2009 Ekim Anneleri

zuzu seni en gezmeci anne seciorum kaydirigubbakcemile3
gizemcim arkadfasin insallah kisa surede saglikli bi bebek dunyaya getirir.

hay Allah yaa..ikisisninde 8. haftada durması çok ilginç yalnız..

inşallah buketcimmm

zuzumm bünye meselesi galiba yada yaşta var biraz belki ondnada olabilir bilmiyorum yaa neyse kafama takmıcam diye söz verdimm anneye allah sağlıklı bi melek versin ona böle dua etcemm gece

inşallah buketcimmm

zuzumm bünye meselesi galiba yada yaşta var biraz belki ondnada olabilir bilmiyorum yaa neyse kafama takmıcam diye söz verdimm anneye allah sağlıklı bi melek versin ona böle dua etcemm gece

bence arastirsinlar.zaten 2 dusukten sonra arastiriolarmis

anam herkesin evi temiz herhalde kimse is yapmio :hulya:

yasemincim aynı haftada kaybetmişti gecen bebeğinidde bu bebğinide anı haftada kaybetti offf mafoldumben

gizemim canım çok üzüldüm inş. en kısa zamanda sağlıklı bi bebek dünyaya getirir rabbim yardımcısı olsun benim arkadaşım da doğumuna 3 gün kala bebğini kaybetti rabbim onada en kısa zamanda bi bebek verir inşallah çok kötü bi durum senağlamasenağlamasenağlama

Tekrar merhaba.
Gizemcim arkadaşına üzüldüm, inşallah bi dahakine sağlıklı bir bebek dünyaya getirir.
Yasemin seninki daha kötüymüş yaa. Seren Serengilin de öyle olmuştu ya 9 aylık kordon dolanmıştı. Çok korkuyorum ben de ööle bişiy olmasından. Bu kadar ay taşıdıktan sonra çok zor bi durum. Allah hepimizin bebeklerine sağlık versin :Saruboceq:

bence arastirsinlar.zaten 2 dusukten sonra arastiriolarmis

anam herkesin evi temiz herhalde kimse is yapmio :hulya:

Bisimki temisss. Dün bütün gün temizlik yaptık, ama öldük yanii....
Dikkat et canım sen de çok yorma kendini

Son düzenleme:
Kıslar herkese merhaba opuyorumnanaktan

Herkesin kandili mübarek olsun :Saruboceq:
Bu gece hepimiz birbirimiz için dua edelim.
Allah hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah:Saruboceq:

Başka doğuran var mı ya da şu an doğuracak olan geçmişin hepisini okuyamadım.

bende kıslarr bi yandan vitrindeki kırılacakları makineye yerleştirriyomm bi yandan ondan yıkansınlar yarın temizlikçi gelcek cam kapı pencere dip temek olcakk ayy bitsin bende kafam gözüm rahat doğurayımm kaydirigubbakcemile3

askbuyadan haber yokmu kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

benim de ewim temiiss..bi toz alcam..bide kuruyan çamaşırları kaldırcam..ama önce şu herbiyerlerimin acısı bi geçsinn...

gulican korsemiz gelmemiş annem ya o yımışak olandan warmış..ilk sorduumuz yer wardı ya yeni taşınmışlardı ordan alcam sanırsam çünkü karşı kaldırımdakiler öncekilerden de pahalı..

gizemcim gözdeyi sormuşsun henüz hbr yok.doğum olursa amazona hbr wercem demişti..bakalımm beklemedeyizz

dikkat dikkat kadınlar klübünden amazona canlı bağlantıya geç amazoncum bizle hayırlı haberlerle inş. :roflol:

naloşummm naber dadlummmmmmmmmmmmmmmm

cook halsizim coook bebisimin hareketleri iyice azaldi yavrum ya ara sira bi kivraniyo göt atiyo karnimda :) depikde atiyo kuzum ya su an hickiriyo yawrum benim :))

sezencim senin kocaman oldu artıkın kuzunn hareket etcekk alanı iice daraldı bırak emme refleksini geliştirio ne güzel hıçkırıklı kuzularr opuyorumnanaktan

Sen sıhhıyeye mi gittin zuzum... Gelmicekmiymiş şu sert olanlardan, eğer gelmiicekse ben de ilk baktığımız yerden alırım artık.. Ben de bugün yarın gideyim diyodum

evet gizemcim aynen öyle hickirdikca cigerlerine iyi geliyomus diye duydumdu amanda aman yemis annesi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…