kızlar bişey sorcam su nasıl geliyor hepsi birden boşalıyormu yoksa azar azarmı geliyor bilen varmı?
bu arada kadir geceniz mübarek olsun
hosbulduk şeker bende sabah bi yatmışım serinde anca kalktımm hala sersem gibiyim kalkıp kahvaltı yapayım diyorum ama ne yiyeceğime karar veremedimm hala off aslında daha 3 günlük uykum var mafoldumben
GÜNAYDIN HANIMLAR.....HEPİMİZİN KANDİLİ MÜBAREK OLSUN..RABBİM ONA AÇILAN ELLERİMİZİ GERİ ÇEVİRMESİN,hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin İNŞALLAH
kadir geceniz mübarek olsun arkadaşlar rabbim bu gecenin kadrini bilenlerden eylesin...
benim sancım başladı duş alıp dr gidiyoruz fazla değil daha doğrusu düzenli değil daha ama evde duramıyorum dr aradım gel dedi şimdi oraya gidiyorum bi haber vereyim dedim bide baharr dan haberi olan varmı doğum yaptımı geçmişe bakamadım hemen cvp verin çıkıcam kıslar bana dua edin çünkü daha 35 haftadayım....
kızlar bişey sorcam su nasıl geliyor hepsi birden boşalıyormu yoksa azar azarmı geliyor bilen varmı?
bu arada kadir geceniz mübarek olsun
elifcim hayırlı haberlerle çık gel tatlımm inş. canımm seninde tüm duaların kabul olsunn
yaaaaaaaaa kıslarr arkidişiminn bebeğinin kalbi dutrmuş yaaa şimdi telefonda anne söyledi offffffff bu ikinci yaa allahım gönlündeki muradı versin yaaa ne kadar zordur kimbilir mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?