Gunaydın kızlar
KANDİLİNİZ MUBAREK OLSUN İNŞALLAHH
oruc tutabilen var mııı
ii dinlenmeler canımmmmopuyorumnanaktan
gülicancım okudum dr.söylediklerini ve o yüzden yazdımm....suyum geldiğinde sancım yoktu hast.gitiğimdede yoktu sancım ama açılma vardı ve doğum başlamıştı sonra yavaş yavaş sancımda başladı ve kızım geldi....:asigim:
Gunaydın kızlar
KANDİLİNİZ MUBAREK OLSUN İNŞALLAHH
oruc tutabilen var mııı
Annecimmm, şimdi hepten korkarım 1 dk. durmam valla. Zaten hastane çok yakın, bi baksınlar daha çok sürerse bi bahane uydurup yine dönerim eve kaydirigubbakcemile3
zararı olurmu ki sahura kalksak sadece 1 gun için tutsam diyorumGünayydın canımm, ben bu sene hiç tutmadım. Bebişe zararı olur yaa zatenlmaz:
Bende hiç bişi anlayamadım ramazandan zaman gecmiyor gibi ama 1 ay gecti gitti:a015: ..bugun uzuldum kadir gecesi inş. gunumuz boş gec kuran okuruz bari:Saruboceq:canım günaydın....
saol canım seninde kandilin mubarek olsun....
naloşum oruç tutmadım malesef sürekli su içiom çünkü...zaten bu ramazandan hiç bişey anlamadımmmm.oruç tutmadığım için sanırım...:çok üzgünüm:.
canım bu suyun gelmesi nişşan vs. kişiden kişiye değişio...dün akşam arkadaşımla konuştum....nişanı geldikden 5 saat sonrada doğum gerçekleşmiiiş....ne olarsa olsun hast.gitmek gerekio bence....24 saat sonra başlıyacak diye bir garanti yok çünkü...yerimsenibenevdemi doğuralımmm:1rolleyes:
kıslar ben biraz dinleniim sonra yine gelirimmmm.....herkesi kojaman öptüm........
zararı olurmu ki sahura kalksak sadece 1 gun için tutsam diyorum(
Bende hiç bişi anlayamadım ramazandan zaman gecmiyor gibi ama 1 ay gecti gitti:a015: ..bugun uzuldum kadir gecesi inş. gunumuz boş gec kuran okuruz bari:Saruboceq:
klava: klava:inanmıom yaaa....
zararı olurmu ki sahura kalksak sadece 1 gun için tutsam diyorum(
Bende hiç bişi anlayamadım ramazandan zaman gecmiyor gibi ama 1 ay gecti gitti:a015: ..bugun uzuldum kadir gecesi inş. gunumuz boş gec kuran okuruz bari:Saruboceq:
slm kizlarrr hepinizin kandili mubarek olsun rabbim tum dualarimizi kabul etsin hepimize hayirli dogumlar nasip etsin insallah meleklerimizi saglikli kucagimiza almayi nasip etsin insallah rabbimm aminnnn
kadir geceniz mübarek olsun arkadaşlar rabbim bu gecenin kadrini bilenlerden eylesin...
benim sancım başladı duş alıp dr gidiyoruz fazla değil daha doğrusu düzenli değil daha ama evde duramıyorum dr aradım gel dedi şimdi oraya gidiyorum bi haber vereyim dedim bide baharr dan haberi olan varmı doğum yaptımı geçmişe bakamadım hemen cvp verin çıkıcam kıslar bana dua edin çünkü daha 35 haftadayım....
kadir geceniz mübarek olsun arkadaşlar rabbim bu gecenin kadrini bilenlerden eylesin...
benim sancım başladı duş alıp dr gidiyoruz fazla değil daha doğrusu düzenli değil daha ama evde duramıyorum dr aradım gel dedi şimdi oraya gidiyorum bi haber vereyim dedim bide baharr dan haberi olan varmı doğum yaptımı geçmişe bakamadım hemen cvp verin çıkıcam kıslar bana dua edin çünkü daha 35 haftadayım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?