ben biraz fazla mı yürüdüm ne..herbiyerim ağrıyo.. candy önemli bişiy yoktur iişallah..çok altında mı çıkmış sınıra yakınmı..
gizem üzüldüm arkadaşına ama sen çok düşünme lütfen..Allah sabır wersin ona da.
zuzumm yaaa ben 17 haftalık hamişken onun bi tane 8 haftalık bebiişinin kkalbi durdu üstüne tekrar hamiş kaldı şimdi gene 8. hafta ve gene bebişin kalbi durmuşşş offffffff yaaaaaaaaaa mafoldumben
aman bahaircim dinlen bol bol meleğini yorma allah dualarını kabul etsin bu müübarek günde ve nilimize sağlıkla kavuş inş.
zuzu seni en gezmeci anne seciorum kaydirigubbakcemile3
gizemcim arkadfasin insallah kisa surede saglikli bi bebek dunyaya getirir.
inşallah buketcimmm
zuzumm bünye meselesi galiba yada yaşta var biraz belki ondnada olabilir bilmiyorum yaa neyse kafama takmıcam diye söz verdimm anneye allah sağlıklı bi melek versin ona böle dua etcemm gece
yasemincim aynı haftada kaybetmişti gecen bebeğinidde bu bebğinide anı haftada kaybetti offf mafoldumben
bence arastirsinlar.zaten 2 dusukten sonra arastiriolarmis
anam herkesin evi temiz herhalde kimse is yapmio :hulya:
benim de ewim temiiss..bi toz alcam..bide kuruyan çamaşırları kaldırcam..ama önce şu herbiyerlerimin acısı bi geçsinn...
gulican korsemiz gelmemiş annem ya o yımışak olandan warmış..ilk sorduumuz yer wardı ya yeni taşınmışlardı ordan alcam sanırsam çünkü karşı kaldırımdakiler öncekilerden de pahalı..
gizemcim gözdeyi sormuşsun henüz hbr yok.doğum olursa amazona hbr wercem demişti..bakalımm beklemedeyizz
cook halsizim coook bebisimin hareketleri iyice azaldi yavrum ya ara sira bi kivraniyo göt atiyo karnimda :) depikde atiyo kuzum ya su an hickiriyo yawrum benim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?