2009 Ekim Anneleri

kadir geceniz mübarek olsun kıslarr allah tüm ettiğiniz duaları kabul etsin şekerlerr meleklerimize sağlıkla kavuşalım inş.

merhaba kıslarbiz geldik bu sitede sorun var galiba gene neyse ne var ne yok meleklerimiz nasıllar

tahamm dikkatli ol canım benide habersiz bırakma merake derim inş. yalancı sancıdır canımm

kızlar bişey sorcam su nasıl geliyor hepsi birden boşalıyormu yoksa azar azarmı geliyor bilen varmı?

bu arada kadir geceniz mübarek olsun

cnmm su gelmeside değişiyormuş kiminin hepsi birden boşalıyormuş kiminin yavaş yavaş süzülüyormuşş, emin ol anlamaman imkansızdır , bende nişan gelmişti öyle hastaneye gittim ve sezeryan oldum zaten :))
hoşgeldin gizemimmopuyorumnanaktan sorun var gibiydi yaa bendede oldu

hosbulduk şeker bende sabah bi yatmışım serinde anca kalktımm hala sersem gibiyim kalkıp kahvaltı yapayım diyorum ama ne yiyeceğime karar veremedimm hala off aslında daha 3 günlük uykum var mafoldumben

hosbulduk şeker bende sabah bi yatmışım serinde anca kalktımm hala sersem gibiyim kalkıp kahvaltı yapayım diyorum ama ne yiyeceğime karar veremedimm hala off aslında daha 3 günlük uykum var mafoldumben

canımm bende tek başına kahvaltıyı hiç sevmiyorum ne yesem diye hep düşünüyorum, zaten bide sabahın köründe kalkıyoruz saolsun oğlum 7 deyince uyanıyorr alıştımm ben artık o yüzden erken yatmak zorunda kalıyorum hep:)) dora bebek gelsin sende alışırsın cnmm opuyorumnanaktan

GÜNAYDIN HANIMLAR.....HEPıMıZıN KANDıLı MÜBAREK OLSUN..RABBıM ONA AÇILAN ELLERıMıZı GERı ÇEVıRMESıN,hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin ıNŞALLAH

günaydın aybikecim tatlımm

zeze amin canımm

valla meleğim gelince kesin alışlcamda ama ben zaten kahvaltı etmeyi sevmezdimm doracım ,içinn ama canım kocamm bana bişiletr yaptırmışşş ayyy canım benim yaa ben bu adamı seviyorummm yaaaaaaa

Son düzenleme:
selam kızlarr..
bizde kahvaltı yaptık şimdi ve birazdan dokotra gidicem kan sonuçlarımı göstermeye 6 değerim minimumun altında çıkmış bakalım ne yapıcak doktorumuz..

bu arada söylemeyi unuttum kızlar hekesin kadir gecesi mübarek olsun..
allahım gönlünüzden ne geçiyorsa karşınıza onu çıkarsın yarabbim ..amin..

elifcim hayırlı haberlerle çık gel tatlımm inş. canımm seninde tüm duaların kabul olsunn

yaaaaaaaaa kıslarr arkidişiminn bebeğinin kalbi dutrmuş yaaa şimdi telefonda anne söyledi offffffff bu ikinci yaa allahım gönlündeki muradı versin yaaa ne kadar zordur kimbilir mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

ay durun kızlar daha biz çıkartmıyoruz nooluyo bu 35 haftalıklara..neyseki düzensizmiş yalancı sancıdır iişalahh

kızlar bişey sorcam su nasıl geliyor hepsi birden boşalıyormu yoksa azar azarmı geliyor bilen varmı?

bu arada kadir geceniz mübarek olsun

ikisi de olabiliyomuş cnm..hayırdır suyunmu geliyo yoksa

ben biraz fazla mı yürüdüm ne..herbiyerim ağrıyo.. candy önemli bişiy yoktur iişallah..çok altında mı çıkmış sınıra yakınmı..

gizem üzüldüm arkadaşına ama sen çok düşünme lütfen..Allah sabır wersin ona da.

kızlar kadir gecemiz mübarek olsun... birbirimiz için çok dua edelim....
bu arada şimdilik gelen kan falan yok kızlar...

zuzumm yaaa ben 17 haftalık hamişken onun bi tane 8 haftalık bebiişinin kkalbi durdu üstüne tekrar hamiş kaldı şimdi gene 8. hafta ve gene bebişin kalbi durmuşşş offffffff yaaaaaaaaaa mafoldumben

aman bahaircim dinlen bol bol meleğini yorma allah dualarını kabul etsin bu müübarek günde ve nilimize sağlıkla kavuş inş.

canım ya kıyamam allah sabır versin ne kadar zor bi durum rabbim kimseye böyle bi acı yaşatmasın yarabbimm neden durmuş peki öncekide mi böyle olmuştu mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

yasemincim aynı haftada kaybetmişti gecen bebeğinidde bu bebğinide anı haftada kaybetti offf mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…