hoşgeldin cnm.....:asigim:
kızlar öpüom hepinizi ben biraz uyku molası veriyimmmmm..yoksa pc başında uyuya kalacağımmmmmm:bbo:
:))))))) bende senin gibi geziyorum canim , ama 2-3 hafta önce bir kac boyle hafiften bol pantalon almistim onlarida sevmiyorum :bbo: bazen kendi giydiklerimi giyiyorum onunda onu acik kaliyor bazen diyorum disarda bir gören olsa boyle rezil olacagim , hamilelik icin daha sanki erken gibi benim birazcik göbegim cikti o kadar ama belden ayarlamali pantolanlar var ondan bakacagim bende hafta sonu
ya kızlar ben kıyafet konusunda şuan hiç bir problem yaşamıyorumm...hala oluo kıyafetlerim..hala kilo almamışım zaten..ümitle bekliyorum kilo almayı...hafif bir göbüşüm var o kadar....
canım hoşgeldin.çok sevindim bebişi görmüşsün el sallamış sana kaydirigubbakcemile3.oyy yerim onu.inşllah cnım testlerde iyi çıkar.ben inanıyorum iyi çıkacak annesi.darısı bizim başımıza artık.öptüm canım sevgiler.
slm herkesekaydirigubbakcemile3bugun nasılsınız kızlar?benim midem cok bulanıyo ve sag kasıgımda agrı var doktora sormustum persembe gıttıgımızde hızlı hareket etme o yuzden olur dedı ama ne bılım yıne bı korku var ıcımdebenneyaptımki
a,selam hosgeldin canim , doktor ne diyorsa onu yap tatlim , migde bulantisina pek bir care yok temiz havaya cik , migdeni bastiracak seyler ye hafiften tuzlu olabilir , korkma rahminde buyuyor ya ondan bence kasik agrisi ama yinede dikkat et agir falan kaldirma kendini yorma bol bol uyu dinlen , bulantilarinda kisa zamanda gecer arkadaslarimizin % 80 senin gibi bu dönem ama hepsi gececek az kaldi sabir :1hug:
Yaradılış Belgeseli Hakkında Bilgi, Nedir kizlar bu nu seyderen oldumu izleyin bence ben cok etkilendim mucizevi bir olay bebeklerin olsumu gelisimi ALLAH im ne kadar büyük
günaydın kızlar balığım galiba eve bir bebek geleceğini anladı ve 1 senedir durduğu yerinden intihar etmiş sabah ölüsünü buldum çook mutsuzum betam her anımızda yanımızdaydı halbukisenağlama senağlama senağlama
günaydın kızlar balığım galiba eve bir bebek geleceğini anladı ve 1 senedir durduğu yerinden intihar etmiş sabah ölüsünü buldum çook mutsuzum betam her anımızda yanımızdaydı halbukisenağlama senağlama senağlama
meraba kizlar nasilsiniz???
merhaba mehaycim hosgeldin , ben iyiyim sükür bugun sabah kontrolumuz vardi doktora gittik , sukur hersey yolunda dedi , ayni zamanda ikili test yapti ve kan aldi bu ikili test icin , ultrasonda ense kalinligi normal iyi dedi , kan sonucunuda normalde haftaya pazartesi gunu ogrenecegiz insallah oda guzel cikar , bebegimiz oynuyordu el kol hakaretleri vardi boyle bize el salladi cok guzel bir duygu insallah kisa zamanda sizlerde goreceksiniz bebeginizi bu sekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?