıyorum da merak ettim...

biz azıcık dinlenelim belim kopuo böle pc basında otur otur öptük kızlar hepiniziopuyorumnanaktan

ii dinlenmeler canımmmmopuyorumnanaktan

gülicancım okudum dr.söylediklerini ve o yüzden yazdımm....suyum geldiğinde sancım yoktu hast.gitiğimdede yoktu sancım ama açılma vardı ve doğum başlamıştı sonra yavaş yavaş sancımda başladı ve kızım geldi....:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…