2009 Ekim Anneleri

ya kızlar ben kıyafet konusunda şuan hiç bir problem yaşamıyorumm...hala oluo kıyafetlerim..hala kilo almamışım zaten..ümitle bekliyorum kilo almayı...hafif bir göbüşüm var o kadar....

evet şimdi erken hamile kıyafeti için ama böle düğmleri açıkda komik oluyor kaydirigubbakcemile3 belden ayarlamalı pantolonlar iyi fikir onlara bakmak lazım

Fatos da simdi doktora gitmistir :)))) 1 saat sonra oda gelir umarim hersey yolundadir , bir arkadasimiz daha gidecekti aksam üzeri kimdi ???? kalemiti miydi kimdi :1rolleyes:

amin canim insallah , herbirimizin bebegi saglikli ve zamaninda dogsun testlerimiz guzel ciksin tatlim bende seni öpüyorum Şeniz

slm herkesekaydirigubbakcemile3bugun nasılsınız kızlar?benim midem cok bulanıyo ve sag kasıgımda agrı var doktora sormustum persembe gıttıgımızde hızlı hareket etme o yuzden olur dedı ama ne bılım yıne bı korku var ıcımdebenneyaptımki

a,selam hosgeldin canim , doktor ne diyorsa onu yap tatlim , migde bulantisina pek bir care yok temiz havaya cik , migdeni bastiracak seyler ye hafiften tuzlu olabilir , korkma rahminde buyuyor ya ondan bence kasik agrisi ama yinede dikkat et agir falan kaldirma kendini yorma bol bol uyu dinlen , bulantilarinda kisa zamanda gecer arkadaslarimizin % 80 senin gibi bu dönem ama hepsi gececek az kaldi sabir :1hug:

slm canım evet yatıp dinlenmek gerek ama evdede işler yıgıldı ya sanırım kendımı de bıraz yoruyorum ondan da agrıyo:1no2:bu arada bebişimin kalp atısını duyduk persembe gunu allah a sukur 164 atıyo
senin nasıl geciyo hersey yolunda mı cnım?

günaydın kızlar balığım galiba eve bir bebek geleceğini anladı ve 1 senedir durduğu yerinden intihar etmiş sabah ölüsünü buldum çook mutsuzum betam her anımızda yanımızdaydı halbukisenağlama senağlama senağlama

merhaba canim hosgeldin , üzülme baliklarinda bir vadesi vardir canim , her canli gibi artik yeni bir balik alirsin , bazen insanin üzülüyor ama yapilacak birsey yok moralini bozma senin baligin artik karninda kipirdiyor kucuk hamsin annesi

sabahtanberi ağlıyorum çünkü o bizim 1. bebeğimizdi evlendiğimizden beri bizle beraberdi her zaman durduğu yerden yere atlamış hiç öle şeyler yapmazdı ama resmen intihar etti öle diyim sana resmen bıraktı gitti bizi senağlama senağlama senağlama senağlama

üzülme cnım:1no2:bebişini dusun

Selam kızlar nasılsınız. bugün 5 de randevum var bebişimizi görmeye gidicezzz. herzamanki gibi heyecanlıyım inş. iyidir... siz neler yapıyosunuz geçmişi okuyamadımmm..

meraba kizlar nasilsiniz???

merhaba mehaycim hosgeldin , ben iyiyim sükür bugun sabah kontrolumuz vardi doktora gittik , sukur hersey yolunda dedi , ayni zamanda ikili test yapti ve kan aldi bu ikili test icin , ultrasonda ense kalinligi normal iyi dedi , kan sonucunuda normalde haftaya pazartesi gunu ogrenecegiz insallah oda guzel cikar , bebegimiz oynuyordu el kol hakaretleri vardi boyle bize el salladi cok guzel bir duygu insallah kisa zamanda sizlerde goreceksiniz bebeginizi bu sekilde

gizem seni cok iyi anliyorum tatlim , evinizde bir bebek gibiydi sizin icin belki ama simdi demistir ben sirami evin gercek bebegine birakiyorum o evin nesesi olacak , sen üzülme böyle canim bebeginde karninda etkilenecek

ayyyy canim yaa ne guzel bende heyecanlandim simdi benimde 12 haftalikken randevum var....boyu kac cm olmus bebisinin????kac gram????kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…