2009 Ekim Anneleri

Annecimmm, şimdi hepten korkarım 1 dk. durmam valla. Zaten hastane çok yakın, bi baksınlar daha çok sürerse bi bahane uydurup yine dönerim eve kaydirigubbakcemile3

Gunaydın kızlar
KANDİLİNİZ MUBAREK OLSUN İNŞALLAHH
oruc tutabilen var mııı

canım günaydın....
saol canım seninde kandilin mubarek olsun....
naloşum oruç tutmadım malesef sürekli su içiom çünkü...zaten bu ramazandan hiç bişey anlamadımmmm.oruç tutmadığım için sanırım...:çok üzgünüm:.

Annecimmm, şimdi hepten korkarım 1 dk. durmam valla. Zaten hastane çok yakın, bi baksınlar daha çok sürerse bi bahane uydurup yine dönerim eve kaydirigubbakcemile3

canım bu suyun gelmesi nişşan vs. kişiden kişiye değişio...dün akşam arkadaşımla konuştum....nişanı geldikden 5 saat sonrada doğum gerçekleşmiiiş....ne olarsa olsun hast.gitmek gerekio bence....24 saat sonra başlıyacak diye bir garanti yok çünkü...yerimsenibenevdemi doğuralımmm:1rolleyes:

kıslar ben biraz dinleniim sonra yine gelirimmmm.....herkesi kojaman öptüm........

Günayydın canımm, ben bu sene hiç tutmadım. Bebişe zararı olur yaa zaten lmaz:
zararı olurmu ki sahura kalksak sadece 1 gun için tutsam diyorum (
Bende hiç bişi anlayamadım ramazandan zaman gecmiyor gibi ama 1 ay gecti gitti:a015: ..bugun uzuldum kadir gecesi inş. gunumuz boş gec kuran okuruz bari:Saruboceq:

Doğru söylüyosun canım, zaten 24 saatte başlar demiyo daha sonra da olabilirmiş, ama 24 saate kadar enfeksiyon riski yoktur diyo. Rahatlığa bak :umursamaz:

kıslar ben biraz dinleniim sonra yine gelirimmmm.....herkesi kojaman öptüm........

İyi dinlenmeler canımm

Valla canım ben çok susuyorum gün içinde, bebeğin ihtiyacı var diye düşünüyorum hep. O yüzden sanki ona da oruç tutturacakmışım gibi geliyo. Çok münük yaa daha :asigim:

canım bende düşündüm ama cesaret edemmedim.önemli olan susuzluk biliyosun.bebeklerimiz için çok önemli.orucu daha sonrada tutarız inşallah.akşamıda artık en iyi şekilde değerlendiririz kuran okuruz.namazda kılamıyorum ben.eğilip kalkamıyorum nasıl yapıcam bilmiyorum.Allah affetsin artık ne yapayım.

merhaba kizlar ben geldim :) doktordan geldim

nst baglandim hafif sancim cikti doktor önemli degil dedi , sükür ALLAH ima hersey yolunda , minigim 3040 kg olmus masallah , bebegimin saclari bile var boyle az az tuylerini gösterdi yüzünü iyi göremedik eliyle kapatmisti :)) doktor artik bebek istedigi zaman gelebilir dedi ama henuz acilmam yok ustelik rahim boyu 2.5 cm , eger gününü gecerse 1 hafta daha bekletiriz ve sunni sanci veririz dedi güldük , ben dedim gececegimi hic sanmiyorum sanki heran doguracak gibiyim ayakta yürürken vs asagi dogru batiyor cikacak gibi dedim olabilir dedi ama dogmasi icin sancilar siddetli veya suyun gelmesi veya nisan gelmesi lazim dedi ayin 28 tekrar randevu verdi , bu arada benim kilo sabitlesmis yani 16 kilo aldim öyle kaldim simdilik doktor bu kilo fazla bile dedi :)

sizler nasilsiniz doguran varmi ??

slm kizlarrr hepinizin kandili mubarek olsun rabbim tum dualarimizi kabul etsin hepimize hayirli dogumlar nasip etsin insallah meleklerimizi saglikli kucagimiza almayi nasip etsin insallah rabbimm aminnnn

selam kızlarrr
bugün randevum var kızımı özledim inşş herşey yolundadırr
kadir gecenin mübarek olsunn allahım tüm dualarımız kabul etsin inşş sağlıklı doğumlar gerçekleştirelim hayırlısıyla :Saruboceq:

kadir geceniz mübarek olsun arkadaşlar rabbim bu gecenin kadrini bilenlerden eylesin...
benim sancım başladı duş alıp dr gidiyoruz fazla değil daha doğrusu düzenli değil daha ama evde duramıyorum dr aradım gel dedi şimdi oraya gidiyorum bi haber vereyim dedim bide baharr dan haberi olan varmı doğum yaptımı geçmişe bakamadım hemen cvp verin çıkıcam kıslar bana dua edin çünkü daha 35 haftadayım....

hanımlar günaydın herkes iyidir umarım
Kadir geceniz mübarek olsun hepimizin tüm duaları kabul olsun sağlıklı hayırlı doğumlarr yaşayalım hepimiz
:Saruboceq:

canım sağlıkla git gel doktoruna inşallah :Saruboceq:

inşş yalancı sancılardır cnmm allah yardımcın olsunn kontrolünü ol gel haberde ver a.s.

kızlar bişey sorcam su nasıl geliyor hepsi birden boşalıyormu yoksa azar azarmı geliyor bilen varmı?

bu arada kadir geceniz mübarek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…